פרק 413

tulchi

New member
../images/Emo58.gif פרק 413 ../images/Emo58.gif

סלחו לי אם אני פוסחת על פרטים טכניים (כמו איזה רחוב ובלה בלה). מה שחשוב זה ששני שלטי הרחוב האמיתיים שונו לשמות אחרים של רחובות בטורונטו (והרי הסדרה היא כביכול בפיטסבורג...הסבר בהמשך). הרבה זוגות אופניים ורוכבי אופנייים ברחוב. השלטים אומרים Liberty Ride 2004, שזה כנראה ארוע צדקה או משהו כזה. אמט, טד, מייקל, בן והאנטר עומדים בין שורה של רוכבי אופניים. על האופניים של בן ומייקל יש שלט Just Married. וזה חשוב גם כי זה מסעיר אבל גם כי בפיטסבורג יש איסור על נישואי בני זוג מאותו מין ואם גם לוקחים בחשבון את שמות הרחובות שהוסוו אפשר להסיק מזה שאולי החבורה נמצאת בטורונטו ולא בפיטסבורג. דבי עומדת בין מייקל לבן ואומרת You guys stick together ... look after each other. וגם I'd better get out of here before I start bawling. מגיח לו בריאן בין כל הרוכבים ואומר Did I just hear something about balls? דבי אומרת לו Be careful והוא עונה לה משהו דומה ל Yes mother
מישהו מניף איזה גדל וכל הרוכבים יוצאים לדרך. ג'סטין לא משתתף בסצינה הזאת. ההשערות הן שזאת רכיבת מחאה ותמיכה בנישואין בין בני זוג מאותו מין מטורונטו לארה"ב. כלומר, הרבה זוגות הגיעו לטורונטו כדי להנשא והם חוזרים לארה"ב על אופניים. חשוב לציין שלא נראו עוד שלטים של Just Married אצל רוכבים אחרים. זהו לעכשיו.

netaK

New member
../images/Emo58.gif

נשמע מקסים
אבל איפה ג'סטין
ואיפה הלסביות שיקדמו את זה? זהו? הן התחתנו ושיקפוץ העולם?

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

הן גם בכלל לא התחתנו הלסביות. רק טקס סימבולי היה להן. סתם שתי נקניקיות. באמת איפה ג'סטין? לא נאה לו לרכב על אופניים??? אם המטרה שלשמה התכנסו כל הרוכבים היא באמת נישואין קצת מוזר לראות את בריאן שם. לא?

netaK

New member
../images/Emo58.gif

באמת מוזר אם לא הלסביות גררו אותו לשם... בריאן יבוא עד טורנטו או...מקום אחר שהם מזייפים שם בשביל מסע אופניים למען נישואי הומואים? בשביל...מייקל או משהו? מוזר שזה לא בפיטסבורג כי אם דבי שם והכל זה אומר שפשוט כולם באו לשם, לא מוזר? ושוב, איך זה שבריאן באיזה אירוע למען נישואי הומואים וג'סטין לא?

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

מצד אחד, בריאן ביקש ממיסטר פול לתרום למען יוזמת הנישואין מאותו מין. ככה שלא נראה לי שהוא ממש נגד ויכול להיות שהוא לא בדיוק עומד מאוחרי כל ההצהרות שלו. חוצמזה שאם בן ומייקל באמת נישאים בטורונטו ועוד נרתמים למען איזו מטרה מקודשת, סביר להניח שבריאן יהיה שם איתו ולא משנה מה עמדתו בנוגע לנישואים. נכון?

netaK

New member
../images/Emo58.gif

בריאן אמר את זה למיסטר פול כי לינדזי ייללה לו כל היום, לא?
המממ לא מוזר לי כל כך שבריאן בא עם מייקל יותר מוזר כמובן איפה ג'סטין ולמה כאילו כולם שם....כולם אורזים תיקים ונוסעים לטורנטו או משהו? למה קוראים לזה ליברטי משהו אם זה לא שדרות ליברטי...וכו' בילגנתי

tulchi

New member
../images/Emo58.gif כי אולי

זה ביוזמת ליברטי אווניו שבפיטסבורג? זאת לא חייבת להיות יוזמה קנדית.

freedom2

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אני בטוחה שזה לא כך, בטח אין את כל הפרטים בנתיים, אבל זה באמת אומר שהם התחתנו? (תודה שמחקת....
)...קצת שכחתי מכל העינין הזה..

netaK

New member
../images/Emo58.gif

היה לפני יומיים ספויילר שזוג עומד להתחתן אז זה נשמע מאוד הגיוני דווקא למייקל ובן מגיע להתחתן

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

כתוב להם Just Married על האופניים ודבי מתנהגת בהתאם. אני חושבת שהם באמת התחתנו, מה גם שבאיזשהו ציטוט מכתבה שהבאתי פה לפני כמה ימים קאוליפ אמרו שבעונה 4 תהיה חתונה של בני זוג מאותו מין.

freedom2

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

כן שמעתי על זה גם, זה דוקא משמח אותי, הם זוג חביב, קצת "מושי"... אולי זה יעזור להם גם במציאות, אני מקווה(לקהילה), מתי כבר יתחיל......... ! אני כבר לא יכולה לחכות, יש לכן יס?

netaK

New member
../images/Emo58.gif חשוב לציין

שאם מייקל ובן באמת מתחתנים אולי סוף סוף יילך הפחד שיתקעו אי פעם את בריאן ומייקל ביחד

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

אמן ויש לי מחשבות משלי אבל אין לי כוח לכתוב כי כבר שפכתי הכל לנטע באייסיקיו

freedom2

New member
../images/Emo58.gif

אני הייתי רוצה לראות את בראין עושה טובה למייקל פעם אחת ולתמיד רק כדי להוציא ממנו את כל התיסכולים שהצטברו עם השנים...

ofrikit

New member
../images/Emo58.gif לא בדיוק ספוילר,שיהיה

אני ממש לא,זה קרה כמעט ומייקל הפסיק את זה והם התנשקו וכאלה מספיק פעמים.

freedom2

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo58.gif

כן אבל זה בקטנה, הקטע הכי רציני היה בחנות"קומיק בוק " של מייקי, וכן הוא עצר את זה....פרייר!!!!!!!!

ofrikit

New member
../images/Emo58.gif

אני מאוד מקווה שהם מתחתנים זה היה צריך לקרות:) אני נורא נבהלתי מהקטע שבריאן כועס על ג'סטין ומעיף אותו אם למישי יש איזה ספוילר שיסיר את הבהלה,זה יעזור לי למרות שאני חצי יודעת שיהיה בסדר זה יעזור לי.טנקס:) אינמצב שג'סטין יהיה עם המנהיג של "הפינק פוסי" ולמה השם הזה? זה לא מחמיא זה גם וורוד וגם פוסי o_O

למעלה