פרק 304

ofir1988

New member
לא נראה לי...../images/Emo58.gif

נייתן אמר לכריס שהוא יכול להיפגש איתו אחרי המסיבת תחפושות ושהיילי לא תדע מזה.. הם לא סיכמו שום דבר על התחפושת.. ועוד דבר...מעניין מי זאת הייתה בתמונה עם נייתן במחנה כדורסל..

../images/Emo58.gifאויי מי גאד איזה פרק

אחלה פרקקקקקקקקק חעעעעעע לוקאס קרעע אותי עם התחפושת!!!!!!!!!!!1 איכסה והיילי נראתה נורא בתחפשות המטומטת הזאת :\ .... בסוף לכריס נראה חיוך שטני כזה כיאלו הוא עשה את זה בגלל שהוא רוצה להפריד בינהם (נראה לי שהוא רוצה מניאקקק) איזה שיר היה בסוף ??? מישו יודע??

עוד כמה תמונות....

מצטערת ששמתי רק אחת היו לי בעיות עם המחשב זאתי תמונה מצחיקה זה לוקאס מחופש לג'ק ספארו משודדי הקריבים!

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif304 או מיי גאד!

אני מניהח שאני לא היחידה שיצאה עם פה פעור בסוף הפרק... כריס!!!
וואט דה פאק איז קורה פה?! לא ראיתי את זה בא. לא חשבתי על זה בכלל שהוא עלול להיות הבאטמן שנישק את היילי עד שראו את התחפושת.. פפ.. מטורף. פייטון ואלי- אני שמחה שהן הגיעו לזה. אהבתי את זה שהיא "שיקרה" לה שהכישרון ציור שלה הגיע מהמאמצת.. כי.. בכל זאת
אחלה אחלה אחלה פרק

*superstar*

New member
הא, ועוד דבר..../images/Emo58.gif304

דב ודן.. חחח... הרגו אותי. שני פסיכופטים!!

../images/Emo58.gif 304

לי היה ברור שזה לא נית'ן שנישק אותה (למרות שאני מודה שלא חשבתי על כריס) וזה היה מעצבן בטירוף לגלות שהתולעת הזה כריס חזר, סליחה אבל נית'ן ממש אידיוט אם סוף סוף הוא נפתר ממנו והוא מחזיר אותו אליה...טיפש. היא היתה הרבה יותר שמחה שהוא יגיד לה שהוא אוהב אותה ולא לכריס. מעניין מה יהיה עם לוקאס והלב, היילי היתה כל כך חמודה כשהיא דיברה עם ברוק עליו.

G A L 17

New member
../images/Emo58.gif וואוו פרק ממש טוב

אהבתי אותו נורא... קליל ומצחיק כזה , הזכיר לי בקלילות שלו את הפרק בעונה השניה של הליל משימות.. בכל אופן ההתחלה של היילי ולוקאס עם התחפושות היה ממש יפה \ כל הקטעים עם דן ודב' העלו בי חיוך , הטלפון , השוקר , בקיצור נורא אהבתי... פייטון - אני רק מתאהב בה יותר מרגע לרגע , שראו את הכנפים הלבנים וישר חשבתי ואוו כל כך מתאים לה מלאך , ואז פתאום מלאך המוות שהאירוניה בזה נוגעת ומרגשת.. בנוגע לכריס? ברגע הראשון חשבתי או פליז זה כזה ברור שכולם יחשבו שזה נייתן ואז נגלה שזה מישהו אחר , בדיוק כמו הרמזים שלוקאס הוא הרוצח ובסוף מתברר שהוא הציל אותו , אני בכל אופן חושב שנייתן הוא זה שנישק אותה אבל נתן לכריס את התחפושת כדי שהיילי תחשוב שזה כריס ואולי תחזור למוזיקה... בקיצור , לא אהבתי את ההתחלה של העונה אבל היא ממש משתפרת!!!

G A L 17

New member
אהה כן וגם ../images/Emo58.gif

אהבתי את הריקוד של פייטון ומאות'... חמודים שכמותם

Charmed Gal

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

עד עכשיו העונה הזו לא הדהימה אותי, לא לא טובה או משו, סתם לא עצרה את נשמתי. הפרק הזה הזכיר לי כמה היא טובה.
נתחיל מזה שלצערי, היה לי ברור שזה כריס בתחפושת הבאטמן כשהם התנשקו. קודם כל זה היה ברור שזה לא ניית'ן כי זה יהיה צפוי יותר מידי, אבל ידעתי שזה כריס לפי שראיתי בתחילת הפרק את השם של השחקנים בשחקנים אורחים! זה כזה מרגיז, זה הרס לי! כל הפרק חיכיתי שהוא יצוץ, וכשהופיע הבאטמן הזה ידעתי שזה חייב להיות הוא, כי ניית'ן פשוט לא היה מנשק אותה ככה. חוץ מזה, במילה אחת - פייטון. אני כבר עונה ומשהו לדעתי לא סובל אותה יותר מידי אם בכלל, אבל הפרק הזה... לא יודע, זה הכל. הדמות שלה התחילה למצוא חן בעייני קצת יותר כבר מתחילת העונה הזו, אני מניח שזה בגלל שהסיפור שלה עם אמא שלה מעניין אותי, והפרק הזה - התחפושת הזו...
. היא הייתה פשוט כל כך יפה! בא לי להתחפש למלאך המוות או משו בסיגנון שלה עכשיו.
גם התחפושת של ניית'ן הייתה מגניבה ממש, אגב
גם כל הקטע עם לוק בהתחלה... פרק מצחיק! אוי, ומאות', בקטע של הריקודים, איזה
|
אני ממש אוהב גם את הדמות שלו.
אהבתי גם את הקטע בסוף עם אמא של פייטון שציירה אותה... זה היה ממש יפה. איכס, לא התגעגעתי לכריס. אין לי כוח שוב למשולש הזה, שיעוף.
דב ודן -
. הקטע עם הטלפון היה קורע, סרוטים.
היא הייתה פשוטה צריכה למשך את התקע מהחשמל או את הכבל של הטלפון.

l u l l y

New member
היי אני חייבת עזרה..

דבר ראשון לא ידעתי בכלל שיש פורום לסדרה... סליחה בורות שלי, אז שלום לכולם! דבר שני אני חולה על הסדרה הזאת אבל אפשר לדעת על איזה פרקים אתם מדברים פה? האם פיספסתי משהו ומשדרים את העונה השלישית של מגרש ביתי???

קובי221

New member
לא פיספסת.

הם רואים את העונה ה- 3 ע"י דרכים לא חוקיות. בינואר היא תגיע ליס וויקאנד. לא להיבהל.

../images/Emo91.gifשל שיר מפרק 304

במסיבה יש את הלהקה שקרן הציגה והם שרים שיר מזה יפה אני כבר יומיים חורשת עליו אז למי שרוצה הנה השם FALL OUT BOY-Dance,Dance

למעלה