פרק503

Danielelian

New member
../images/Emo26.gif

יש לי שאלה, כשהייתה שביתה - ראיתי את 2 העונות הראשונות של מגרש ביתי.. אבל אני לא מצליחה להישאר ערה עד לשתים עשרה - אחד בלילה.. אז הפסקתי לראות. אבל בכל זאת אני רוצה... אז למי יש פרקים להורדה + תרגום של העונות אחרי? ומישהו יודע אם YES ישימו את זה מהתחלה בשעות נורמליות כשהעונה הזאתי תיגמר? זה ממש דחוף. אז כל מי שיוכל לענות לי ממש יעזור! :] אפילו לאימייל - [email protected] תנקסס

LostCookie

New member
אממ../images/Emo58.gif

פרק טוב מאד,מקווה שהפרקים ימשיכו ככה ואפילו יהיו יותר טובים. מאד אהבתי את הקטע עם ניית'ן היילי וג'יימי
לא יודעת למה לוקאס מעצבן אותי:\ הקטע עם האומנת כבר די צפוי וחבל אבל אולי מארק יפתיע. הקטע עם העציץ היה ענק והלינדזי של לוקאסXD כיפ לראות את ברוק ופייטון שוב חברות כאלה ועכשיו לשוק: ויקטוריה היא אמא של ברוק!!!!!!!!!!!! לא אוהבת אותה.

s h a r u s

New member
../images/Emo58.gif 503

היה פרק טוב, ממש טוב! אהבתי את הקטע עם לינדזי ברוק ופייטון עם העציץ מזל הזה חחח אממ רואים שהאהבה של ניילי קצת קפואה, כאילו אפילו אחרי הארוחה כשהם דיברו הם היו מאוד רחוקים אחד מהשני.. ג'יימי ממש מותק!! אהבתי מה שברוק עשתה עם הקפה של קרן, וגם את מה שפייטון עשתה, ובכלל הקטע שהלקה בסוף חותמת אצלה גם היה טוב זה פותח דלת.. והקטע עם דן, היה לי עצוב קצת כשנייתן אמר לו שהם אמרו לג'יימי שהוא מת, ודי ברור לי שמתישהו הוא יגלה שזה לא אמיתי.. זהו :) אגב זה שקרן הילד שלה ודב נעלמו ממש לא גאוני :S

®NuLy®

New member
../images/Emo58.gif

דווקא די לגיטימי שהיחסים בין ניית'ן להיילי יהיהו קפואים, אחרי הכל הם קצת התרחקו אחד מהשני בארבעה חודשים אחרונים. דיי צפוי שיקרה משהו בין ניית'ן לנני (איך קוראים לה בכלל?), אולי בגלל שזה כל כך צפוי זה לא יקרה או יקרה משהו אחר.. אני ממש מקווה כי סופסוף אני מתחיל לאהוב את ניית'ן והיילי (תמיד הם היו יותר מדיי קוצ'י פוצ'י ביחד).

Dark and Twisty

New member
רק עכשיו ראיתי../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

ג'יימי כזה חמוד! הייתי עושה לו בייביסיטר בהתנדבות
הייתי משלמת כדי לעשות לו בייביסיטרD: הקטע עם פייטון ולינדזי שעשע אותי
מה שקנאה גורמת לאנשים... לא הייתי בשוק שויקטוריה אמא של ברוק, קראתי ספוילרים... מעניין מה ברוק תעשה, אני ממש אוהבת את הדמות שלה

למעלה