פרומו 316

Ulong

New member
../images/Emo58.gif פרומו 316

הפרומו ממש השאיר אותי במתח! מזל שראיתי את 315 רק עכשיו בגלל שיש לי לחכות רק עד חמישי. לפי דעתי קית' או וייטי הולכים למות.

blaahh

New member
גם ../images/Emo58.gif פרומו 316

גם אני ממש מחכה לפרק 316! אני ממש ממש מקווה שלא ירו בפייטון כי כבר כל כך נמאס לי משגרת ה"פייטון מסכנה" הזו. פייטון הייתה אחת מהדמויות הכי אהובות עלי בסדרה אבל העובדה שהופכים אותה לקורבן מסכן כל פרק וחצי הופכת אותה לממש בלתי נסבלת. הם ממש הורסים את הדמות. ונמאס לי גם שכל הזמן מתרכזים בפייטון וכל תשומת הלב מופנית אליה במקום אללוקאס המושלמון או ניית'ן החמוד. חח... אז בקיצור- מקווה שלא קרה לפייטון כלום. ההשערה שלי בקשר למי שהולך למות- קית'. אין סיכוי שזה דמות חשובה כמו ברוק, לוקאס(כמובן!), היילי, ניית'ן, פייטון... זה משאיר את הדמויות השוליות כמו וויטי, טים, רייצ'ל וכדומה ולא נראה לי שזה אחת מהדמויות האלו כי עושים עניין מזה שדמות תמות אז זה חייבת להיות דמות שקצת יותר מרכזית מזה(אבל עדיין לא ממש מרכזית). אין סיכוי שזה דן כי שום דבר לא יכול להרוג את האדם הזה(הוא כמו ג'וק! הוא יכול לשרוד הכל...). אז לדעתי זה יהיה קית'. למרות שאני לא מבינה איך זה ייקרה כי העניין יתרחש בבית הספר, ואלא אם כן קית' החליט לחזור ל-י"ב להשלים כמה נקודות בגרות, אני לא רואה למה הוא יהיה שם. אבל עדיין נראה לי שזה יהיה הוא... אני לא יכולה לחכות לפרק!!!!איזה מבאס זה יהיה אם בפרק לא יגלו מי מת ובסוף יהיה כזה TO BE CONTINUED ונצטרך לחכות עוד שבוע...חח

Ulong

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי שיהיה "המשך יבוא".. זה לא איזו טלנובלה.

Im All That

New member
אבל יש סדרות

דרמה שלפעמים יש להם סיפור יותר ארוך לפרק ואז הם עושים פרק כפול ורושמים "TO BE CONTINUED"

blaahh

New member
נכון...אני מקווה מאוד שהם לא יעשו

את זה. ספויילר פרומו 316 ככל שאני חושבת על זה זה יותר הגיוני שקית' ימות. כי אף דמות לא נשארת מאושרת לארוך זמן רב בטרי היל והעניינים הולכים יותר מדי טוב לקית' לאחרונה.

timor014

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

מצאתי תמונה מהפרק שישדרו היום שהם יהיו בני ערובה

מה שהולך ליהיות בפרק!!../images/Emo58.gif

אוקי אז קודם מי שהולך למות זה......... ק'ית!!!! ואתם לא תאמינו מי יורה בו!!!! דן! אח שלו יורה בו אתם מבינים.??? טוב חוץ מזה זה ג'ימי שיורה בכל האנשים כמו שאמרתי מההתחלה ובסוף הוא גם יורה בעצמו! אהה וגם פייטון נפגעת נראה לי ברגל אני הולכת לשים להוריד דרך אגב תכינו את הממחטות זה הולך ליהיות פרק ממש עצוב

blaahh

New member
אני כל כך גאה בעצמי!

לא קראתי את הספויילר!וווווווווההההווווווו

G Baby

New member
אני ממש שמחה שלא קראתי..

את זה לפני שראיתי ת'פרק.
זה היה הורס לי כל כך..

BaSTArD077

New member
עכשיו,אחרי שראיתי את הפרק..