פרק 10

LiRs Lullaby

New member
מה? ../images/Emo58.gif

אאל"ט ספינרס אנד זה שם הרחוב שבו הוא גר. אני הבנתי מפטוניה שהיא התכוונה שזה הרחוב העני יותר של גודריקס הולו, אחרת איך בדיוק אתה מסביר את זה שהוא ולילי שכנים? יש שם נראה לי רק נהר/אגם/מקווה מים קטן שמפריד ביניהם. אבל הם עדיין גרים קרוב פחות או יותר, אם הם מבלים הרבה זמן ביחד.

gurke

New member
לאלא!! ../images/Emo58.gif

גם לשניה שהגיבה. שכחתם לגמרי שלילי הייתה מוגלגית!! היא גרה בעיירה של מוגלגים, וכך גם סנייפ.. בלטריקס אומרת את זה, בתחילת השישי.."מה הוא עושה במקום המוגלגי הזה" או משהו דומה גודריק הוולו זה עיירה של קוסמים!

Adrienne

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל אני בן... דבר שני יש משו במה שאתה אומר, אבל גודריק היא לא עיירה של קוסמים.. זה למה יש את הכישוף על בית הפוטרים ואאל"ט יש עוד איזכור לזה בפרק שיש שם מוגלגים...

gurke

New member
זו עיירה של קוסמים ../images/Emo58.gif

בספר שבטילדה כתבה כתוב את זה. הכישוף על הבית של הפוטרים הוא בגלל שהם התחבאו מוולדמורט!

Adrienne

New member
../images/Emo58.gif פרק 17

"...This house, invisible to Muggles, has been left in its ruined state as a monument to the Potters and as a reminder of the violence that tore apart their family."​

gurke

New member
אה, זה כישוף אחר נדמה לי ../images/Emo58.gif

כאילו בגלל ההריסות, אז החביאו אותו ממוגלגים.

Adrienne

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif

ספינרס אנד וגודריק הולוו זה ממש כמו פריווט דרייו וויסטריה וולק... לא? הרי סניים היה ילד קטן, הוא לא יכל לטייל מרחקים עצומים בעצמו.. מה שכן, זה רק אני או שזה הפעם הראשונה בספר שנאמר לנו שמשרד הקסמים "מוותר" לקוסמים ללא שרביט על הקסמים שהם עשו לפני גיל 11?

LiRs Lullaby

New member
כן, גמני חשבתי ככה ../images/Emo58.gif

שזה פשוט נמצא באותו האזור, ורק נהר מפריד ביניהם. עכשיו בדקתי וספינרס אנד אמור להיות גם עיירה, אז אולי זה לא בגודריקס הולו, אבל זה מספיק קרוב. למרות שזה די מוזר, כי כתוב בתיאור שזה אמור להיות אזור של מוגלגים ושאין שם טהורי דם בכלל.... ככה שאולי אמא של סנייפ לא הייתה מכשפה טהורת דם. לא, סנייפ הסביר את זה - הם בסך הכל ילדים והם לא משתמשים בשרביט.... גם להארי וויתרו על זה כשהוא עוד לא ממש ידע שהוא קוסם, אבל רק בספר השני עושים לו בעיות כי הוא כבר בבית הספר, ובחמישי, מהסיבות הידועות.... משרד הקסמים.

Adrienne

New member
בקשר לדבר השני שכתבת ../images/Emo58.gif

אני יודע את זה... פשוט ציינתי שנראה לי שזה הפעם הראשונה שבאמת מסבירים לנו למה לא נשלח להארי מכתב כשהוא העלים את הזכוכית הזאת אז שהפרידה בין הנחש לדאדלי..

gurke

New member
לא ../images/Emo58.gif

ספינרס אנד לא קרוב לגודריק הולוו... לילי לא גרה בגודריק הולו כשהיא הייתה קטנה, היא עברה לשם עם ג'יימס!

סמיילי8

New member
-- |ספוילר{|

אני בת דבר ראשון :] ב*גם* שלי, התכוונתי בנוסף לדמבלדור, לא ל*גם*- עוד מקום שהם גרו בו.

Gummy Bears

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo133.gif

לפני שאגיד משהו עלהחלקים היותר חשובים של הפרק, רק אגיד שהתמונה והמכתב של לילי לסיריוס היו מקסימים עד דמעות. זהו, אמרתי. כמה דברים: כשוולדי בא עם קריצ'ר למערה כדי לשים שם את ההורק', היו שם חיז"לים, הייתה סירה, הייתה קערה, ובקיצור - היו הגנות. מאיפה הן הגיעו לשם? מישהו דאג למגן את המערה קודם, או שוולדי פשוט מיגן אותה ורק אח"כ בא עם קריצ'ר כדי לטפל בשיקוי ובהורק'? ושמתם לב לכך שרגולוס שתה בעצמו את השיקוי, בזמן שהוא יכול היה פשוט לתת לקריצ'ר לשתות? אולי טעינו לגביו. משהו דווקא כן השתנה בו. ותאוריה
: דנג הוא המרגל במסדר. כ"כ. הוא זה שהדליף על הזמן האמיתי של ההעברה של הארי, והוא לקח את התליון, לא בשביל למכור אותו כמו כל שאר הדברים (שאותם, אגב, או שהוא לקח כי הוא גנב מטונף, או שהוא לקח כהסוואה, כי כשלוקחים חצי בית זה כבר נראה פחות חשוד שתליון אחד נעלם), אלא בשביל לדאוג שהוא לא יושמד ע"י קריצ'ר, לא שיש לקריצ'ר סיכוי. דנג הוא אוכל מוות ומרגל ובכלל לא טיפש כמו שהוא נראה. הרמיוני כ"כ צדקה לגבי "בסופו של דבר, זה מתנקם בקוסמים שלא מתייחסים לגמדונים כראוי". מרגע לרגע אני מעריכה אותה יותר, ובחיי שהארי חייב להיות הכי בסדר בעולם לקריצ'ר אם הוא לא רוצה שקריצ'ר יוביל אותו אל מותו.

Ronis13

New member
אולי ../images/Emo58.gif

הוא עשה את ההגנות לפני שהוא בא עם קריצ'ר, ואז רק עם קריצ'ר הוא יוכל להיכנס לשם אחרי שהמקום מלא הגנות... כי המקום לא סתם ככה עם הגנות, נכון? מישהו היה שם ועשה אותם לפני כן...

למעלה