כמה תגובות..
דבר ראשון, מה כל כך רע בלצאת טמבל מידי פעם? זה חלק מהכיף בלנחש תוצאות של משחקים. ברור שאף אחד לא יכול לנבא באמת מה יהיה, אבל בשביל זה אנחנו צופים במשחקים האלה... דבר שני, אני עדיין לא מצליח להבין את העניין הזה של להתחיל לצפות החל משבוע 15. גם ככה הליגה הזאת כל כך קצרה שכל משחק שאני לא צופה בו, אני מתבאס כי אני יודע שאנחנו מתקרבים לתקופת החושך שבין הסופרבול לסוף אוגוסט. חוצמזה שבגלל האורך של הליגה, לכל משחק, החל משבוע 1 יש כמעט את אותה חשיבות. נכון שבשבוע 15-17 בד"כ כבר קצת יותר ברור מה צריך לקרות בשביל שקבוצה א' תעלה לפלייאוף או קבוצה ב' תקבל יתרון ביתיות, אבל זה לא מוריד מערכם של המשחקים המוקדמים יותר בעונה. כל משחק חשוב ולכן זה הופך אותם להרבה יותר מותחים ממשחקים בתחילת העונה ברוב ענפי הספורט האחרים (בעיקר הNBA עם הליגה הארוכה וגם הMLB). ודבר אחרון, לגבי שיקגו - אחרי שלושת היריבות מהAFCW זו כנראה הקבוצה השנואה עליי בליגה, ובכל זאת אני לא יכול שלא לחלוק עליך - שיקגו לא הגיעה לפלייאוף בגלל מזל. היא הגיעה כי היא קבוצה טובה ולכן היא גם תשחק על כרטיס לסופרבול השבוע. אם יש אלמנט אחד שאפשר להחשיב כמזל זה העובדה שד"ר ג'יי הגיע למשחק ביום ראשון ולא מיסטר קאטלר. הוא אולי הקוורטרבק הכי לא יציב בליגה, לפחות מבין הקבוצות שעדיין משחקות או ששיחקו בפלייאוף. אתה אף פעם לא יכול לדעת איזה קאטלר תקבל -זה שזורק 4 אינטרספשנס או זה שזורק 2 ט"ד טרץ לעוד 2. לצערי במשחקים האחרונים זה הקאטלר הטוב וככה הם גם נראים. אפשר גם להגיד שהם קיבלו יריבה קלה (אלא אם שואלים את ניו אורלינס) בשבוע האחרון, אבל גם בשביל לקבל יריבה קלה אתה צריך לסיים במאזן טוב ועל זה הם עבדו לאורך כל העונה, ככה שגם כן עניין המזל לא כל כך רלוונטי. ודבר אחרון, שמתקשר דווקא לדברים של STAN ולא של סיני - גם לי הפריע העניין עם ויק לאורך רוב הזמן מאז שהוא חזר, אבל קצת מוזר לי שאף אחד לא מדבר על העבריין האחר שמשחק "אנדר סנטר" בפלייאוף כרגע. ביג בני סלע מפיטסבורג. רק לי ממש מפריע שפשוט שכחו וסלחו לו ופטרו אותו עם 6 משחקי השהייה וזהו? הבנאדם אנס בחורה. נכון, עדיין לא הוכיחו כלום ויש לי הרגשה שמספיק כסף יעבור ידיים בשביל להשתיק את הסיפור הזה, אבל עדיין - ממש קשה לי עם ההתעלמות המוחלטת מכל הסיפור (שמצטרף למספיק סיפורים אחרים עליו שנותנים תמונה לא מאוד מחמיאה שלו), מבחינתי אין עבירה יותר גרועה פרט לרצח, וההבדל היחיד בינו לבין ויק היא שויק היה טיפש ונתפס ואני באמת מאמין לגילויי החרטה שלו, בניגוד לבן שממשיך להנות מהחיים כרגיל.