פרק 13 - The Fix

meetAmeet

New member
../images/Emo58.gif החדשות הטובות הן...

שפרק הבא מגלים את הכוח של מר בנט
תיכף נגלה שהוא בעצם מחזיק את הכוחות של הנטרול...

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif 113

נראה שכל הפרקים האחרונים די דורכים במקום בזמן האחרון, וחבל. אבל אהבתי את האיש הבלתי נראה, במיוחד בגלל שתמיד תהיה לי soft spot לשחקן, שהיה הדוקטור בעונה הראשונה של דר. הוּ החדש. היה פרק נחמד אבל לא יותר מזה. יאללה, להכניס להילוך שלישי ושימו גז! נמאס להימרח.

HuGo Hell

New member
כן... ../images/Emo58.gif113

אמרתי את זה לא פעם ולא פעמיים... זה מרגיש כאילו העלילה מתקדמת בבייבי-סטפס וזה מחרפן. בהתחלה הייתי בשוק מכמה זה טוב, אח"כ התאכזתי שזה זז לאט ולא קורה שום דבר באמת.... בהתחלה ציפיתי לכל פרק, עכשיו? כשמשעמם...

Woogyman

New member
אל תגזים, ../images/Emo58.gif113 ../images/Emo110.gif

לא הייתי קורא לסדרה משעממת או מאוד איטית, פשוט התרגלנו ליותר ולמדנו לצפות ליותר. אבל עדיין, גם בפרקים הכי גרועים שלה, הירוז היא הסדרה האהובה עליי בעונה הזאת ואני מחכה לכל פרק.

MajorWinters

New member
יש בה חלקים משעממים...

יש את החלקים שתורמים לסיפור הכללי - פיטר, נייתן, הירו... אבל בקטעים של ניקי לדוגמא אני כזה מתבאס. כי כרגע זה לא קשור לחיים, וזה סתם מעייף. יופי לך, את בבית משוגעים!

../images/Emo58.gifשאלות על הפרק,אשמח לתשובות.

א' - איך הבנאדם הבלתינראה... נולד?!
ב' - שומעים אותו?? כי שמתי לב שאנשים נתקלים, בו ופשוט ממשיכים הלאה, הם לא שמים לב שהם שומעים קולות..?? ג' - זה ספוילר לפרק 14...
14. רציתי לשאול אם למר בנט יש כוחות, וספיילרו לי שכן!

HuGo Hell

New member
זה שאלות? ../images/Emo58.gif

הוא לא נולד בלתי נראה, כמו כולם הוא קיבל את הכוחות שלו בשלב מסויים בחיים.... וכןשומעים אותו, הוא מתנגש בו והם חושבים "אה? מה זה היה? אה.. טוב. אין פה כלום. אני לא משוגע..." וממשיכים הלאה.

אבל... ../images/Emo31.gif../images/Emo58.gif

אלה גנים שנולדים איתם! מאט פארקמן קרא מחשבות עוד לפני שמר בנט טיפל בו. מייקה תיקן דברים, עוד לפני שמר בנט בכלל חשב שילד יכול לשלוט בכוחות. ויש עוד הרבה אנשים שנולדים עם זה, אז איך זה הגיוני שהוא נולד בלתינראה?

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gif113

הכוחות נמצאים בגנים, אבל הם לא קיימים עם אדם מלידה. כמו שבפרק 10 ראו שפתאום אנשים גילו שהם יכולים להשתמש בכוחות שלהם[מה שהם לא יכלו לעשות קודם]. הם נולדים עם הכוחות, אבל הם באים לידי ביטוי רק בשלב יותר מאוחר בחיים.

blaahh

New member
עד 113../images/Emo58.gif

נולדים עם הגן של הכוח המיוחד, אבל זה לא אומר שנולדים עם הכוח המיוחד. נולדים עם הפוטנציאל לכח המיוחד והוא מתפתח באיזשהו שלב בחיים. למרות שזה היה יכול להיות משעשע אם הוא היה נולד בלתי נראה. חח
איזה מצחיק זה- איפה התינוק?
בכל מקרה, זה לא מה שהטריד אותי, אותי דווקא הטריד משהו אחד- לבנאדם יש גן שמאפשר לו להיות בלתי נראה, הגן הזה לא חל גם על הבגדים שלו וכדומה, אז בתיאוריה- אנשים אמורים לראות בגדים מהלכים ברחוב, והם בעצם לא רואים כלום. אבל מה שיותר עצבן אותי זה הקטע שהוא גנב לאנשים פלאפונים וארנקים- הם לא ראו פתאום את הארנק שלהם מרחף באוויר? ושטרות מרחפים? מה- האיש הבלתי נראה גם הופך את החפצים האלו לבלתי נראים? ואם כן, אז מתי?- בכל מקרה אני מניחה שאדם ישים לב אם רגע אחד הארנק שלו מתחת לאף שלו ואז הוא הופך לבלתי נראה. טוב, אני פשוט קטנונית, אבל עדיין זה קצת מעצבן

../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

"איפה התינוקקקק?!?!?!!?!?!??!!??"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. בטח הוא מעלים כל מה שהוא נוגע בו. לכן אנשים לא ראו ארנק מרחף באוויר, או פלאפון נעלם פתאום. כנ"ל לבגדים שלו. זה יכול להסביר איך נעלמים לאנשים דברים בלי שהם שמים לב או זוכרים איפה הם שמו אותם... ותדעו! כשנעלם לכם משהו - האיש הבלתינראה לקח לכם את זה!

jende ma

New member
לא ממש ../images/Emo58.gif

את מוכנה לקבל שיש לו גן שגורם לו להיות בלתי נראה. אז אולי אותו גן מאפשר לו להפוך דברים אחרים לבלתי נראים?

למעלה