פרק 10

../images/Emo58.gif פרק 10 ../images/Emo58.gif

יש שם תמונה של הקונדסאים!!!!!
שם הפרק: Kreacher's Tale - המעשייה של קריצ'ר / השקר של קריצ'ר. בבילון מתרגם את tale כמעשייה או כשקר. כמובן לסמן ספוילר, אנשים.

אנה92

New member
אממ פרק מאוד מעניין ../images/Emo58.gif

היה נחמד לשמוע את הסיפור של קריצ'ר.. לא הבנתי, בסוף הם השלימו איתו? ור.א.ב זה באמת רגולוס בסוף..הרגשתי קצת רחמים כלפיו

הרגע סיימתי../images/Emo58.gif../images/Emo108.gif

אעשה הפסקה קטנה [למורת שהייתה לי הפסקה של איזה 6 שעות XD] כי אני לא רוצה שזה ייגמר כל כך מהר:< רא"ב רגולוס, צפוי בגלל השמות, התאכבתי שזאת לאא איימי, היה יכול להיות הרבה יותר נחמד..

gdisrael

New member
אל תעלב, אבל מדהים איך אתה קורא מהר יחסית

בס"ד ועם כל זאת משתמש בבילון בשביל לתרגם מילה כמו "טייל" ויותר מכך, להבין שבהקשר שזה נאמר שקר לא מתאים וגם מעשייה לא משתבץ יפה על אף שזה נכון מבחינה המשמעות. סיפורו של קריצ'ר זה באמת הכי מדוייק, או גילולי-קריצ'ר, אבל לא מכירים את המילה הזו רבים.

LiRs Lullaby

New member
מי לא מכיר את המילה הזו? ../images/Emo58.gif

מוזר. Tale היא מילה די מוכרת... ואפשר להבןי מזה שקריצ'ר אמור לספר להם משהו.... אלא א מישהו מתבלבל וחושב שזה tail ואז זה משהו אחר לגמרי

gdisrael

New member
זה בדיוק הנקודה שלי ! זו מילה מאוד מוכרת !

בס"ד ואבי קורא טוב ומהר, ובשביל זה התפלאתי ושאלתי.

יש לאנשים חסרונות. ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

ובבילון עוזר לי, אני לא רואה שום בעיה.

gdisrael

New member
ידידי, לא הבנת את כוונתי

בס"ד אכן, לאנשים יש חסרונות, וגם אם לא הית יודע מילה וחצי באנגלית לא הייתי זוקף זאת לחובתך. תמהתי על כך שגם אתה קורא מהר, גם מסתדר עם האנגלית (ואני ממש צמוד לבבילון) ולא ידעת את פירוש המילה טייל, זה נראה לי מעט תמוה, וצינתי זאת בתוספת שאלה.

להלהלהלהלהלה ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

רא"ב = רגולוס.
התאכזבתי, אבל הקטע עם קריצ'ר היה מעולה!!!
ממש נכנסתי לסיפור, ואני לאהוב קריצ'ר!

ואה ../images/Emo58.gif שאלה על הפרק-

הסיפור של קריצ'ר במערה ממש יפה.. ולא הבנתי מה השתנה ברגולוס שהוא פתאום בא אל קריצ'ר ואמר לו לבוא איתו למערה, הוא אמר שהיה נראה לקריצ'ר שמאסטר רגולוס מתנהג שלא כעצמו, מוזר ומעורער נפשית.. איך השתנתה התפיסה שלו פתאום לחלוטין לגבי וולדמורט =\? זה נחמד שרשור פרק כל פעם, בדיוק בקצב שלי חח^_^

gurke

New member
אני לא יודע בדיוק ../images/Emo58.gif

אני מאמין שרגולוס הרגיש נבגד מאדון האופל, אשר היה המושא הערצה שלו, שהתנהג כפחדן (בריחה מהמוות זו פחדנות לשמה.) ועשה הורקרוקסים. אבל באמת שאני לא יודע

oO../images/Emo58.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

כי הוא עינה את הגמדון-בית שלו? oO נשמע לי יותר הגיוני וזה מה שהבנתי.

gurke

New member
../images/Emo58.gif הפרק שהכי אהבתי מכולם.

זה כל כך מדהים, גמדוני הבית האלה... פתאום ברגע הבנתי, שבעצם ר.א.ב הוא לא רגולוס! הוא בעצם קריצ'ר..לולא קריצ'ר והנאמנות שלו, זה לא היה. כל כך העציב אותי ונגע לליבי איך שהוא היה עצוב להזכר בזה, להזכר ברגולוס, שהקריב את עצמו

gurke

New member
לא רגולוס, קריצ'ר ../images/Emo58.gif

רגולוס היה משוגע לגמרי, ואמנם רע...אבל הוא היחיד שהתנהג אל קריצ'ר יפה! לא אמרתי שהוא היה מקסים..רק אמרתי שהקסים אותי שקריצ'ר היה עצוב כשהוא נזכר בו

נמ, ../images/Emo58.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

יחסית לוולדמורט - הוא מקסים. שים לב שהוא שתה מהשיקוי בעצמו, ולא נתן לקריצ'ר - למרות שהרבה טהורי-דם היו עושים את זה. כי הם מזלזלים בגמדוני-בית.

LiRs Lullaby

New member
כן, למה הם אומרים שהוא ../images/Emo58.gif

*לא* מקסים/רע? איפה זה מסופר לנו? בגלל שהוא היה מסליתרין? לפי הפרק הזה, אני דווקא מאוד התרשמתי ממנו. הוא היה היחיד שהתייחס לקריצ'ר ושהיה נחמד אליו מספיק בשביל שקריצ'ר יתגעגע אליו. הוא גם שתה את השיקוי, כשהוא ידע שהוא יכול פשוט לתת אותו לגמדון הבית שבטח היה עושה מה שהוא מבקש. הוא גם זה שהחזיר את קריצ'ר ובדרך מסויימת, גם הציל אותו. אני חושבת שהוא גילה משהו ששינה אותו, ולטובה. מאוד
.

gurke

New member
המ ../images/Emo58.gif

הוא היה רע כי הוא תמך בוולדמורט וברעיונתיו, עד אותו הרגע שהחליט לבגוד בו. בהחלט הקסים אותי שהוא התנהג יפה לקריצ'ר

למעלה