פרק503

*superstar*

New member
../images/Emo58.gifפרק503../images/Emo58.gif

נא לסמן כמו שצריך את ההודעות ולשרשר לפה! צפייה מהנה!

5X03 ../images/Emo58.gif

היה פרק טוב אנלא מבינה את הקטע בסוף שברוק קוראת לעוזרת שלה- אמא....היא באמת אמא שלה או שנפלט לה???? פייטון קצת חופרת...כרגיל ניילי היו מדהימים ממש כיף לראות אותם ביחד, מעניין מה הנני הולכת לעולל להם למשפחה....:) הייתי בשוק ממאות' והבוסית שלו...כזה מצחיק!! זהו סה"כ פרק יפה!

Beyonce Knowles

New member
../images/Emo58.gif

היא באמת אמא שלה אני דווקא לא הייתי בשוק, ממש אהבתי את הפרק, למרות שהוא היה קצת צפוי. בקטע שניית'ן הכין ארוחה להיילי עם ג'יימי הקטן היה לי צמרמורות, זה היה קטע כזה יפה 3> ניית'ן סוף סוף התאפס על עצמו. לא יודעת למה אבל התגעגעתי לסצנות עם דן

*superstar*

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gifגמני!

פתאום קלטתי כמה אני אוהבת את דן
אם לא הייתי יודעת שהשחקנית הספציפית הזאת תשחק את אמא של ברוק דוקא כן הייתי מופתעת מאוד. ג'יימי

dana22222222

New member
3x05../images/Emo58.gif

אני כל כך אוהבת את ג'יימי הוא כזה חמודדדדד.... אני רק שומעת את הקול שלו ואני מתפחלצת.... ואני שמחה מהשינוי שעובר על נייתן... איזה מאמי... אני כמעט בטוחה שהולך לקרות משהו בינו לבין המטפלת החדשה שלהם... ואני אוהבת את זה שברוק לגמרי עצמאית עכשיו, ואת כל המערכת יחסים שלה עם פייטון... וסוף סוף ראו את דן... איך התגעגעתי... בקיצור.... אני התגעגעתי ל"מגרש ביתי" ואני שמחה שהיא חזרה...... :)

efif1212

New member
../images/Emo58.gif פרק יפה

הייתי בהלם שההיא היא אמא של ברוק. ברוק שיפצה את הבית קפה ממש ממש יפה. נייתן
ירדו לי דמעות כשהיילי נכנסה וראתה אותם. וג'יימי הזה חמודדדדדדד! מעניין מה יהיה עם הנני הזאת. אני רק דמיינתי או שאת הזמר הזה שפייטון בחנה שיחק קווין פדרליין (בעלה לשעבר של בירטני) ??

לוידעת

New member
איזה פרק מהמם!!!

קצת קיטשי (עם ניית'ן וכולם...) אבל עדיין פרק ממש משעשע... ידעתי שהשחקנית הזאת הולכת להיות אמא של ברוק אז זה לא ממש הפתיע אבל בטח זה כן היה אם לא הייתי יודעת.... נייתקן סוף סל סוף הוריד את הזקן הזוועתי הזה ועוד מעט (אני מקווה מאוד...) הוא גם יגזור ת'שיער הנוראי הזה.... גמלי יש ת'תחושה שמשו הולך לקרות בין ניית'ן ובין ה"הוט נני" וזה ממש מדכא..(כאילו-שוב פעם???) בקיצור-ממש התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
***וברוק-כמו תמיד=ממממהההמממממממממממממתתתת!!!!!!!!!!!!!!!! חולעעעליה!!!!

mihs

New member
../images/Emo58.gifגם לדעתי

זה כבר יהיה יותר מידי אם יהיה משהו בין נייתן לאומנת כיאלו לא מיצינו את הקטע של בעיות צפיות....

iahshai

New member
../images/Emo58.gif

לגבי בעיות צפויות והאומנת... אני מקווה שיצליחו לשמור על האלמנט של האמת עם ניית'ן והיילי, שבנישואים יכולות להיות בעיות ואפשר לפתור אותן גם בלי לבגוד עם כל כוסית חדשה שלוהקה לריענון. אם אני צודקת היא תהיה בעייתית אבל לאו דווקא במובן רומנטי, אלא פשוט כזרז. הנה פרט טריוויה חביב: דפני זוניגה (אימא של) וטורי דה-ויטו (האומנת) שיחקו אימא ובת בסדרה קצרת-חיים שנקראה "אנשים יפים". היא שודרה בערוץ 3 שנה שעברה.

Dark and Twisty

New member
נכון!

וזו הייתה סדרה ממש חמודה... פשוטה כזו לא כמו כל הסדרות שהפכו לענקיות כמו מגרש ביתי ואו.סי (לא שהן לא טובות הן פשוט הפכו לגדולות
)

למעלה