פרק 513

טעות שלי ../images/Emo58.gif

ברוק ומילסנט: |לינק|http://www.youtube.com/watch?v=_tr_0ZKq3QY&feature=related|סלינק|

Breakable

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. אין לי מה הרבה לפרט בנושא. כפרע על היילי ונייתן. רק הערה קטנה - כשפייטון דיברה עם מקס היא הזכירה את Echoes, Silence, Patience and Grace שזה השם של האלבום האחרון של הפוו פייטרס. היא אמרה: I come in here and I sit in silence and hear the echoes of who we used to be. And so I wish for patience, and grace, and strength to just let him be happy. גם ראו אותה מדביקה את העטיפה של האלבום שלהם על הקיר אלבומים במשרד שלה וזה גם השם של הפרק סתם משהו נחמד ששמתי לב אליו

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifחחח נחמד

עם כל הגרופיות שלי לגאנז אני שמתי לב שאמרו 2 שמות של שירים שלהם מאותו אלבום - Patience ו- One In A Million. ממליצה לכולם לשמוע ד"א

Beyonce Knowles

New member
על מה אתן מדברות? ../images/Emo58.gif

פרק ממש ממש מדהים! כ'כ אהבתי :) אחת הפרקים הטובים של העונה... הקטעים עם נייתן והיילי היה כאלה טובים D: לוקאס ופייטון מעצבנים אותי!!! כמה שזה נשמע מוזר-אני אוהבת אתם דן 3> חח

Bleed for Me

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה, זה מה שאני כל כך אוהבת במגרש ביתי, שהם תמיד על גבול הקיטצ'י אבל אף פעם לא עוברים אותו, שלכל פרק יש מוסר השכל, שיש בו משפטים מיוחדים ודמויות שמתפתחות יפה עם הזמן, בכל עונה יש פרק כזה, שהם רק מדברים והעלילה לא מתפתחת, זה נחמד.. באמת היה אחלה פרק..

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכמו תמיד ראיתי באיחור../images/Emo58.gif

עוד לא קראתי כאן את התגובות אבל אני חייבת להגיד שהפרק היה משעמם. העונה מפיקי מגרש ביתי החליטול עשות רק פרקי ספיישל כאלה שלא ממש מקדמים את העלילה. אז מה היה לנו? שוב פייטון בוכה על לוקאס, שוב לוקאס בוכה על לינדזי, שוב נייתן והיילי רוצים להיות ביחד אבל - לא!, ושוב ברוק היא הילדה המצליחה שאף אחד לא מאמין בה או תומך בה. דיי זה נמאס! 40 ומשהו דקות על כלום, תגידו לי על דבר אחד שהתקדם במהלך העונה מאז הפרק הראשון? כן, דן יצא מהכלא, ומה עוד? אני רוצה פרק שאנשים זזים בו, שאנשים עושים דברים ומפסיקים להתבכיין על גורלם "המר". בעונות הקודמות כל פרק הייתה מהפכה שלמה בקשר בין דן ללוקאס, בין היילי לנייתן. אבל עונה שלמה, כבר 13 פרקים שהעלילה תקועה במקום בגלל פרקי ספיישל למינהם. מקווה שהפרק הבא ישפר את הרגשתי העצבנית.

Alaithlos

New member
סופסוף אני בקצב כדי להגיב!! ../images/Emo58.gif

טוב, אני לא אתייחס ישירות לפרק, אלא בכלל לכל מה שראיתי אתמול בכללי (8-13) הלא נמאס לנו מאותם המוטיבים? פייטון תקועה במשולש אהבה, שבו היא כמובן לא המנצחת. ברוק מנסה שוב ושוב להוכיח שהיא לא ילדה. דמות מטורפת כלשהי שאין בה שום היגיון מגיעה לסדרה (עיין ערך פסיכודרק, הבת-זוג ההיא של קית', וכמובן, הנני הארורה הזו שהפכה בין כמה פרקים מחמודה ופלרטטנית באופן לא מזיק לפסיכית שמנסה לחטוף את ג'יימי. בחיאת.) ואני אומרת, כנראה שלא נמאס לנו, אם אנחנו ממשיכים לצפות. אני מאד מאד נהניתי מהמרתון הקטן שעשיתי אתמול ובכלל אני נהנית בכל פעם שאני צופה בסדרה. אבל איכשהו הדברים כבר מתחילים להיות צפויים מדי. כמו הקטע בספריה -דיאלוג בין ארבע הבנות מגיע ללינדזי ולפייטון ופייטון צריכה להגיד משהו טוב על לינדזי. עוד לפני שזה הגיע אליה אמרתי לרז (
) שישב לידי " she has good taste in man" ואנלא זוכרת אם זה היה הניסוח המדוייק, אבל זה היה מאד מאד קרוב. התגובה של היילי לכל הסיפור עם הנני, לא מוכנה לשמוע, לא מוכנה לראות, שוב פירוד, שוב לא מדברים, שוב לוקאס מתערב כדי לסדר את זה שוב נדמה לי שכבר היינו בסצנה הזו בעונה אחרת. וכשחושבים על זה, לדמויות כבר כמעט ואין מוצא. קחו את לוקאס למשל. אם הוא נסע אחרי לינדזי, ועכשיו הוא רודף אחריה, דיינו. ואם לא היה נוסע? מה היו האופציות שלו? לחזור לפייטון. זה כאילו הוא נע בין שתי ברירות מחדל, ולא יכול לבחור פשוט.. להמשיך הלאה. דברים שמאד אהבתי החזרה של קרן ואנדי ולילי. קרן נראית מצויין, בתוך משפחה, ובכל זאת אנדי גם מקבל את האהבה שלה לקית'. הקירבה שלה לבנות, היילי, ברוק ופייטון שנראית כ"כ אימהית, וכ"כ מה שחסר בסדרה. ברוק עם המכשפה שלה, פייטון עם המוות שלה והיילי שפשוט חיה חיים של מבוגרת כבר. פתאום חוזרת הדמות הזו שתמיד הייתה כ"כ מרכזית ותומכת. כ"כ מכוונת ומייעצת להם וכאילו מתחילה לעשות סדר בבלאגן בדרכה שלה. שלינדזי לא סיפרה ללוקאס כמה פייטון הייתה מגעילה אליה, שהיא באמת נתנה לה את הצ'אנס. הקטע של המחשבות של פייטון בחתונה. שהיא תקום ותגיד וזה. (ואיך שעשו את זה אמיתי עם התגובה של סקילס) שג'יימי עזר לארגן את המסיבה (הוא כזה פשוש!!) דברים שמעצבנים אותי דן. כאילו, בחיאת. אחרי 5 שנים בכלא על רצח! משחררים אותו לתקופת מבחן? קצת היצמדות למציאות, חברה. זה פשוט לא הגיוני. דן מציל את ג'יימי. טוב, אז הוא חזר, ורוצים להכניס אותו, ושוב לתת לנו איזושהי סיבה להאמין שאולי הוא ישתנה, ושיש לו סיכוי, אבל מי באמת קונה את זה?
שהכניסו את רייצ'ל לפרק אחד. (אלא אם יחזירו אותה, אבל לא נראה לי) בשביל מה זה היה טוב? להראות שלברוק אכפת? אז יופי, זה לא עזר כי היא יצאה מזה גרוע ממש כי היא לא באמת עזרה. שמאות' עשה כזו כתבה דביקה. באיזה ערוץ ישדרו כזה דבר?!
אני יודעת שיצא ממש מבולגן, אבל תסלחו לי כי מלא זמן לא ראיתי...
אבל באמת באמת שנהניתי. אני יודעת שיש לי הרבה ביקורת, אבל זה פשוט כי אני מצפה להרבה יותר...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo58.gifמסכימה איתך בהרוב

במיוחד עם לוקאס שנע בין לינדזי לפייטון. ומאות', בכלל שכחתי מקיומו! קרה לו משהו ואני לא זוכרת?!

LostCookie

New member
../images/Emo45.gif

וזאת אחת הסיבות למה אני חושבת שעונה 6 תהיה ממש לא טובה:\

למעלה