פרק 13 - The Fix

סלמאק

New member
../images/Emo58.gif איזה כוח

ראינו אותו מבטל/חוסם? הוא הוא רק מנע את היכולת המנטאלית של מאט. זה כמו מאבק מוחות שכזה. אם הוא יכול היה לבטל כוחות, ניית'ן לא היה מצליח לברוח מהם בלאס-וגאס.

Tom HaKatom

New member
בקשר ל2 ../images/Emo58.gif113

אין לה מושג על מחיקת הזיכרון. מר בנט אומר שהוא מודאג לגבי קלייר, והיא אומרת לו לדאוג ללייל בלי שום קשר לזיכרון...

בקשר ל-2 ../images/Emo58.gif

היא לא יודעת על זה שמחקו לקלייר את הזכרון. היא מציינת בפני בעלה שלקלייר יש לאחרונה בעיות זכרון, היא שוכחת כל מיני דברים. ואז היא מוסיפה שזה די מובן, בהתחשב בכל מה שקליר עברה לאחרונה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אהבתי ../images/Emo58.gif

לא מסכים עם רובכם שדרכו במקום גילינו הרבה דברים מפתיעים היום 1)קלייר גילתה את אמא שלה ולה גם יש כוחות דבר שאהבתי מאוד 2)גילינו מה הולך עם הירו וגילינו את אבא שלו גם דבר שהופתעתי תודו שאף אחד לא ציפה לזה 3)משהו שקצת לא הבנתי למה דווקא ששחררו את סיילר הוא התעורר ולא לפני אני גם לא יודע מה אתכם אני ממש ממש מטורף על ניקי במיוחד בגלל ג'סיקה לדעתי היא פשוט גאונית לא מבין אותכם הרבה דמויות מתחברות כמו ניית'ן וסורש והבלתי נראה ופיטר הקטע עם מייקה והכסף היה ממש מגניב בקיצור,ממש אהבתי את הפרק בכלל לא רע למרות שכמובן נגיד 9-11 היו גאוניים ברמות!

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gifבקשר ל3

סיילר זייף את המוות שלו, מה שגרם למי שטיפל בו לשחרר אותו מהרצועות. רק אחרי שהוא ראה שמשחררים אותו הוא הפסיק את העמדת הפנים והתעורר.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

איך אפשר לזייף מוות? הוא רק ראה שהעניים שלו עצומות והחליט שהוא מת?בודקים דופק ודברים כאלה ואם הכוחות שלו היו עובדים בחדר הוא היה יכול להשתחרר בכיף אני חושב ולא צריך לחכות שישחררו אותו ואז להרוג אותו ואם הכוחות לא עובדים בחדר אז איך בדיוק הוא הרג אותו? משו קצת לא הסתדר לי עם זה בקיצור..

תשובות משוערות: ../images/Emo58.gif עד 113

אולי הוא יכול היה לשלוט על סימני החיים שלו (שהיו חלשים ממילא בגלל הטיפול שהוא עבר) כמו הדופק ולדכא אותם עד כדי כך שזה ייראה כאילו הוא מת. אולי הוא עשה את זה אפילו מתוך הקומה שהוא היה בה, כלומר באופן אינסטינקטיבי, והיה מודע לזה רק חלקית. אנחנו (עדיין) לא יודעים. וסיילר לאו דווקא הרג את האנק (המדען הרופא של בנט - אגב, זה אותו אחד שגילם בשביל בנט את האבא הביולוגי של קלייר בפרק 6) בעזרת הכוחות שלו. יכול להיות שהוא הרג אותו כמו שהוא הרג את בריאן דייויס... באמצעות אלימות פיזית מהסוג הישן והטוב. חנק אותו, או דקר אותו, או סתם הוריד לו איזה בום על הראש. לפי הסימנים שהיו על הגופה, היה ביניהם איזשהו מאבק קצר כנראה.

למעלה