../images/Emo58.gifתפוזבל
בכ"מ: הפרק היה נחמד, אבל לדעתי פחות טוב מהפרק הראשון.
בתחילת הפרק הבכי של מרדית' היה כ"כ מזויף שהייתי קצת בשוק ו - "מה לעזאזל עובר על יכולות המשחק של אלן?", אבל כשגיליתי שהיא עשתה הצגה ממש צחקתי. מאוד IC לדמות.
סנדרה לחלוטין יצאה עאדירה הפרק. היא פשוט שחקנית מדהימה. באמת שאין לי עוד מה להוסיף על מה שאמרו.
שמחתי שסופסוף הראו לנו קצת אינטראקציה בין אלכס למרדית', גם אם רק בחטף. זאת גם התחלה. ממש שועשעתי כשהיא דפקה לו את הנאום בגלריה על זה שהוא לא מיוחד ושהוא סתם אדם רגיל שהיו לו חיים דפוקים, ואז הסתכלה במבט בוחן על החזה שלו ואמרה "I wish I had a scalpel", ואלכס קרא לה ג'אנקי
הם חוזרים לעצמם לאט לאט.
כמו שכבר אמרו קודם, היחסים בין אפריל למרדית' כל כך מצחיקים. ברצינות, מרדית' מצליחה להוציא את הטוב שבה.
אני מתחילה לחשוב שהפרק הזה היה משעשע ותו לא. השתמשתי יותר מידי פעמים במילים "מצחיק" ו-"משעשע".
מאוד מאוד אהבתי את הסצנה שבה מרדית' סיפרה לדרק על ההפלה. זה היה נורא פשוט ולא גרנדיוזי, וזה בדיוק מה שמצא חן בעיני- לא כל דבר צריך להיות מלווה ברעש בצילצולים, וזה היה המקום הנכון להראות את זה. בפרק כל כך אינטנסיבי צריך לדעת גם לספר דברים בצורה יותר שקטה.
היחסים בין מרדית' לכריסטינה פשוט אוסום. אני כל כך אוהבת אותן. ואחרי שאואן נכנס לבית ומרדית' אמרה לו "I had already fixed her before you came, but that was a nice speech"
. וכל מילה נוספת מיותרת.
לא יודעת מה עם כולם, אני ממש אוהבת את לקסי. היא תמיד היתה נוירוטית להחריד, והPTSD לחלוטין מקצין את זה, אבל לא בצורה מעיקה. בסה"כ היה פרק מצחיק, כריסטינה הייתה נפלאה, מרדית' מאוד בלטה שזה שינוי מרענן לעומת העונה הקודמת, מארק היה מקסיםמקסיםמקסים ועוד יותר מזה היחסים שלו עם קאלי, אבל לא היו לו הרבה היילייטים. אני מחזיקה אצבעות לפרק הבא.