פרק 11X06!!

fire storm

New member
../images/Emo58.gif פרק 11X06!!

הרגע סיימתי לראות, פרק משעשע מאוד, לא יכלתי לראות את הטוויסט הזה משום כיוון, ממש גאוני, גם הירידה מאוד שנונה. האמתי אני לא יודע ממש מה להגיד עליו, אולי רק דבר אחד אני יכול, ממש נהנתי.

jamoosa

New member
פרק ענק :)

באמת שנהניתי! סוף סוף משו לא כזה פוליטי שכזה... זה אחלה!

zus1

New member
פרק חביב למדי

היה שם כמה קטעים מ300, ממש חזק

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif1106

פרק גדול. פראודיה מעולה על 300, כל כך דומה
המקסיקנים
באטרס

Bloodless

New member
מה הייתה הפואנטה של זה? XP

אני מניחה שזה היה מצחיק אותי אם הייתי רואה 300... אבל... לא יודעת, זה היה פרק קצת לא קשור. כל הזמן חשבתי שהם יכניסו לשם את אחמדינג'אד באיזו דרך. XP

פרק חמוד... ../images/Emo58.gif

אהבתי איך שהם באו תמיד למכסיכקנים האלו, ושהם בעצם במקום לכתוב מאמר שלחו מכתבים לאחים שלהם, וגם שג'ימי עשה את אותו הדבר XD ומשום מה ידעתי שתהייה פארודיה על ה300, זה היה כזה מצחיק, ושעשו כל שטות בהילוך איטי כזה. היה חמוד, למרות שציפיתי ליותר.

../images/Emo58.gif

פרק מעולה!!
"chose your next words carfully... persian" "this is crazy!" "crazy? this isn't crazy. this... is... LES BOS!!!!"
לדעתי הפרק הזה נמצא ביחד עם CARTMAN SUCKS בפרקים הכי טובים העונה הזאת. אני לא מאמין ששבוע הבא זה כבר הפרק האחרון! אוףףף

ענק ../images/Emo58.gif

לוקח את 24 בתור ה-פרק של העונה עד עכשיו. בתור פרסי שהיה לפני מספר חודשים בארה"ב ויצא לו לראות ולהסתובב עם הרבה פרסים מקומיים - אין לכם מושג כמה זה נכון... המראה המלוקק (כמו אלה שעמדו ברקע) והטעם הזוועתי בכל הנוגע לעיצוב פנים - נפלתי מצחוק. כל מי שגר בארה"ב מכיר את הענין הזה... המקסיקנים גם הרגו אותי, מדמויות המשנה החזקות אי פעם בסדרה. והקטע שג'נט (גדול!) מודיע/ה לכיתה שהיא לסבית צריך להכנס לפנתאון קטעי הקומדיה הגדולים, כל תגובה קטנה של הילדים נכנסת בתזמון קומי מצוין. אין ספק, עדין יש להם את זה... והפרק בכלל לא התרכז בילדים... אגב, אני חייב לראות 300, בטח אחרי צפייה זה יהיה עוד יותר מצחיק.

ועוד אחד שלא ציינתם

Scissor me timbers! שכל מי שראה סרט פיראטים בחייו יודע שזה בא מ shiver me timbers!

למעלה