פרק 11X06!!

E J Wells

New member
../images/Emo58.gif דעתי על הפרק...

לדעתי הפרק היה חמוד אך מי שלא ראה את "300" לא בדיוק יבין את הבדיחות... הדברים הטובים שהיו בפרק : אהבתי את כל הקטע עם ההילוך האיטי, למרות שאחרי 3 פעמים זה כבר לא מצחיק. גם איך שעשו את המלך של הפרסים היה פשוט חזק, גם במראה וגם בקול...וכמובן הקטע שהוא יורד מהטנדר. הדבר שהכי חיכיתי לו בפרק היה : "crazy? this isn't crazy. this... is... LES BOS!!!!" חוץ מזה המקסיקנים היו מעולים, למרות שלא הצלחתי שלא להשוות אותם לתאילנדים. כמו בכל העונה הזאת, יש דברים שניתן לומר שהם טיפשיים ומיותרים. והזוכה של פרק 11x06 הוא : "מספריים" - המבין יבין ואם לא הבנתם...תאמינו לי שכיף לכם. העונה עדיין חלשה יחסית אך מי יודע ? יש עוד מספיק פרקים בכדי להשתפר. לצערי אני יכול לספור רק 3 פרקים שהיו טובים - כולל הפרק הזה.

tamir 200

New member
חח באמת פרק גדול. הבדיחה היתה הפעם על הסרט300

ת'אמת.. מהתחלה כהם היו אמורים לכתוב חיבור (אסאי) חח ידעתי שזה בספרדית בסלנג כאילו "אחי" אז ישר עלה לי לראש שהמקסיקנים לא יעשו את העבודה כמו שצריך!!

pasiava

New member
יצא לי לראות ביום שישי בערב את 300,

ואת הפרק ראיתי כמה שעות קודם לכן
לא הצחיק לפני שראיתי 300, ולא הצחיק אחרי שהבנתי את הבדיחות על הסרט... חבל

Vdrums

New member
פרק מעולה!!!

כל הסטריאוטיפים של המקסיקנים ושל הפרסים כל כך נכונים , LOL. הקטע עם הESSAY היה קורע, (ESSAY=סלנג ספרדי ל"אחי") שהם אומרים שהם שלחו מכתב לESSAY שלהם וג'ימי קיבל אחד
לא ראיתי את 300, אבל נהניתי מהפרק. אפרופו סרטים, שיגיע הסרט BLADES OF GLORY תלכו לראות!

richter

New member
../images/Emo32.gifblades of glory מומלץ?

כי "לילות טלדאגה" היה ממש (אבל ממש) גרוע לדעתי. זה אותו הדבר?

זה סרט מעולה! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ולדעתי לילות טלדאגה זה סרט מעולה!! היו קטעים שכמעט מתתי מצחוק חחח

Vdrums

New member
אני מת על וויל פרל

אם אתה שם את טלדאגה מול הבליידס אז האחרון לוקח בגדול. פרל והידר פשוט מעולים. מי שלא מכיר את הידר כדאי מאוד שיצפה בנפוליאון דינמיט (למקסימום חוויה מומלץ לצפות שחם בלי להדליק מזגן). סרט חובה בכל בית אב!!!

כרמל 1

New member
אהבתי!

למרות שלא ראיתי 300, וחברים שלי שראו אמרו שזה לא היה פרק כ"כ טוב, זה עדיין היה טוב. ידעתי על כמה דברים שהם צחקו עליהם מהסרט..

Vdrums

New member
קרטמן וספרדית תמיד מצליח

במיוחד בפרק MY FUTURE SELF.

למעלה