פרק 304

blackguard

New member
../images/Emo58.gif פרק 304 ../images/Emo58.gif

ספוילר לפרק 304 פעם אחרונה שאני אומר אוקיי אני בטח לא היחיד שהופתע מכמה דברים נתחיל בזה ששול נראה מרעיל את אשתו (או שזאת טעות שלי) הדיאלוג בתחילת הפרק בין לי ודואלה היה טוב מה שעוד יותר נראה מוזר למה הוא בכל מקרה חזר לעזור (אחרי השיחה הזאת) וראיתי כבר פווסט לגבי זה שבגלל שיש את פגסוס השם של הסדרה כבר לא מדויק אז לגבי זה הנה חזרנו לגלקטיקה לבדה מאוד מוזר לטעמי בואו נשכח לרגע מהשם של הסדרה ונזכר בפרק הכפול של המתקפה על ספינת השחזור (אין לי שם נורמלי לעברית) ידוע שפגסוס יותר חדישה מגלקטיקה סתם ככה אולי הסדרה מתמקדת ובגלקטיקה אבל עדיין מוזר שככה יוותרו על ספינה יותר טובה לדעתי היו צריכים להשאיר את פגסוס גם בצורה זאת או אחרת כמובן שהרה נשארה מאחור ומספר שלוש לקחה אותה (מידיו של גאיוס?!?!) מעניין אותי לדעת מה עם קלי והתינוק (כי אני לא ראיתי אזכור) אני עדיין לא מאמין שסטארבאק חזרה למצוא את קייסי (ולא כמו ש90% האמינו שהיא תהרוג אותה הוא תשתמש בה) ואפשר לרחם עליה כשאמה האמיתית של קייסי לוקחת אותה טוב זה כל מה שיש לי הגיד על הפרק לבינתיים אני אראה אותו שוב עוד שעה (עד כדי כך טוב ואולי אני אראה דברים שלא שמתי לב אליהם כמו תמיד) מקווה שאין לי טעות

סוקט

New member
פרק טוב :)

טיפה צפוי! אבל טוב :) הקטע שגלקטיקה קופצת לתוך האטמוספרה ומשחררת את הווייפרים ואז שוב קופצת היה גאוני! לי יצא ג2ר ג2ר כשהוא חיפה על אבא אדמה וחיסל 3 BASESTARS, ואפילו ניגח את הרביעית (משהו כזה...) אבל מה יעשו איתו עכשיו? יחזירו אותו לדרגת קפטן וימנו אותו ל CAG שוב ? זה יהיה קצת מוזר.. קצת מאכזב שגאייס כבר לא שייך ל FLEET הוא אחת הדמויות המרכזיות והמצחיקות, אבל הוא בטח יחזור לשם מתישהו ביחד עם הרה (איך שלא כותבים את השם שלה..) וסוף סוף אדמה הוריד את השפם, עכשיו תור לי להפטר מהלחיים של החמור, חשבתי שהוא ינסה לאכול את דואלה כשהוא נישק אותה...

Echelon

New member
סוף סוף ../images/Emo58.gif

עכשיו אני נזכר מה אני אוהב בגלקטיקה. הם בנו לנו את המתח עוד מעונה שעברה, המשיך בעונה 2.5, וכאן סוף סוף הגענו למה שרצינו. פרק מדהים מכל הבחינות. כמובן שאין מה לדבר על כל סצינת הקרב, והCG שלהם רק משתבח עם השנים. מה שכן, הקטע של לוותר על הפגסוס באמת קצת מוזר. אמנם יש הגיון מסוים, אבל חבל להקריב את הנכס היותר טוב, מעניין אותי עכשיו מה יהיה הלאה, איך הדינמיקה בין האנשים תהיה. - נחמד לראות שוב את כל הFleet שב לתפקד ביחד - הקטע בסוף שכולם צועקים אדאמה, ורואים את סאול וקרה המומים היה ממש טוב. כמו כן לרגע הצליחו לשטות בי שאכן הגלקטיקה תהרס עם כל יושביה. - מעניין אותי לדעת מה כמות האוכלוסיה עכשיו. - לא אמרו שום דבר על קלי והתינוק. - אני מקווה שסגירת כל מני קצוות כן תעשה. מעניין גם איך בגלקטיקה חושבים לחזור בכלל לחצי מהכוח שלהם, אחרי ההרס הרב שנגרם להם. - לאן גאיוס נעלם? לאן התינוקת נעלמה? פרק משובח ביותר.

wonko the sane

New member
איזה פרק

דבר ראשון, החזרה של הפגאסוס לא ממש הגיונית מבחינה עלילתית, אני חושב שהכותבים פשוט רצו להחזיר את העלילה לצורה הקודמת, ובשביל זה החזרה של לי היתה חשובה גם בשביל לבסס אותו שוב כגיבור אחרי שהוא הפך ל"מנוון", וגם כי שתי באטלסטאר זה יותר מדיי, במיוחד כשאחת מהן חזקה מדיי. זה פשוט הפך את החיים לקלים מדיי. טיי סיים את המהפך שהוא עובר מתחילת התוכנית כמעט, מאלכוהוליסט שכולם אוהבים לשנוא, למנהיג מחתרת ולגיבור טרגי. מעניין יהיה לראות מה יקרה איתו בהמשך, יש לו הרבה מאוד מטען להתמודד איתו.

seagate

New member
דווקא החזרה של פגסוס

נראתה לי מאוד הגינית, כי לי כולו היה שבור ובטוח שהוא לא יראה את אבא שלו שוב, ונראה שהוא הרגיש חסר אונים, כמו שדואלה אמרה: חייל שלקחו ממנו את המלחמה שלו. ומה יותר הגיוני לעושת במצב הזה מאשר לעשות את מה שהוא עשה.. אני אישית הרבה יותר אוהב את הסול ה"חדש"..

מיכאל ג

New member
פראק! איזה פרק מדהים

כן, טיי הרעיל את אשתו. לא טעית. זה שלי חזר עם הפגסוס, זה דווקא היה צפוי מהשיחה שלו, ראו שמאוד קשה לו עם זה שהוא כאילו הפקיר את אבא שלו ויתר הצוות למות. זה היה ברור שהוא ישנה את דעתו ויחזור. אבל מה שמעניין בפרק הזה היה איך שהסדרה חוזרת לתבנית שמזכירה מאוד את הסדרה המקורית. גם בסדרה המקורית הפגסוס נהרסת כשהמפקד שלה מרסק אותה לתוך בייס סטאר במשימת התאבדות נגד הסיילונים, רק ששם זה קורה בפרק השני איתה, לא אחרי כמעט עונה. ועוד יורת חשוב: בסדרה המקורית, בלטאר בוגד בכל המין האנושי ועובר לצד הסיילונים לחלוטין, בתקווה להיות שליט בני האדם תחת שלטון הסיילונים (הם הבטיחו לו שהם רוצים "רק" לכבוש את בני האדם ולא להרוג אותם). בגידה בכזה סדר גודל היתה לא מציאותית, אבל עכשיו מור הצליח לנתק את כל הקשרים של בלטאר לעולם האנושי ולהפוך אותו, אולי, לבוגד בסדר גודל של בלטאר ה"מקורי". האם הוא יקבל בייס סטאר משלו כמו בלטאר הקודם? עוד נראה. אם כן, הוא בטח יבקש את זו שיש בה המון מספרי 6 ערומות.

TomerA21

New member
../images/Emo58.gif כן אתה צודק

וגם חשבתי לעצמי מתי כבר יקריבו את הפגאסוס כמו בסדרה המקורית הייתי בטוח שזה יהיה עוד בפרק של ההשמדה של הספינה של החייאה ואגב , לא נכון להגיד על הגלקטיקה שהיא עכשיו חלשה כי יש לה עכשיו גם את הצוות של פגאסוס וגם את הוויפרים שלה היה פרק מדהים, פשוט תענוג לראות כל דקה שם , הקרב היה פשוט אדיר , הקפיצה בתוך האטמוספירה של הגלקטיקה היתה מדהימה גם טוב לראות שוב את כל הצי , חוזר לחפש את כדור הארץ...

Mr Majar

New member
באלטר שולט!!!!../images/Emo58.gif

בעיני גאיוס הוא לב הסדרה. אותו הכי נהנתי לראות וזאת בלי לפגוע בשאר הדמויות. משהו בדואליות שלו מרתק. אם הוא יהיה יחד עם הסיילונים וזהו- הדמות תאבד גובה בעיני. פרק מטריף.

aerynsun

New member
ספילר הפרק. אבל ...

אשתו של טיי הי סילונית. ראינו בעונה שניה שגיוס עשה אז את המבחנים לראות מי אנושי ומי לא . והוא ראה שהיא סיילונית והסתיר את זה. אז היא תחזור כמו גדולה.

Echelon

New member
../images/Emo58.gif עוד נקודה קטנה.

אגב, רק לי הציק שרוזלין ישר לקחה את כיסא הנשיא בלי לשאול פעמיים אפילו?
ל 305, מי שלא רוצה שלא יהרוס לעצמו... ראיתי תמונה שכן משביעים אותה לנשיאות נראה לי ב305.. אז כנראה שעניינים כן יסתדרו.

מיכאל ג

New member
נו מה אתה רוצה שהיא תעמוד?

היא אישה מבוגרת, היא צריכה כיסא נוח כשהחללית ממריאה, תן לה את הכבוד שלה...

aerynsun

New member
גם אני חשבתי ככה

איזה כיף לא לקרוא ספוילרים... פרק תענוג!

lordgino

New member
איזה פרק...

אתם יודעים, כשאדמה מגלה שיש למעשה 4 ספינות אם סיילוניות, ואז הוא אומר לחיילים שזה היה כבוד לשרת איתם לרגע חששתי שהסדרה הולכת לקבל תפנית דרמטית ושאכן הגלקטיקה תושמד... פשוט היו כבר כל כך הרבה הפתעות בסדרה הזו, שבהחלט יתכן שרונלד מור הולך לטרוף פה את כל הקלפים... שמחתי שזה לא נגמר כך.

Iced Hammer

New member
מה שבאמת מעניין אותי

זה האם ישנו שוב את הטקסט בפתיח ל.. In A search for a home call Earth

seagate

New member
ווואו.. פשוט פרק מדהים

מה שהכי אהבתי בפרק זה את הצניחה של הגאלאקטיקה לאטמוספירה, לא פרקטי בטירוף אבל מגניב בצורה שאין מילים לתאר! :))

seagate

New member
ותהייה:

למה הסיילונים משתמשים בטלפון, כשהם יכולים להעתיק את כל ה"נשמה" שלהם למרחקים עצומים..??

TomerA21

New member
לא הייתי נכנס לזה אפילו

כל הקטע של הלהעתיק שהם מתים חסר הגיון בעליל למשל איך הם יכולים להתחבא יחד עם הצי, ואפילו שאין לסיילונין מושג איפה הצי הם עדיין יכולים להעתיק את אלו שמתו עם הצי בכלל כל הקטע שהם יכולים לעשות את זה לא הגיוני כי הם לגמרי אורגנים , ואפילו אי אפשר להבדיל (חוץ מהמכשיר של באלטר- אולי...)

blackguard

New member
דווקא הרעיון זה להיכנס לזה

מסובך ביותר אני מסכים אבל נתחיל בזה שהם לא לגמרי אורגנים הם עדיין טוסטרים מהלכים (הייתי חייב לומר את זה) תחשוב בצורה הפוכה שרון לא ידעה שהיא סיילון עד מקרה ההתנקשות אז באותו דרך ברגע שסיילון מת למרות שהוא לא יודע שהוא סיילון או לא יודע איפה משהו בתכנות שלו כן מופעל ומוצא את הדרך למכונה שמעיתקה או משהו כזה הרבה דרכים להסביר והרבה דרכים לשלול לגבי הפתיח IN A SEARCH FOR HOME CALLED EARTH אפשר לבדוק את זה בפרק הבא משתמשים בטלפון אממ הזיכרון שלי לא משהו אה בכל מקרה הם מנסים להיות כמה שיותר אנושיים כמו שנכתב כבר למה הסיילון כומר (אין לי שם או מספר) לא פשוט "כיבה את הכאב" הוא עדיין מכונה הוא יכול לכבות חלקים בתכנות שלו והוא לא עשה זאת הוא נשאר וסבל והתלונן על זה

kiloTop

New member
download

כשהסיילונים מתים, ואז בלבד מתקיימת קפיצה כמו שהגדרת, והמוות גורר אחריו הליך download (כך גם תואר בפרק באותו שם) שלוקח זמן מה. ברור שזה לא מדיה נורמלית לתקשורת.

למעלה