פרק 513

../images/Emo58.gif פרק 513 ../images/Emo58.gif

מוזמנים להגיב על הפרק בשרשור הזה! (מקווה שזה בסדר שפתחתי)

איזה כיף שחזר!!!../images/Emo13.gif(../images/Emo58.gif)

פרק לא משהו... בלי יותר מידי עלילה... אבל כיף לראות שובבבב!!!!!

../images/Emo58.gif וואוו

מה פתאום פרק לא משהו .. פרק יפההההה חבל על הזמן . העלילה עם דן ממש מרגשת .. איך שהיחסים שלו עם ג'יימי טובים . ניילי ביחדדד .. יאהה בייבי .... הזוג המושלם ביחד . לא הייתי רוצה להיות בנעליו של לוקאס .. לאהוב שתי נשים בו זמנית .. בפרק הזה באמת ראיתי שהוא אוהב את לינדזי כמו שהוא אומר .. אבל יש מצב שהוא רוצה לחזור אליה כי התקופה שבה הוא היה איתה הייתה תקופה די יציבה וכעת הוא במצב של בילבול .. אני גם הייתי רוצה לחזור ליציבות . פייטון שמרה את האוטווווו . היו מלא רפרנסים לעבר .. כמו המשפט עם מקס שהוא בן 36 והוא גר בביתו עם הוריו .. הוא אמר את זה בפרק 10 עונה 4 לפייטון והוא היה בן 32 אז . לוקאס אמר ללינדזי את מה שהיא אמרה לו בפרק 5 כשהיא פגשה אותו בניו יורק .. פייטון נזכרה איך היא כמעט פגעה בלוקאס בפרק הראשון הראשון של הסדרה ממש בהתחלה. מקווה שלא שכחתי משהו .. פרק יפההה !!!

o R it

New member
מסכימה איתך בכל מילה!!פרק מעולה!!../images/Emo99.gif

איזה כיף שזה חזר!

mihs

New member
../images/Emo58.gif13

אומנם בדיילי רציני אבל שמתי לב שהבמאי משחק את מקס איזה קטע... פרק נחמד האם אי פעם הסיפור לוקאס לינזי ופיטון יגמרררררררררררר והלוואי שנייתן יחזור לשחק, חסר שאין את הכדורסל בסידרה

hagargin

New member
פרק 13 ../images/Emo58.gif

פרק משעמם !!! לא היה כלום... לא היתקדמו לשום מקום. פשוט מאכזב.....

Dark and Twisty

New member
../images/Emo58.gif

וואי, היה פרק ממש משעמם... מרחו וחפרו על כל דבר:/ אכזב אותי לגמרי

אנה92

New member
../images/Emo58.gifואוווווו פשוט אחד הפרקים המדהימים!

כ"כ מרגשיםםם וואוווו! אני עדיין מוקסמת באמת כל הכבוד! פרק ממש יפה.. במיוחד עם ניית'ן היילי וברוק. ברוק בכלל.. כל הכבוד לה, היא מדהימה!

לוידעת

New member
../images/Emo58.gif

פרק פסדר...ציפיתי להרבה יותר!!!! די אכזב....
אבל מה?ניילי ביחד!!!!!!!!!!:):):)זה מה שחשוב!!
וברוק כזו חאמוודה!!!!!!!! ופייטון (כמו תמיד) מצ'עממת....ונמאס כבר ממשולש האהבה הזהה!!!!!!!!!!כמה אפשר לחפור??????? הלוקאס הזה הוא כזה כאפות!!!
הוא ממש מתחיל (יותר נכון ממשיך...)לעצבן אותי!!!!
נקווה שהפרק הבא יהיה טוב(יותר)!!!:)

lior21 האחד

New member
../images/Emo58.gif פרק 513 ../images/Emo58.gif

אמנם לא פרק בעל אירועים עוצרי נשימה אבל בהחלט פרק מרגש... נהניתי מאוד.... (וזה שנשארתי ער עד 1 בלילה אחרי יום ארוך בשביל לראות את הפרק מעיד על כך.... ועל ההתמכרות שלי לסדרה) הסצנות של דן וג'יימי היו הסצנות הכי מרגשות.... השיחה של ניילי עם הפסיכולוגית היתה הסצנה הכי משמעותית בפרק... ברוק כרגיל מספקת עניין בפרק עם הנאומים חוצבי הלהבות שלה.... ונשארנו עם לייטון/לינקאס (לינדזי ולוקאס... יצא דפוק אני יודע..) מה עוד נשאר להגיד עליהם שעוד לא נאמר..... בניגוד לכל חברי הפורום יש לי רק בקשה אחת למארק שוואן (שאגב נתן הופעה ממש יפה) - שלא ייגמר לעולם!!! ואחרי החפירה הארכיאולוגית הזו... לילה טוב לפורום "מגרש ביתי" של תפוז!!

*superstar*

New member
אולי אני סתומה, אבל לא אהבתי ולא

הבנתי מה הייתה הנקודה בפרק הזה. לא מוצלח מבחינתי.

וווי עד שהיה לי כוח ../images/Emo58.gif

החלקים של ניילי היו חמודים. לוקאס טיפש. מרק סוואן היה פשוט טוב. ומצחיק. אהבתי את ברוק בסוף. זו רק אני, או שלסופיה יש קול נורא צרוד??? בכל זאת, לא הבנתי את הפואנטה של הפרק.

prinsezayuli

New member
פרק ממש יפה אבל... ../images/Emo58.gif

אבל אני חושבת שזה לא היה הזמן המתאים לפרק הזה... כולנו חיכינו וציפינו לפרק המדהים שעומד לצאת אחרי כל הבלאגנים שהיו... אבל במקום זה הם הביאו לנו פרק מלא זיכרונות ומשפטים לחיים... אבל היו הרבה דברים חמודים! נייליייייייייייייייייייייייייייי וואו כמה התגעגעתי לראות אותם אשכרה מתנשקים ככה D: תכלס ברוק תמיייד הייתה חמודה ותמיד אהבתי אותה כ"כ!! (חוץ מהפרק ההוא בעונה הראשונה במסיבה שהיא הייתה מה זה שיכורה וביצ'ית) אם הייתי בחור והייתי גר ב tree hill הייתי עושה אותהXD אני לא כמו כל אלה שאומרים "משולש לינדזי-פיטון-לוקאס מעצבן" כי אותי זה דווקא די מעניין וואי אני הכי רוצה שעכשיו פייטון ולוקאס יחזרו ואז לינדזי תבוא אליו להגיד לו שהיא רוצה שהם יחזרו או משהו והיא תגלה שהוא עם פייטון... ווואי לוקאס כזה מסכן וואי אינ פשוט חולה על ג'יימיייייייייי!! שיעשה לי ילד כבררר איזה חופרת אני היום >< חחחח וואי מגרש בייתי זה כזה אוווווווססססססםםםםםםםם

למעלה