פרק 111

fogen

New member
השערה בנוגע לחלום של פיטר ../images/Emo58.gif

אוקי פיטר חלם חלום שהוא מתפוצץ בו רובכם חושבים שזה בעקבות כל אותם גיבורים שמסביבו אבל לי זה לא נראה פגשנו את הבחור עם הקרינה וראינו שהוא מסוכן, הוא יכול לגרם לדברים להתפוצץ, בטח גם לניו יורק ראינו איך הבחור ברח מהמשטרה ודוק נראה אותו שוב אני חושב שמה שיקרה שפיטר יפגוש אותו ויספוג את הכוחות שלו אבל הכוחות לא יעזבו אחרי שאיש הקרינה יעזוב אלא ישארו בתוך פיטר, ולכן מה שיקרה שהוא יתפוצץ... השאלה הנוספת היא: כיצד פיטר חולם חלומות נבואיים? הרי זה לא פעם ראשונה הוא כבר חלם שהוא עף, סביר להניח שיש לו כוח נוסף שקשור לחלומות...

unkown7

New member
What A Epside! |ספויילר|

איזה סידרה אדירה, לא יאומן... הייתי מרותק למסך בכל הפרק... פשוט אדיר, גם אני חושב שפיטר לא יתפוצץ בגלל "עודף" כוחות.. אני לא יודע עם ראיתם, אבל בקטע שעדן נכנסת לחדר של אייזק ונותנת לו את הפלאפון ואת המפתח, רואים מאחורה תמונה שאייזיק צייר, ויש שם איזה איש אדום (הה דומה ל"4 המופלאים" ) שהוא טס.. כיאלו הוא עשוי מאש או משהו... אני חושב שזה פיטר... וזה מה שקורה בסוף הוא הופך לאותה מפלצת... אבל אולי בקטע הזה הוא עדין לא ידוע לשולט בכוחות שלו, ועכשיו הוא יתאמן וילמד XD

Lion_Heart

Well-known member
בקשר לחלום

כולם שם דיי מילאו את ה "תפקיד " שלהם בעולם מוהינדר את נהג המונית מאט את השוטר נ,תן את הפוליטיקאי קלייר את המעודדת d.l וניקי ומייקה את המשפחה זה היה סטיראוטיפי !

Kfozli

New member
../images/Emo58.gifיכול להיות

שהכוחות שפיטר סופג נשארים אצלו טיפה, במיוחד אחרי שהוא השתמש בהם כבר. הוא צייר את העתיד כשהיה ליד איזיק, אולי חלק מהכוחות נשארו אצלו והוא חלם חלום נבואי. אחרי שהוא מתעורר החלום יוצא מהעין שלו- מוטיב העין החוזר גם בציור נבואי.

aerynsun

New member
ועוד משהו

כמה זמן נשאר הכח אצל פיטר אחרי שהוא שואב אותו. למשל עם אחיו. הוא יכול היה לעוף השאלה כמה זמן . כי הוא יכול ליפול בשלב מסויים.

nlevi15

New member
ספוילר...בקשר לפרק

אני לא חושב שפיטר באמת התפוצץ הוא רק ראה חיזיון כמו שהוא עף בחלום הקודם אבל זה לא היה באמת הוא זה היה אחיו .. אז זה בעצם אותו דבר כי מה שהוא ראה לא היה באמת יכול לקרות הכל היה מוזר כולם עמדו לידו כאילו ידעו שהוא עומד להתפוצץ אבל התנהגו בצורה מוזרה למשל השוטר ניסה להרחיק את המשפחה קליר רצה עם בגדים של מעודדת הירו והחבר שלו סתם עמדו עם פנים עצובות ואח שלו בא כאילו לטפל בעניין כמו שהוא עושה תמיד בקשר למה שקורה לו אני חושב שבגלל שהוא היה ליד סילאר והוא ספג את הכוח שלו הוא נדפק והמוח שלו השתבש לגמרי בגלל שסילאר ממש דפוק לא נפשית אני מתכוון מביחנה פיזית במילים אחרות -fuckdup מקווה שהבנתם..

meetAmeet

New member
פרק ענק. אין מה לומר.

אחרי פרקים 9 ו-10 הפשוט מדהימים... ציפיתי להתדרדרות הבלתי נמנעת, כמה הופתעתי למצוא פרק אפילו עוד יותר טוב. הסדרה הזאת פשוט מדהימה כל פעם מחדש. התסריט? אין לי מילים לתאר כמה הוא מוצלח... פשוט לא ייאמן שמישהו מצליח לכתוב בכזו רמה לאורך כל כך הרבה זמן. פרק אדיר לסיים את עונת הסתיו. בחיים שלי לא נהניתי כל כך מסדרה (וראיתי המון המון סדרות)... אני יושב כל פרק מרותק מול המסך. והסיום... או...

Boran

New member
שלושה דברים מעצבנים מהפרק ../images/Emo58.gif

1. עדן מתה. היא היתה אחת האהובות עליי. 2. הירו עם חרב ודינוזאור... הגזמנו קצת, לא? 3. זאק וקלייר אר נו מור, בגלל שההאיטי מחק לו את הזיכרון. חבל, זה היה מעניין איך זה ילך. מעניין מה יהיה עם זה עכשיו. מה שכן - סיילר נתן להם לתפוס אותו רק בשביל שסוף סוף הוא יוכל להתנקם בעדן. מה למדנו עליו? הוא חזק מאוד, הוא חסין בפני הכוח של עדן, והוא גם חסין כדורים ("את יודעת שזה לא יכול לפגוע בי"). הרשע שלנו מתחזק יותר ויותר עם כל פרק. והוא עדיין מלך.

meetAmeet

New member
../images/Emo58.gif באמת זה קצת תמוה, אם מישהו

יוכל להסביר לי... כל העניין של הבריחה של סיילר קצת מוזרה... כאילו מה פתאום עכשיו הוא היה יכול לברוח מהבית כלא? כאילו זה היה הכול משאיפה להרוג את עדן ולקחת את הכוח שלה? באיזה מן בית כלא שמו אותו אם הוא יכול בכזו קלות לשבור את החלון? או שאולי מר בנט בנה על זה שהיישן תמיד יהיה בחדר? ואיך סיילר פתאום פיתח עמידות לכוח של עדן?

Boran

New member
../images/Emo58.gif כי הוא מלך

הוא אמר בפרק על איזה משהו שעדן עשתה לו, שהוא התנקם בה בגלל זה. הוא ידע שבשלב מסויים עדן תיכנס אליו. הוא פשוט ישב וחיכה כמו ילד טוב, נתן לכולם להאמין שהוא באמת לא יכול לצאת מהכלא הזה, כשבעצם הוא רק חיכה שעדן תבוא אליו לבד כדי להפתיע ולהוריד אותה. אוף

meetAmeet

New member
לא נראה לי שהבנת ../images/Emo58.gif

הוא כעס על זה שהיא כל הזמן ידעה עליו כי הייתה השכנה של דר. סרש, כשהיא נכנסה הוא אמר שהיא מוכרת לו, אבל לא נראה לי שהוא זיהה אותה לפני זה.

למעלה