פרק 111

Kfozli

New member
../images/Emo58.gifפרק 111

פרק מעולה! הכי טוב בינתיים! עדן והבחור השקט תופסים את סיילר וכולאים אותו, והוא חסר כוחות כל עוד הבחור השקט נמצא באזור, ברגע שהוא עוזב עדן הולכת לסיילר כדי לגרום לו להרוג את עצמו אבל בגלל שאין מי שיעצור את הכוחות שלו, הוא תופס את עדן. עדן יורה לעצמה בראש כדי שסיילר לא יהרוג אותה ויקח את הכוחות שלה, מקריבה את עצמה כדי להציל את העולם. הירו ואיזיק נפגשים ואיזיק מגלה שהוא יכול לצייר את העתיד בלי סמים, והוא מצייר את הירו נלחם בדרקון, הירו נראה רגיל בתמונה ז'א לא הירו העתידי, ככה שזה כנראה יקרה בקרוב. הבחור השקט סוף מדבר, הוא מוחק את הזיכרון של זאק ושל אח ואמא של קלייר כדי שלא ידעו שיש לה כוחות, הוא בדרך גם למחוק את הזיכרון של קלייר אבל אומר לה שזה חשבו שהיא תזכור את מה שקרה. ניקי מסגירה את עצמה למשטרה כדי שג'סיקה לא תגרום יותר נזק לDL או למיכה. עכשיו פיטר בכל הקטע הזה הייתי מרותק למסך פשוט. משהו מוזר קורה לפיטר בכל הפרק, היו לו מין כאבי ראש כאלה, עד שבסוף הוא מתעלף ורואה את העתיד, את מה שגורם לפיצוץ. הוא רואה את ניו יורק כנראה, ריקה מאנשים נשארו רק הגיבורים והם בורחים מפיטר, קלייר לוחשת לו Im sorry ואז פיטר מתפוצץ, מה שכנראה גורם לפיצוץ הענקי שאיזיק צייר. מוזר שרואים את סימון ומוהינדר, הרי אין להם כוחות. נראה שכולם יודעים מה הולך לקרות, בזמן שרוב הגיבורים בורחים מפיטר, ניתן מתקרב אליו, כנראה מנסה לעצור את זה. לדעתי הפיצוץ נגרם בגלל שפיטר ספג יותר מידי כוחות, כל הגיבורים האלה לידו והוא פשוט מתפוצץ. מוזר גם לראות את הירו ואיזיק שם, הרי בפעם הראשונה שהירו הגיע לניו יורק הירו היה בדירה של איזיק מגלה את איזיק מת, ללא ספק הם הצליחו לשנות את העתיד ולהוציא את כל התושבים מהעיר. ללא ספק הפרק הכי טוב העונה, משאיר מתח עד הפרק הבא בעוד חודשיים.

MineraL

New member
פרק פשוט מעולה../images/Emo58.gif

אבל מה הסיכוי שפיטר באמת ימות... הוא אמור להיות הגורם שהורס את כדור הארץ, לא? אם הוא ימות העולם לא ייחרב

orengb

New member
../images/Emo58.gif לא לדאוג

לדעתי אין מה לדאוג, פיטר לא ימות. אם תזכרו בקטע שהירו מגיע מהעתיד להזהיר אותו אז הוא מסתכל עליו מוזר, כאילו הוא לא ממש מזהה אותו, ואומר לו "אתה נראה שונה בלי הצלקת". אני מניח שמה שמשאיר את הצלקת קשור לפיצוץ ושהוא ישרוד אותו. מה שכן יותר בטוח זה שפיטר הוא האיש ה"אדום זוהר" מהתמונה של אייזיק.

|ספויילר| פה יש לך טעות |ספויילר|

רק היום גיליתי את הפורום הזה : סביר להניח שמישהו כן ימות! פיטר, אייזיק, או סימון- אחד מהם או יותר ימותו. דיברו על זה בערוץ E. רק חבל לי שזה יהיה פיטר (או אייזק), הוא בין המרכזיים..

../images/Emo58.gifהפרק הכי טוב

ללא ספק. מההתחלה ועד הסוף הייתי פשוט מרותק למסך,ג'סיקה מנסה להרוג את די אל בלי הצלחה, ראינו את די אל משתמש בכוחות שלו בשביל להציל את עצמו, ניקי בשלב יותר מאוחר לא מסוגלת לראות את מייקה נפגע אחרי שהיא בטעות העיפה אותי הצידה, במהלך השיחה עם די אל היא גם מגיעה למסקנה שאי אפשר לדעת מתי ג'סיקה תעלה ומחליטה להסגיר את עצמה למשטרה, אני לא רואה איך זה יעזור לה כי ג'סיקה חזקה הרבה יותר מכל שוטר, נראה לאן זה יוביל. אז קלייר מגלה לאבא שלה, שמגיב לא צפוי כמו שהיא ציפתה, התחמן הזה מברר מי יודע עליה ושולח את ה"היישן" למחוק את הזכרונות, קלייר חושבת שזה הרעים שאבא שלה הזהיר אותה מפניהם עד שהאמת יוצאת לאור, קלייר מבינה מי אבא שלה, הוא זה ששלח את היישן למחוק לכולם את הזכרונות, הוא מחליט לא לעשות כמו שמר בנט אמר ומשכנע את קלייר לא להתנגד ובכך שומר על הזיכרון שלה. עדן, במעשה הירואי מקשרת בין אייזיק להירו, נותנת לו מסר ואומרת שהוא עוד יצליח, מחליטה לכפר על כל המעשים הרעים שהיא עשתה, רק שהיא עושה את זה בטיפשות בלי ההשגחה של היישן, מגיעה, שוכחת שהכוחות של סיילר לא מנוטרלים, מנסה לגרום לו להתאבד אבל כשסיילר בעל כוחות לא מרוסנים, אין לעדן הרבה סיכוי, עדן מבינה מה יקרה אם הוא ישים את הידיים שלו על כוחות השכנוע שלה ומתאבדת. גולת הכותרת של הפרק, פיטר וגם אייזיק, נתחיל מאייזיק שלמד סופסוף להשתלט על הכוחות שלו ולצייר את העתיד, בעזרת ההדרכה של הירו ("תתרכז" -_-). באחד מהציורים היותר מוזרים, בו מראים את הירו נלחם נגד דינוזאור, כנראה במקרה שהוא חזר קצת יותר מידי אחורה בזמן. פיטר, יושב במאסר, מגלה באופן חד משמעי מה הוא מסוגל לעשות אחרי שהוא ליד מאט, כאב ראש מפלח את הראש שלו והוא קורא את המחשבות של החוקרת, הוא מתחיל להיות חיוור, כנראה בגלל עומס הכוחות שלו בזמן האחרון, אחרי שהוא משתחרר מהמאסר מתעלף וחוזה את העתיד, ניורק השוממת, כל הגיבורים ביחד ברחוב, פיטר מתחיל לזהור ומסיבה לא ידועה מתפוצץ, היה פשוט קטע אדיר. הסדרה רק הולכת ומשתפרת, העלילה הולכת ומתחברת וכולם מתחברים, האקשן צומח ומגיע בכמויות בזמן האחרון, שיהיו עוד פרקים כאלה, והרבה. 10 מ10

יויוני

New member
ה-פרק !!!! ../images/Emo58.gif

כזאת סדרה גאונית !!! פיטר הוא הפצצה וזה מה שאייזק צייר ! וסופסוף הכושי שעובד עם מר בנט דיבר !!! חבל שעידן מתה... סדרה אדירה

MrMinus

New member
../images/Emo58.gif הפרק הכי טוב עד עכשיו

למה כולם חושבים שההאיטי הוא זה שמנטרל כוחות של אנשים? לדעתי הוא רק יכול למחוק זכרון, ומר. בנט הוא זה שמנטרל כוחות. כשבנט דיבר עם סיילר לא היה את ההאיטי בסביבה, אבל עדיין הכוחות של סיילר לא עבדו. לדעתי הכוח של ניקי זה לא הפיצול אישיות, אלא פשוט שהיא ממש חזקה. הפיצול אישיות זה בעיה פסיכולוגית שנובעת מזה שהיה לה אבא מכה שרצח את אחותה לנגד עיניה. שימו לב איך היא העיפה את DL, אין מצב שאין לה כוח על. התבאסתי שסוף סוף קלייר וזאק נהיים חברים מוחקים לזאק את הזיכרון. אני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא!

הכוח על הוא של ג'סיקה בלבד

ופיצול האישיות נוצר רק כשג'סיקה נרצחה ונכנסה לתוך ניקי בתור אישיות נוספת.

MrMinus

New member
אף אחד לא אמר שהכוח הוא רק של ג'סיק

פשוט אולי היא "מתחברת" לכוח רק כשג'סיקה בשליטה. זה כמו להגיד שאייזק יכול לצייר רק כשהוא מסטול. ויכול להיות שפיצול האישיות פשוט נוצר כשג'סיקה נרצחה, בגלל הטראומה וההלם התפתחה עוד אישיות.

meetAmeet

New member
זה מעניין מה שאתה אומר ../images/Emo58.gif

גם אני חשבתי על זה שאולי למר בנט יש כוחות והוא למשל המבטל... אבל קח את המקרה של ההיישן בבאר... שמאט ניסה לקרוא לו את המחשבות... מה, מר בנט במקרה היה שם?

BeRo

New member
אח איזו סידרה משובחת !!!! ../images/Emo58.gif

לא יאומן... הרבה זמן לא היתה כזאת, כל כך מהנה עשויה טוב. הדמויות טובות וזה פשוט תענוג. כל פרק סוחף אותי ואני שוכח מי אני ואז מדי פעם ככשקורה לי משהו "מוזר" בחיים כמו להיות צודק במשהו שלא ידעתי עליו או משהו כזה אני מיד בטוח שיש לי כח כלשהו...
אם זאת לא הסידרה הכי טובה שמשודרת כרגע, היא בהחלט בטופ שלי.

BeRo

New member
עד הפרק הבא....

יש יותר מדי זמן וגם הרבה סדרות חוזרות בינואר.. יהיה צפוף ומענין
הפרק יהיה לקראת סוף ינואר.

Torn Identity

New member
בהחלט וואו. ../images/Emo58.gif

אבל אם פיטר ימות אני באופן הפגנתי אפסיק לצפות בסידרה.
כל הקטעים של ניקי ודי אל ומייקה עדיין משמעממים אותי טילים. באמת, אם לא הייתי יודע שזה כנראה יהיה לי חור בהמשך אם לא אצפה בזה, הייתי פשוט מריץ קדימה.
מה שעדן הלכה ועשתה זה מפגר. באמת, אני הייתי מצפה שהיא תחשוב על זה שהיא לא יכולה סתם ללכת אליו ככה בלי המנטרל, מי שהוא לא יהיה, ולהצליח בתוכנית הזו שלה. לא יודע, מציק לי קצת שעשו אותה עד כדי כך מפגרת, הירואית או לא. אני היחיד שחשב שאולי בכלל פיטר ימות כי... הכוח של קלייר יפוג? כלומר, עד כמה שידוע לנו, פיטר לא אוגר כוחות או שואב אותם גם לעצמו כמו שנגיד סיילר לומד אותם. לא, הוא מחקה אותם באותו רגע מיידי. הוא עף כשהוא היה עם ניית'ן, הוא צייר כשהוא היה ליד אייזק... הוא לא יכול לעשות את הדברים האלה עכשיו שוב בעצמו. אז אולי הוא ריפא את עצמו כשקלייר הייתה שם, כן, אבל מאז הוא נפרד ממנה ואולי זה פג? אולי כל הפציעות חוזרות אליו וההחלמה פגה? כי לא יודע אם אני היחיד ששם לב, אבל כשקלייר באה לדבר איתו גם אח"כ כשיצא מהבית חולים, הוא לא היה סתם חיוור, הוא היה לבן כמו קיר, כמעט כמו גוויה. ואז קרה גם מה שקרה, החיזיון לחוד ופיזית לחוד... הוא דיי נראה מת.
והחיזיון, וול. כמו שאמרתי, כדאי להם למצוא דרך להציל את העיר ואת פיטר, אחרת אני אכעס.
עדן.
דווקא אהבתי אותה. לפחות ירתה לעצמה בראש.

BeRo

New member
שאלה מעניינת...

מה קורה לפיטר ואילו כוחות יש לו כשכל הגיבורים לידו? ושסיילר לידו? זה מעניין לגלות

את זה עוד לא יודעים

כשסיילר יהיה לידו אני מניח שהוא ישאב את כל הכוחות שלו, אמנם זה לא כוחות טבעיים שלו אבל הוא 'טבועים' לו בדנ"א, במפגש האחרון שלהם פיטר לא ידע מה לעשות ופשוט ברח, במקום לעמוד ולחקות את סיילר. כשכל הגיבורים יפגשו עם פיטר אני מניח שיהיה איזה עומס, בהנחה שהוא לא ילמד עד אז להשתלט על הכוח שלו. מה שמעניין זה מה שקרה בסצינה האחרונה, באיזו השפעה זה נגרם?

Evil Beast

New member
הבהרה קצרה:

אם עדן הייתה באה עם ההאישן לסיילר, אז גם הכוחות שלה לא היו עובדים, דה.

Ihavenonick

New member
נראה לי שיש לך טעות

בפרק 9 כשהם תפסו את סיילר, היא אמרה לו שהוא לא רוצה לפגוע בה. נראה לי שההאישן יכול לקבוע מי יכול להשתמש ומי לא. בסה"כ מיקוד של כוח.

meetAmeet

New member
אתה צודק- הנה ההוכחה ../images/Emo58.gif

תזכרו איך ניית'ן פטרלי ברח מהיישן וממר בנט בפרקים הראשונים... כנראה ההיישן חשב שאין לו כוחות, ולכן לא ניסה לנטרל אותם.

Ihavenonick

New member
נכון

וגם עדן בפרק 10 לא הצליחה להפעיל את הכוח שלה בגללו, ואילו בפעם נגד סיילר היא כן הצליחה.

למעלה