../images/Emo58.gif קצת מחשבות
נטע לא אונליין אז אני אשפוך את זה כאן ורק אציין שכל מה שאני מהרהרת בו זה כתוצאה מהברזה ספונטנית מהלימודים
אז ככה, בן ומייקל מתחתנים בפרק 413? זה קצת חשוד לי. כנראה שלא התעמקתי כ"כ באחד הספוילרים מלפני כמה שבועות אבל יש מצב שבן בוגד במייקל באיזשהו שלב (לא יודעת כמה זה אמין אבל זה גרם לי לחשוב). ובכן, נניח שבן בוגד במייקל ומציע לו נישואין כתוצאה מרגשות אשמה, או שמייקל מושך לכיוון ובן מסכים (שוב כתוצאה מרגשות אשמה) או בכלל לא משנה מה הסיבה לחתונה המרגשת הזאת, אבל מה שחשוב זה שלבן יש סוד. אם ככה, אז יש מצב שזה יהיה הקליפ-האנגר לעונה 5? תגובתי הרשמית -
בן בוגד במייקל, בן שומר את זה בפנים, בן מנסה להפטר מהמועקה ומתחתן עם מייקל אבל בן הוא אדם מצפוני, ישר והוגן ולכן הוא לא יוכל לשמור את זה לעצמו יותר מדי זמן. בפרק 413 יש חתונה, בפרק 414 בן מלא בייסורים ובסוף הפרק הוא מגלה למייקל. מייקל עושה פרצוף מלא כעס אכזבה, יש קלוזאפ היסטרי על הגבות שלו שמתכווצות בבעתה, מסך שחור, כתוביות, חכו 9 חודשים. |יורד על ברכיו, משלב כפות ידיים אחת בשניה, מרכין ראש ואומר "בבקשה אלוהים, תעשה שהקליפ-האנגר לא היה מייקל ובן, בבקשה שזה לא היה מייקל ובן, פליז פליז פליז, איי אם בגינג יו. אמן"| אוי אוי אוי, אני כבר רואה איך זה ימשיך. כואב לי כ"כ. בפרק 501 מייקל יעיף את בן מהדירה, דבי תרד לו לנשמה, בן ינסה להתנצל ולהסביר, מייקל ירוץ לבכות לבריאן, ינסה לבעול אותו כדי לשקוע בשיכחה, יצליח ועכשיו גם לו יהיה סוד נורא. כמובן שכל זה ישפיע קשות על בריאן וג'סטין
כי בריאן הפך בארבע עונות ממלך האדישות לרכיכה ופתאום הוא ימצא את עצמו מבולבל מה שיגרום לג'סטין לפקפק באהבתו של בריאן אליו. והופ! אפשר לשלוף את 7 הפרקים הראשונים של עונה 3 מהארכיון ולשדר אותם אול אובר אגיין כי לא יהיה הרבה הבדל...חוצמזה שלא יהיה איאן
נו טוף...קצת נסחפתי אבל הנקודה שלי היא שאין מצב שהחתונה הזאת תגמר בטוב. איפה נטע?