פרק 11X06!!

Th3onE

New member
פרק חמוד אבל לא ראיתי 300..

ככה שלא הכי התחברתי לקטע.. מקווה שזה לא ימשיך ככה ויצא מצב שהם תמיד יצחקו על דברים שפיספסתי.. הקטע עם הessay היה חמוד חח לא ציפתי לזה. הסוף היה טוב אבל חוץ מזה לא אהבתי ממש תפרק. שבוע הבא פרק אחרון לפגרה?

Doronko1

New member
פרק נחמד ביותר

אהבתי את הפרק מאוד . הקטע עם ה הessay היה חזק והפארודיה על 300 היה מצחיק מאוד ודרך אגב שמתם לב לשניי דברים אנו יודעים את שמה הפרטי של מיס גריסון הוא ג'נט , ו המכון שמיס גירסון קוראים לו curves שפירושו שווה עקומות או ברומנית או שפה אירופית אחרת למילה **ות . 8.5/10

E J Wells

New member
300 - אחד הסרטים של השנה...

ראיתי שכתבת שלא ראית "300" ואני חייב לומר שזה סרט חובה! ולפי דעתי הסרט הטוב ביותר בג'אנר, סוףסוף סרט שבאמת מתעלה על "גלאדיטור". בקשר לפרק בסאות פארק...עדיין לא ראיתי XD

zekit

New member
../images/Emo58.gif פרק פשוט ענק !

כל הקטע על 300 היה פשוט מעולה,לא כלתי לאכול מרוב צחוק. אך זה שכל שניה יש הילוך איטי היה פשוט גדול... חבל רק שלא היה את המשפק "Les Bos Tonight we dine in HELL",זה היה עושה את הפרק למושלם.

fire storm

New member
לול גם אני ציפיתי לכזה קטע.

נגיד: "Les Bos, Tonight We Dine IN Tako Bell!"

negy1993

New member
|ספויילר|פרק מצויין!

זה מסוג הפרקים שאני יכולה לדמיין בעונות היותר מוקדמות, 6 או 7, ולמען האמת אני מתגעגעת להומור ההוא. למרות שבעונה הזו, סאות'פארק מוכיחה ובגדול שהיא יכולה להישאר מצויינת גם אחרי משברים וגם אחרי 11 עונות. לא ראיתי 300, אבל הסלו מושן בהחלט היה במקום. חוץ מזה היו עוד מלא קטעים-הקטע עם ההכרזה של מיסס גריסון על כך שהיא לסבית, התגובות של הילדים (again?),המקסיקנים(
!!!) ובכלל, כל הפרק היה מצחיק. האהוב עליי יחד עם The Snuke ואולי גם Cartman Suckes....

Catelyn

New member
אני לא מאמינה שכתבתי תגובה

כל-כך ארוכה ומושקעת ואיכשהו היא נמחקה. אוף

Haunted

New member
ענק !

אין ספק שזה פרק קורע לכל מי שראה 300 ומבין במה מדובר
פשוט גאוני איך שכל דבר מטומטם עשו בהילוך איטי חח והאמת שכשהמנהיג של הפרסים הגיע בטנדר, איכשהו היתה לי הרגשה שהוא הולך לרדת במדרגות שעשויות מאנשים

פרק חלש ביותר, כמו כל העונה

לפני שראיתי את הפרק היית לי התלבטות קשה אם לראת את הפרק או לראות 300 ששוכב לי במחשב כבר חודש, בסוף החלטתי לראות קודם סאות פארק, פרק שגרם לי להרדם באמצע, וגם שבסופו של דבר לא הבנתי את הבדיחות. עוד פרק שאני לא ארצה לראות פעם שניה, כמו הפרק עם הנמלים, וכמו הפרק עם השפנים, וכמו כל העונה הזאת שאחרי 6 פרקים היו בו אולי שתי רגעים שקרעו אותי מצחוק. הדמות של גאריסון כל כך דוחה, והסצינות סקס האלה ממש מיותרים.
אחד גדול.

אני ראיתי את הפרק הזה כבר 3

פעמים והוא לא מפסיק להצחיק אותי. והסצינות סקס הדוחות זה מה שעושה את הפרק!! חחחח

Haunted

New member
אין ספק שהעונה הנוכחית יותר חלשה

מקודמותיה, אבל זה דווקא פרק יותר מוצלח. לכל מי שראה 300, זאת פשוט פרודיה מושלמת. כמו שמישהו אמר פה, רק חסר שמיסטר גאריסון היה אומר "Lesbos, tonight we dine in hell" וזה היה יכול להיות פרק מושלם

tamir 200

New member
אתה די צודק במובן מסוים...

אבל יש טעות בפיך... אלה לא היו נמלים אלה היו כינים. במה שאתה צודק זה שבאמת יש רק שתי קטעים שקרעו אותי.. בפרק עם ארנב הפסחא.

ayana19

New member
פרק מגניבב XD

הסיזרס הרגגגג אותיייייי חחחחחחחחחחחחחחחחח..... XDD

baroolit8

New member
../images/Emo58.gif

פרק ככה ככה, לא ממש נהנתי כי לא ראיתי 300 אז לא הבנתי את הבדיחות.... היו דיי מעט קטעים שהצחיקו אותי, אני אראה 300 ואז אולי אני אוהב את הפרק יותר. לדעתי, בינתיים, הפרק הכי פחות טובה העונה....

Haunted

New member
לא חובה לראות את כל הסרט

כדי להבין את הבדיחות שהיו בפרק. סה"כ ירדו על הקטע עם ההילוך האיטי על כל שטות, והקטע שהמנהיג של הפרסים ירד מהטנדר במדרגות שעשויות מאנשים. אבל עדיין זה משעשע

shaiezra

New member
... ככה ככה

היו כמה קטעים שצחקתי אבל סך הכל לא מהפרקים האהובים עליי... היה לי נורא מוזר שכולכם נורא נהנתם מהפרק ומגדירים אותו הכי טוב בעונה כי לדעתי זה בדיוק ההפך, העונה הזאת בהחלט הרבה יותר סאטירית ופחות עלילתית ואני לא מתלונן אבל הפרק הזה היה פחות טוב משני הבחינות (הסאטירית והעלילתית). היו כמה קטעים מצחיקים כמו התגובות של אנשים להודעה של ג'אנט (חה!) , הסיזרס, או הקטעיםעם המקסיקנים (הEssa הרג אותי XD)... אבל שוב סך הכל לאאחד מהפרקים האהובים עליי.. 6/10 לדעתי

richter

New member
ממוצע ../images/Emo58.gif

לצערי זהו הפרק הראשון מהעונה הנוכחית שאני רואה, ולכן לא אוכל להשוותו לשאר העונה, אבל- היה לא רע בכלל. אמנם לא הפיל אתי מהכיסא, אבל הפארודיה על 300 מצויינת (אם כי את מי שלא ראה את הסרט הפרק לא יצחיק כמעט בכלל). המקסיקנים היו מצחיקים ,וכמובן- באטרס. רק שני משפטים, אבל כל אחד- פגז
פרק ממוצע, מקווה שהפרקים האחרים היו (ויהיו) טובים יותר.

למעלה