פרק 13 - The Fix

Tom HaKatom

New member
../images/Emo58.gifפרק 13 - The Fix../images/Emo58.gif

אני אישית קצת התאכזבתי

Tom HaKatom

New member
../images/Emo58.gif113

ציפיתי לקצת יותר. כל הפרק היה קצת תקוע, בייחוד הקטע של ניקי ודיאל: ניקי שו אמרה לדיאל שהוא צריך להיות אבא, ושוב דברה עפ הפסיכומטרית. לדיאל ומייקה שוב היו בעיות, ושוב הקטע שדיאל הוא לא ניקי חזר. הקטע של פיטר והאיש הבילתי נראה היה מעצבן. אפשר לומר שהוא לא ממש חידש משהו. קלייר מצאה את אמא שלה, וזה מגניב. הכוח שלה הוא הבערת אש, מה שמסביר איך היא לא מתה בשריפה. הדבר היחיד שהיה מוזר לי קצת זה שלא ראינו את הסימן אפילו פעם אחת. או שרק אני פיספתי?

liraz z

New member
תגידו חברים מישהוא מצא פרומו לפרק14

תוכלו להביא בבקשה איזה פרומו לפרק הבא ~14~ תודה לכם !

Tom HaKatom

New member
הנה ../images/Emo58.gif114

כמובן שהפרומו מכיל ספוילים לפרק 14. http://www.youtube.com/watch?v=yKErsrcJVFE&eurl=
114: 2 הדברים היחידים שיש לי מנה להגיד עליהם - פיטר אומר "This is hapening", בהנחה שהוא מתכוון לפיצוץ, אולי התיאוריה שהיו 2 פיצוים - זה שפיטר ראה, וזה שהירו ראה, נכונה? כי כמו שאנחנו יודעים, או לפחות יודעים בינתיים, עדיין לא ה8 לנובמבר. - כשרואים את הי וחלק מהחולצה של אבא של קלייר, רואים שהוא עונד שעון. הדבר המיידי שעלה לי בראש - סילאר, אבל ההפרש גילאים נראה לי קצת לא הגיוני, אז אולי אבא של סיילר, מה דעתכם?

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif עד לפרומו של 114+קומיקסים

אני דווקא חושבת שאבא של קלייר יהיה... אבא של קלייר! לא יודעת, יש לי הרגשה כזו. בכל מקרה, מוזר שלא מראים את חנה, במיוחד בגלל שיש כבר קטע איתה, סצינה קצת יותר ארוכה ממה שהופיע באחד הקומיקסים האחרונים, באתר של NBC. אני חייבת להגיד שהיא די מעצבנת. ואין לה מבטא. זה עוד יותר מעצבן. ומסתמן, מהקומיקסים, שהיא "רעה". זה הכי מעצבן, כי היא יכולה להיות דמות ממש מגניבה.

MajorWinters

New member
כן. זה גם מה שאני חושב... (114)

אבא של קלייר.... זה אבא של קלייר. אני כבר די משוכנע בזה כמה פרקים.

meetAmeet

New member
הנה מה שאני חושב ../images/Emo58.gif 114

האיש הבלתי נראה מאמן אותו לשלוט בחזיונות שלו... "This is happening" כלומר הוא רואה את הפיצוץ שוב... כל הפיצוצים הם אותו אחד אם אתה שואל אותי. - כן, גם לי עלה בראש סיילאר... אבל לא נשמע לי הגיוני... אם אתם שואלים אותי זה מר. לינדרמן. הכול מתקשר אליו לאחרונה וזה יהיה הדבר הצפוי לעשות.

אחלה פרק דווקא../images/Emo58.gif

הסיפור של פיטר מאוד ריתק אותי, מצד שני חיכיתי לאיזה התקדמות שבה הוא ילמד לשלוט בכוחות שלו, זה כמובן לא קרה, הסוף עם כל הקטע של מוהינדר וניית'ן לרגע גרם לי לחשוב שפיטר התעופף מהחלון אבל זה היה דיי שקוף שהאיש הבלתי נראה חזר. הסיפור עם אנדו והירו, היה דיי משעמם, חיכיתי לאיזה טוויסט, הסדרה נמתחת יותר מידי, לא קרה היום שומדבר שמחדש לנו. מייכה מראה לנו כמה הוא שולט בכוח שלו, הלוואי עלי כזה כוח
הסיפור של דיאל וניקי היה משעמם, היא לא מועילה, שתמות או שתשתחרר, שתעשה משהו בסדרה, סתם יושבת בחדר מרופד
קלייר הפתיעה, מצאה את האמא הביולוגית שלה, שכמו שראינו מסוגלת להבעיר אש, פירוקינטית. סיילר לא מת
ההפתעה היחידה שלי בפרק, מעניין מה הוא מתכנן לקלייר....
קומיקס למטה
לא ראינו מי זאת חנה גיטלמן, מה נסגר
הראו קדימונים שהיא תופיע בפרק.

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gif113

אני אהבתי, היה פרק חביב כזה. - מיכה מעצבן, שיהרגו אותו, ומהר. תודה. לעומת זה, DL מגניב. ואני ממש אוהב את הכוח שלו. יחד עם מיכה וניקי/ג'סיקה למשפחה הזאת יש פוטנציאל להפוך לשודדת בנקים מקצועית. - קלייר משעממת. לא מיצו כבר את הקטע של המשחק חתול ועכבר הזה שלה ושל אבא שלה? שיעלה כבר על זה שההיישן לא מחק לה את הזיכרון וזהו. לפחות היא מצאה את אמא שלה, פירוקינטית. נחמד שהיא כבר משתמשת בכוחות שלה בכזאת טבעיות. - קצת מעצבן שאמרו לנו כמה אנשים עם כוחות יש ברשימה[וכנראה סה"כ בעולם], כי זה קצת מגביל אותם מבחינת דמויות חדשות בהמשך. יש 36 אנשים ברשימה, ואנחנו כבר מכירים 15 בערך מתוכם. - הירו נחטף ע"י... אבא שלו?
סביר להניח שאם לא הייתי יודע מראש שאבא שלו יופיע בפרק הייתי יותר מופתע בסוף. במיוחד בהתחשב בעובדה שהוא לא הופיע כל הפרק ואז התחילו לדבר על "הבוס הגדול". - האיש הבלתי נראה מגניב. למרות שחצי ממה שהוא אומר לא מבינים בגלל המבטא. לא ברור למה פיטר חושב שהוא יכול לעזור לו לשלוט בכוחות שלו, בהתחשב בעובדה שהוא היה בלתי נראה כל הזמן הזה שהם דיברו. אה, והצורה שבה הוא התרחק מפיטר בהתחלה ואז ראו את פיטר היתה מבדרת. במיוחד המבטים שנעצו בו אנשים. סה"כ 7/10. כנראה שהיה פרק יותר טוב אם לא הייתי רואה פרומואים/קורא תקצירים.

Woogyman

New member
בקשר לרשימה - ../images/Emo58.gif113 ../images/Emo110.gif

קודם כל, אני לא יודע אם היא באמת מכילה את הגיבורים מכל העולם או רק מארה"ב. מישהו יודע? וגם אם כן, כמו שצ'נדרה אמר, היא לא נכונה ב100%, ויכול מאוד להיות שיש גיבורים שלא מופיעים שם או כאלה שמופיעים שם ובכלל לא גיבורים. מה גם שכל הזמן נולדים כאלה חדשים (כמו מייקה) ולאט לאט הם מתרבים. לדעתי בכל העולם יש הרבה יותר מ36 גיבורים, גם אם זה כל מה שמופיע ברשימה.

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif

זה ברור שלא כל הגיבורים מופיעים ברשימה, אני בטוח שיש מלא כמו שמגלים מפרק לפרק כי כמו שאמרת כל הזמן מתרבים כמו המלצרית שפתאום קבלה את הכוחות שלה. הכוח בא בשלב מסויים ולכן אני בספק אם כולם רשומים שם ואני חושב שהרשימה רק בארה"ב או משהו כי זאת מפה של ארה"ב מה שיש למוהינדר שם... אבל אין לי מושג.

סלמאק

New member
הרשימה היא לא רק מארה"ב...

אחרת, איך יכול להיות שגם הירו מופיע בה? (רשימה חלקית מצורפת, הירו בתחתית התמונה) בתגובה ל- HuGo Hell לגבי ההערה שהכוחות מופיעים בשלב מסויים: אין קשר. צ'אנדרה סורש מצא אותם לפי "פרוייקט הגנום האנושי", אותו פרוייקט שמטרתו למפות את כל ה- DNA האנושי. הוא הצליח לבודד את הגן שמאפשר את היכולות האלה, והצליח למצוא 36 נבדקים במסגרת הפרוייקט שיש בהם את הגן הזה. לגבי צ'ארלי (המלצרית): סיילר מצא אותה לפי הרשימה (החלקית) של צ'אנדרה. אז זה מוכיח שגם לפני שמופיעים סימני כוחות, עדיין ניתן לגלות את ה"מיוחדים" ע"י אותו גן.

Woogyman

New member
היה לא רע, ../images/Emo58.gif 113 ../images/Emo110.gif

זה כמו פרק 8, תמיד לפני סוויפס (תקופות של פרקים טובים במיוחד בנובמבר, פברואר ומאי) יש כמה פרקים נמתחים ורק אז מתחיל האקשן. כמו שפרקים 7-8 היו יחסית חלשים ואז באו פרקים 9-11 המעולים, אז יש לי ציפיות לעתיד. ועדיין קצת התאכזבתי שהעלילה כמעט לא התקדמה, נראה שהם קצת דורכים במקום והעלילות היחידות שמתקדמות זה אלה הלא מעניינות. מאט ופיטר לא מעניין אותי בכלל, כנ"ל דיאל ומייקה וגם הירו ואנדו לאחרונה. ניקי כן מעניינת דווקא, אבל שיתחילו להתקדם שם. את קלייר אני אוהב אבל גם העלילה שלה מאוד איטית. הם לדעתי מתקדמים מאוד לאט עם עלילות מסויימות ועם עלילות אחרות אמנם מתקדמים אבל לכיוונים לא מעניינים. אנחנו כבר באמצע העונה והגיע הזמן לחבר את הגיבורים יותר ולהתחיל להזיז דברים.

MajorWinters

New member
היה נחמד../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

במיוחד כשרואים את הבוס הגדול, והוא יפני זקן. ואני כזה בצחוק אומר "Father?" ואז זה באמת היה אבא שלו. היה נחמד...

למעלה