גם ../images/Emo58.gif פרומו 316
גם אני ממש מחכה לפרק 316! אני ממש ממש מקווה שלא ירו בפייטון כי כבר כל כך נמאס לי משגרת ה"פייטון מסכנה" הזו. פייטון הייתה אחת מהדמויות הכי אהובות עלי בסדרה אבל העובדה שהופכים אותה לקורבן מסכן כל פרק וחצי הופכת אותה לממש בלתי נסבלת. הם ממש הורסים את הדמות. ונמאס לי גם שכל הזמן מתרכזים בפייטון וכל תשומת הלב מופנית אליה במקום אללוקאס המושלמון או ניית'ן החמוד. חח... אז בקיצור- מקווה שלא קרה לפייטון כלום. ההשערה שלי בקשר למי שהולך למות- קית'. אין סיכוי שזה דמות חשובה כמו ברוק, לוקאס(כמובן!), היילי, ניית'ן, פייטון... זה משאיר את הדמויות השוליות כמו וויטי, טים, רייצ'ל וכדומה ולא נראה לי שזה אחת מהדמויות האלו כי עושים עניין מזה שדמות תמות אז זה חייבת להיות דמות שקצת יותר מרכזית מזה(אבל עדיין לא ממש מרכזית). אין סיכוי שזה דן כי שום דבר לא יכול להרוג את האדם הזה(הוא כמו ג'וק! הוא יכול לשרוד הכל...). אז לדעתי זה יהיה קית'. למרות שאני לא מבינה איך זה ייקרה כי העניין יתרחש בבית הספר, ואלא אם כן קית' החליט לחזור ל-י"ב להשלים כמה נקודות בגרות, אני לא רואה למה הוא יהיה שם. אבל עדיין נראה לי שזה יהיה הוא... אני לא יכולה לחכות לפרק!!!!איזה מבאס זה יהיה אם בפרק לא יגלו מי מת ובסוף יהיה כזה TO BE CONTINUED ונצטרך לחכות עוד שבוע...חח