פרק 413

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

חחחחחחחחחח "פינק פוסי"!!! זה יותר מצחיק ככה מאשר באנגלית חחחחחחח עופרי, אין שום מידע על ג'סטין אחרי פרקים 407-8
ליתר דיוק, אין שום מידע על מה קורה עם בריאן וג'סטין אחרי שבריאן מעיף אותו. אני מניחה שבריאן בסדר בשלב הזה כי יש את הסצינה עם דבי ברחוב ועכשיו את האופניים האלה, אבל לא יודעים מה קרה עם ג'סטין
זה מתחיל להלחיץ אותי קצת....

netaK

New member
../images/Emo58.gif

זה באמת מוזר שאין כאילו שום מידע על מה קורה איתם נורא מבאס
והעובדה שג'סטין לא שם...עם האופניים והכל....זה הכל נורא מטריד!

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שמישהו העלה השערה בקבוצה שאולי ג'סטין ומלינדזי מחכים להם בקו הסיום בארה"ב. אבל בכל מקרה אם הם היו טסים איתם לטורונטו ולא מתכוונים להשתתף ברכיבה אז אחרי כמה שעות טיסה הם היו יכולים לחזור בחזרה לפיטסבורג, לאכול ארוחת ערב, לחפש את גאס, ליילד את מלאני ולחכות להם בקו הסיום. קצת מוזר.

freedom2

New member
../images/Emo58.gif

באמת רציתי לשאול - מה עם מלאני והאמונות שלה? היא תלד בשלום בסוף? וואי 2 תינוקות איזה סרט...

netaK

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שהיא יולדת בכלל בעונה הזאת לא הפרקים הראשונים בטוח לא מספיק שיש תינוק אחד שאף אחד לא שם לב אליו?
לא חבל להביא עוד תינוק מקופח

freedom2

New member
ושכחנו את ג'סטין...

מה שמזכיר לי את הפרק הראשון בעונה ה-1! יש לי תינוק....יש לי שניים... אבל גאס לא מקופח, הוא זוכה לפרסום לא רע בכלל..

tulchi

New member
../images/Emo58.gif קצת מחשבות

נטע לא אונליין אז אני אשפוך את זה כאן ורק אציין שכל מה שאני מהרהרת בו זה כתוצאה מהברזה ספונטנית מהלימודים
אז ככה, בן ומייקל מתחתנים בפרק 413? זה קצת חשוד לי. כנראה שלא התעמקתי כ"כ באחד הספוילרים מלפני כמה שבועות אבל יש מצב שבן בוגד במייקל באיזשהו שלב (לא יודעת כמה זה אמין אבל זה גרם לי לחשוב). ובכן, נניח שבן בוגד במייקל ומציע לו נישואין כתוצאה מרגשות אשמה, או שמייקל מושך לכיוון ובן מסכים (שוב כתוצאה מרגשות אשמה) או בכלל לא משנה מה הסיבה לחתונה המרגשת הזאת, אבל מה שחשוב זה שלבן יש סוד. אם ככה, אז יש מצב שזה יהיה הקליפ-האנגר לעונה 5? תגובתי הרשמית -
בן בוגד במייקל, בן שומר את זה בפנים, בן מנסה להפטר מהמועקה ומתחתן עם מייקל אבל בן הוא אדם מצפוני, ישר והוגן ולכן הוא לא יוכל לשמור את זה לעצמו יותר מדי זמן. בפרק 413 יש חתונה, בפרק 414 בן מלא בייסורים ובסוף הפרק הוא מגלה למייקל. מייקל עושה פרצוף מלא כעס אכזבה, יש קלוזאפ היסטרי על הגבות שלו שמתכווצות בבעתה, מסך שחור, כתוביות, חכו 9 חודשים. |יורד על ברכיו, משלב כפות ידיים אחת בשניה, מרכין ראש ואומר "בבקשה אלוהים, תעשה שהקליפ-האנגר לא היה מייקל ובן, בבקשה שזה לא היה מייקל ובן, פליז פליז פליז, איי אם בגינג יו. אמן"| אוי אוי אוי, אני כבר רואה איך זה ימשיך. כואב לי כ"כ. בפרק 501 מייקל יעיף את בן מהדירה, דבי תרד לו לנשמה, בן ינסה להתנצל ולהסביר, מייקל ירוץ לבכות לבריאן, ינסה לבעול אותו כדי לשקוע בשיכחה, יצליח ועכשיו גם לו יהיה סוד נורא. כמובן שכל זה ישפיע קשות על בריאן וג'סטין
כי בריאן הפך בארבע עונות ממלך האדישות לרכיכה ופתאום הוא ימצא את עצמו מבולבל מה שיגרום לג'סטין לפקפק באהבתו של בריאן אליו. והופ! אפשר לשלוף את 7 הפרקים הראשונים של עונה 3 מהארכיון ולשדר אותם אול אובר אגיין כי לא יהיה הרבה הבדל...חוצמזה שלא יהיה איאן
נו טוף...קצת נסחפתי אבל הנקודה שלי היא שאין מצב שהחתונה הזאת תגמר בטוב. איפה נטע?

freedom2

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo44.gif

איזה ניתוח מעמיק, טוב האמת אני גם אתמול חשבתי על החתונה הזאת שלא תגמר בטוב, אבל לא ממש בכיוון שלך, וגם לא שמעתי על הספוילר בגידה של בן ואני ממש מופתעת!!
בן ...לא מתאים לו.. anyway אני דוקא חשבתי לכיוון יותר טרגי, שבן חלילה וחס ימות , וכמוך עלתה לי המחשבה הנוראית בראש שבעקבות הצער, הכאב, והאובדן מייקל ימצא נחמה אצל מייקל ויבין שהוא אהבתו היחידה והאמיתית , ובראין מצידו - אחרי בקבוק ויסקי, כמה "תרופות" וריקוד סוער בחדר יכנע לתשוקתיו האבודות של מייקל......ואז!!! ג'סטין יכנס ו..........המשך יבוא....סתם, מקווה שזה לא יקרה, ועכשו נחזור רגע למציאות - תהיה גם עונה חמישית? אני שמעתי שלא...למרות שעדיין מוקדם לדעת לפי דעתי.

freedom2

New member
../images/Emo58.gif תיקון

מייקל ימצא נחמה אצל בראין- אבל בטח זה היה ברור..

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

קשה לי להאמין "שיהרגו" את בן, אבל גמני התכוונתי למשהו בסגנון. משהו שיצער את מייקל מאוד ויגרום לבריאן לכבות את מתג שיקול הדעת שלו ומשם זה רק צרות.

netaK

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל-
סוף סוף קיבלתי פה את המחשב קראתי וישר מתתי מצחוק
אוקיי הממ בן יבגוד במייקל? רציני? אוי לי, זה באמת יכול להיות הקליף האנגר!
אני ממש מקווה שלא יהיה ככה, אבל מצד שני אני לא רואה אותם מתחתנים בכלל אם בן עושה משהו למייקל. מייקל איכשהוא גדל והכל ואם בן יעשה לו משהו, ע"ע בגידה, מייקל בחיים לא יחזור אליו ויילך לרחרח את בריאן שוב מהתחלה כי הוא לא בטוח יותר באף אחד שלא מכיר אותו מגיל 0, או משהו כזה. מה שכן מטריד זה, אם הנישואים טובים ונחמדים והכל, מה לעזאזל יכול להיות הקליף האנגר? האם זה היה כמו סוף עונה 3 שהכל תם ונשלם ולאף אחד אין למה לצפות? או ששוב יכניסו את בריאן וג'סטין לאיזה צרה בפעם ה5 בעונה! מישהו יודע אם רוברט גאנט חתום לעונה 5?
זה יכול להיות מרגיע אני כל כל כל כך מקווה שאחרי 4 עונות של מעריצים לא מרוצים מכל מגע בין בריאן למייקל, ירדו כבר מהרעיון ויפסיקו לחבל בחייהם וחיינו

tulchi

New member
../images/Emo58.gif אבל נטע

אם בן בוגד ואף אחד לא יודע על זה? זה הגיוני שמייקל לא ידע וזה גם הגיוני שבן יסכים מייד לחתונה (ואולי אף יציע נישואין) כדי לכפר על מה שהוא עשה ובכדי להרגיש טוב עם עצמו. הרי כבר למדנו שבן הוא בהחלט לא טלית שכולה תכלת - ההתפרצות האיומה על מייקל במסיבת הפתעה שהוא עשה לכבודו והסיפור עם הסטרואידים שנקודת השיא שלו זה הפציעה האנושה של הנסיכה העדינה בריאנה |מגלגל עיניים| אם כן, בן גם חוטא בהתנהגות לא הולמת פה ושם ובהחלט מסתדר לי שהוא לא יספר על זה למייקל תכף ומיד. לי נראה שאם יש בגידה אז היא לפני החתונה ומייקל לא יודע עליה. אני אומרת לך, החתונה הזאת לא תגמר בטוב ואני מניחה שזה יהיה הקליף האנגר

netaK

New member
../images/Emo58.gif

כאילו שהקליף האנגר יהיה אם הם יישארו ביחד או משהו?
אוי לי זה יהיה...
אבל דווקא הקטע הזה עם הנישואים נשמע לי דבר כזה מהיר, כאילו "היי אפשר להתחתן בוא נתחתן!" לא כמו משהו עם מניעים מאחוריו אני חושבת שהסיפור של בן ומייקל העונה יתמקד בילד החדש שלהם
נראה לי שכל הסיפור סביבם יהיה סביב האנטר... זה מעלה עוד שאלה איפה האנטר במצעד אופניים הזה?

netaK

New member
עוד משהו שיכול להיות ../images/Emo58.gif

האריס אלן, האנטר, משתתף רק ב13 פרקים בעונה הרביעית, יש כאלה שאומרים שהוא לא יהיה בעונה ה5, אבל זה סתם השערות אז מה לעזאזל יחזיק את בן ומייקל ביחד?

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אז מה באמת יחזיק אותם ביחד? אוי הלב שלי....פתאום החדר מסתובב הכל רע...רע מאוד פויה קאוליפ!

netaK

New member
../images/Emo58.gif

אף פעם לא הבנתי במיוחד את קאוליפ הם דבוקים לקטע של מייקל בריאן, לא חבל? אם האנטר יילך, זה בטוח יפרק את מייקל ובן זה כאילו...למרות שהוא לא הבן שלהם למרות שהוא סתם זונת רחוב <
> כשהוא יילך היחסים שלהם ישתנו איזה פחד! אמא

freedom2

New member
../images/Emo58.gif

לאאאאאאאאאאאאאא!!!! אני לא מאמינה שיהיה סיפור גדול בן בראיין למייקל, אולי רק סטוצון קטן אבל יותר מזה? חוצמזה בטח אם הם ישכבו סוף סוף מייקל יבין שזאת היתה רק פנטזיה ועכשו שהיא מומשה הוא יוכל להמשיך בחייו..

netaK

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל אני כמובן מתנגדת
לבריאן ומייקל , גם לדעתי התוצאה של דבר כזה תהיה הפוכה ממה שאת חושבת- אני חושבת שמייקל יהיה יותר תלותי ממה שהוא עכשיו וכמובן יתחיל לפנטז את העתיד הורוד שלהם ביחד ופשוט לא יעזוב את בריאן לעולם זה יהיה בלתי נסבל

למעלה