עונה 7 פרק 2 - האנטומיה של גריי

YuvalSP

New member
../images/Emo58.gif עונה 7 פרק 2 - האנטומיה של גריי

צפייה מהנה

YuvalSP

New member
למה שמתי סימן של ספוילר בהודעה למעלה?

שאלה מעניינת. בכל מקרה קחו בחשבון שכל השרשור הזה יכלול ספוילרים ובבקשה לא לכתוב את הספוילרים בענק ובולט בנושא ההודעה.

אז חפירה קטנה למעוניינים...

אז ככה,הקדמה:אחרי שכתבתי סקירה איכותית המחשב שלי החליט שיש לו עידכונים חדשים לעדכן ולכן...התחיל הפעלה מחדש וכמובן נמחקה לי כל החפירה,אבל אני לא אחסוך מכם אותה ואכתוב שוב הכל! הייתי המומה/מופתעת מכמה דברים:
הקטע של מרדית' נשפכת לפארקינס ובוכה לו,כאילו אני האמנתי לה לגמרי חשבתי שזה אמיתי,שחזרנו לימי וויאט,ואז מתברר שזה היה מזוייף!מר' התעלית על עצמך!
שמחתי לראות את אוון וכריסטינה נפרדים(ומעצבנות אותי ההשוואות של כריסטינה ויחסים של מר-דר כאילו מה יש להשוות הם עברו כ"כ הרבה בכ"כ הרבה זמן)או יותר נכון אותה נפרדת ממנו,אבל תיארתי לעצמי ששונדה לא תוותר עליהם כ"כ מהר.
התאכזבתי מהאנקדוטה הקטנה שנתנו הפרק(ברור שזה יעלה בהמשך)להפלה חשבתי שמר' תספר לו את זה קצת יותר משניה ושהוא יגיב לזה קצת יותר,מאכזב.
לקסי חושבת שהיא בסדר ונראית הכי לא. זהו,פרק לא משהו,אוהבת לראות את מארק וקאלי ביחד!תוהה עוד כמה זמן הפארקינס הזה יישאר בסביבה(אני אישית מיציתי אותו,וחוצ'מזה הוא אישר את כולם)הפרק הבא נראה מעניין.

ellendili

New member
לעזאזל עם צפייה ישירה! ../images/Emo58.gif

אוף הפרק נתקע לי באמצע! בדיוק בקטע שדרק משכנע את הצ'יף לנסות לנהוג ממש מהר
בינתיים ממש אהבתי! חפירה מפורטת תבוא בהמשך

ellendili

New member
והנה החפירה המובטחת ../images/Emo58.gif

אוקיי אז קודם כל- אהבתי! נראה שהסדרה חזרה עם כוחות מחודשים
ועכשיו לפרטים:
הפסקול שוב היה ממש טוב.
ההתחרפנות של כריסטינה- וואו...סנדרה פשוט מעולה!,הכל היה פשוט מדוייק במקום, מהרגע שהיא התעוררה ליד אואן והיתה כולה בשוק כל היום ועד הקריסה בח"נ. אדיר! את האמת הייתי בטוחה שהיא תתגרש ממנו בסוף אבל ממש אהבתי את מה שהוא אמר לה ואני שמחה שהיא החליטה להישאר.
מר'-כריסטינה. קטעים ממש ממש ממש טובים. גם היותר קלילים בהתחלה וגם בסוף כשהיא מר' שועטת לחדר ניתוח ונשכבת על הרצפה (כלכך סצנת איזי אחרי שדני מת) וגם אחרכך בבית כשהן מדברות ראש אל ראש על הרצפה, כמו פעם. מ ע ו ל ה. "אני כבר תיקנתי אותה לפני שבאת, אבל נאום יפה"
ביילי- סופסוף היא קצת חזרה לעצמה ורדתה באלכס (שממש הגיע לו) למרות שזה קצת איבד את התנופה בסוף כשהיא אומרת שהיא עייפה מלרדות בו... אבל עדיין.
קטעי קאלי-מארק: חמודים ביותר! רק חבל שמארק כזה מסכן ועזוב... ועוד לקסי ייבשה אותו לגמרי... רחמים...
לסיפור הרפואי של המטופלת של בורק- זו הייתה תוספת טובה לכל החרפון של כריסטינה (מישהו זוכר באיזה פרק הם היו עם בורק?) עכשיו דברים שאני לא סגורה לגביהם: - אפריל: מצד אחד.. אהבתי את הקטעים שלה עם מר' "אם אנחנו עומדות להיות חברות אז את צריכה לסתום קצת..."
מצד שני היא עדיין אפריל והיא עדיין מעצבנת בהיותה אפריל. לפחות היא כבר לא כרוכה אחרי דרק.. - ועכשיו ההתלבטות הגדולה ביותר: מר'-דר': אז אני לא יודעת מה לחשוב... מצד אחד הם היו מקסימים גם בריב שלהם אבל נו באמת, אתה ראש הנוירו בבית חולים ענק, לא יכולת לקפוץ הביתה להחליף בגדים ולא לבוא לעבודה מריח משתן...? למרות שאני מודה שזה היה משעשע
. אהבתי את זה שדרק הקשיב ללקסי ונתן לה להיכנס לניתוח ולא המשיך בשטות הזאת של המירוץ עם הצ'יף. והכי חשוב- ההפלה... אז אולי בגלל הפרומואים או התמונות אבל ציפיתי לסצנה ממש טובה. והיא באמת הייתה טובה מצד מר', כל מה שהיא אמרה על הדאגה והפחד שלה זה היה מרגש ובמקום. אבל איכשהו התגובה של דרק קצת אכזבה אותי... למרות ש... מה אתה כבר יכול להגיד במקרה כזה... אולי באמת החיבוק זו הייתה התגובה הכי טובה.. טוב אז נראה לי שהסצנה הזאת היא בכ"ז
כל הקטע עם טדי והיועץ... נו מילא... זה קצת בא משומקום אבל בסדר, שיהיה. אה והקטע שמרדית' "בוכה" אצל היועץ היה קורע!
ולא אמין בעליל
בקיצור פרק מהנה ביותר! יאללה שיגיע כבר הקרוסאובר!

TwilightFan

New member
../images/Emo58.gif באמת התגובה של

דרק אכזבה... ציפיתי ליותר אקשן. באמת למרדית' יש יותר בכי שנשמע כמו כלב פצוע [חחחח חברה שלי עושה אותה קופי] ישר קלטתי שזה מזוייף.. מה גם שזה כל כך לא אופייני למרדית' לבכות בכלל, ולאדם זר בפרט
כרגיל.. חפירה איכותית

ווינגז

New member
../images/Emo58.gif לגמרי,

והיא עוד אמרה את כל הדברים ה"נכונים", אז בכלל. בכל מקרה, זה היה סופר ברור שיועץ הטראומה יאשר לה לנתח בסוף הפרק, אחרי שהיא כביכול פרקה את כל המטען (וכמו שכבר כתבתי, אני מקווה ומאמינה שכל עניין ההפלה עוד יתפתח מעבר לתגובה האפטית של דרק).

TwilightFan

New member
../images/Emo58.gif וואו פרק מעולה!!

האנטומיה במיטבה! אני כ"כ שמחה לראות שוב פרקים איכותיים
אני אחפור על מה שאני זוכרת...
סנדרה או פשוט שחקנית תותחית!
ממש אהבתי איך שכריסטינה התעוררה בבוקר ונבהלה מהטבעת ולאט לאט במשך היום נתנו רמזים (לזה שהיא תתמוטט) עד להתמוטטות. היה פשוט מעולה.
קצת מתחיל להימאס מהפלאשבקים של גרי קלארק אבל אני מתארת לעצמי שאין ברירה.
הרבה זמן לא היו קטעים טובים של מקסטימי וקאלי, כיף לראות, גם השבוע וגם שבוע שעבר, שהחברות ביניהם שוב מקבלת זמן מסך
שונדה פשוט לא מסוגלת לתת לקאלי ואריזונה מנוחה... זה כזה מרגיז!! כל הזמן היא מסכסכת (
) ביניהן ועל כאלה שטויות.
מרדית' ואפריל נהיות חברות
למרות שכל הסצנות ביניהן עכשיו ממש מצחיקות
המקרים הרפואיים ממש מעניינים (ד"ר בורק
) אבל זה מתחיל להיות מוזר שכל החולים שם נשארים בחיים!! פעם היה בסדרה יחסית איזון, כשמדיי פעם הרגו מישהו ועדיין השאירומקום לאופטימיות, אבל מאז הניתוח של איזי (ובעצם מאז שדרק אכל את עצמו על זה שהוא הרג חולה) כולם שם נשארים בחיים.
גלגל המזל
בקיצור... פרק מעולה
היו לי גם כמה ציטוטים נבחרים אבל אני כבר לא זוכרת כלום

SG12

New member
../images/Emo58.gif היה פרק מועלה במיוחד אהבתי את....

מרדית שמשום מה גרמה לי לצחוק הרבה בפרק.( במיוחד הקטע בסוף עם אוון... על הנאום שלו..) וכרסטינה ריגשה מאוד... היה פרק קליל מצד אחד ומרגש מצד שני..

ווינגז

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

וואי, גלגל המזל, איך שכחתי מזה, משעשע לחלוטין. גם אני חשבתי על זה שזה מוזר שכולם נשארים בחיים, אבל נראה לי שאם הם היו מתחילים להרוג חולים - התגובה של הצופים הייתה לכיוון ההפוך, לא? זאת אומרת, כרגע הכנסתם קו עלילה מאוד מאוד משמעותי לסדרה, ועל הדרך אתם גם הורגים חולים? נראה לי שהם מעדיפים שהצופים יתמקדו בכל סיפור גרי קלארק בינתיים. ואם כבר גרי קלארק - דווקא הפלאשבק של כריסטינה למה שקרה איתו היה לגמרי במקום, במיוחד כשרואים אותה עוברת התקף חרדה כ"כ מאסיבי. הוא גם היה מאוד קצר ולעניין, לטעמי.

נראה שזה יותר מבחינת הדמויות

כרגע היו להם מקרי מוות של חברים וזה היה מאוד משמעותי, ואם ניזכר במקרי מוות בעונות קודמות, אז זה תמיד (ובצדק וזה גם ממש מוסיף) משפיע בצורה מסויימת על הדמות, או משליך משהו כלפי דילמה שהדמות נמצאת בה באותו פרק. וכרגע ההתמודדות המרכזית היא עם אירועי הירי, ואין לדמויות מקום להכיל כרגע מקרי מוות של חולים.

ווינגז

New member
כן, לזה התכוונתי ../images/Emo58.gif

אבל מן הסתם, הם רוצים גם למקד את הצופים בהתמודדות של הדמויות הקבועות בסדרה עם אירועי הירי - לא להתפזר יותר מידי על עוד מקרים רפואיים סופר-מורכבים ואמוציונאליים. לכן אינטרקציה די סימלית ו-Happy End-אית עם החולים די נדרשת פה. מבינה למה אני מתכוונת?

0pen Your Eyes

New member
../images/Emo58.gifתפוזבל

בכ"מ: הפרק היה נחמד, אבל לדעתי פחות טוב מהפרק הראשון.
בתחילת הפרק הבכי של מרדית' היה כ"כ מזויף שהייתי קצת בשוק ו - "מה לעזאזל עובר על יכולות המשחק של אלן?", אבל כשגיליתי שהיא עשתה הצגה ממש צחקתי. מאוד IC לדמות.
סנדרה לחלוטין יצאה עאדירה הפרק. היא פשוט שחקנית מדהימה. באמת שאין לי עוד מה להוסיף על מה שאמרו.
שמחתי שסופסוף הראו לנו קצת אינטראקציה בין אלכס למרדית', גם אם רק בחטף. זאת גם התחלה. ממש שועשעתי כשהיא דפקה לו את הנאום בגלריה על זה שהוא לא מיוחד ושהוא סתם אדם רגיל שהיו לו חיים דפוקים, ואז הסתכלה במבט בוחן על החזה שלו ואמרה "I wish I had a scalpel", ואלכס קרא לה ג'אנקי
הם חוזרים לעצמם לאט לאט.
כמו שכבר אמרו קודם, היחסים בין אפריל למרדית' כל כך מצחיקים. ברצינות, מרדית' מצליחה להוציא את הטוב שבה.
אני מתחילה לחשוב שהפרק הזה היה משעשע ותו לא. השתמשתי יותר מידי פעמים במילים "מצחיק" ו-"משעשע".
מאוד מאוד אהבתי את הסצנה שבה מרדית' סיפרה לדרק על ההפלה. זה היה נורא פשוט ולא גרנדיוזי, וזה בדיוק מה שמצא חן בעיני- לא כל דבר צריך להיות מלווה ברעש בצילצולים, וזה היה המקום הנכון להראות את זה. בפרק כל כך אינטנסיבי צריך לדעת גם לספר דברים בצורה יותר שקטה.
היחסים בין מרדית' לכריסטינה פשוט אוסום. אני כל כך אוהבת אותן. ואחרי שאואן נכנס לבית ומרדית' אמרה לו "I had already fixed her before you came, but that was a nice speech"
. וכל מילה נוספת מיותרת.
לא יודעת מה עם כולם, אני ממש אוהבת את לקסי. היא תמיד היתה נוירוטית להחריד, והPTSD לחלוטין מקצין את זה, אבל לא בצורה מעיקה. בסה"כ היה פרק מצחיק, כריסטינה הייתה נפלאה, מרדית' מאוד בלטה שזה שינוי מרענן לעומת העונה הקודמת, מארק היה מקסיםמקסיםמקסים ועוד יותר מזה היחסים שלו עם קאלי, אבל לא היו לו הרבה היילייטים. אני מחזיקה אצבעות לפרק הבא.

ווינגז

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לגבי כמה דברים -

השיחה והיחסים בין אלכס למרדית' (בחיי שאני לא זוכרת אם ציינתי את זה בהודעה שלי למטה או רק בשיחה עם נל, אבל שווה לכתוב בכל מקרה) נהדרת, ממש התגעגעתי לזה. גם מה שמרדית' אמרה לאוון בסוף הפרק - פיצה קצת על הנאום הקיטשי להחריד שלו

Alm0st Happy

New member
../images/Emo58.gif מסכימה עם הרב..

במיוחד עם מה שאמרת על לקסי ועל מר ואפריל (אהמ.. מי זאת זאת שאמרה בדיוני הפינאלה שבעונה 7 יגרמו לקהל לאהוב את אפריל? אה. כן! זאת הייתי אני!!
) בנוגע לעניין ההפלה- אני דווקא נגד לא לעשות מזה סיפור, במיוחד שעל כל דבר קטן וטיפשי בסדרה הזאת עושים סיפור... דווקא על דבר כזה לעבור בשתיקה? איך שאני רואה את זה, כל עניין דרק והשטויות שהוא עושה על הכביש היה צריך להגיע לאקסטרים, היה צריך להיות למר ודר את הריב הרציני הראשון שלהם בתור זוג נשוי.. הריב הזה של כמעט פרידה, לא ריב חובבני... ואז, בשיא- מר הייתה צריכה לזרוק משהו על ההפלה.. כאילו שהיא לא באמת התכוונה להגיד את זה אבל נפלט לה. ואז לעזוב. פה ייגמר הפרק. ובפרק הבא דרק יהיה דארק אנד טוויסטי, כמו שהוא היה כשהוא הרג את החולה שלו.. ואף אחד לא יבין מה קרה לו, עד שמישהו יספר למארק, או שכריסטינה תספר לקאלי או האנט או משהו, ואז הם ינסו להחזיר אותו למוטב וזאת תהיה מחווה לפרקים האחרונים של החמישית, כשהם נסעו ליער להוציא אותו מהבאסה.. וכל הסאגה הזאת תיגמר במחווה מקדרימית ענקית עם נאום מקדרימי כמו בימים הטובים כשהוא אמר לה שהוא צריך יותר מ-48 שעות של סקס מטורף.. אבל אולי זאת רק אני והדמיון המפותח יתר על המידה שלי. בכל אופן, היה לי קשה לראות אותם מסיימים את זה בחיבוק, במיוחד שעל כל פלוץ בסדרה הזאת עושים מגה משבר. כנראה שהחברה קצת התעייפו שם בחדר הכותבים.

0pen Your Eyes

New member
../images/Emo58.gifאני די בטוחה שזה לא רק הדימיון שלך P:

לפני הפרק אני הייתי בטוחה לחלוטין שעומדת להיות דרמה סביב הסיפור הזה, פשוט כי זה מאוד גרייז מצידם (שיערתי שהיא באמת תזרוק את זה תוך כדי וויכוח איתו), וכשהגיע הפרק מאוד הופתעתי מהדרך שבה הם בחרו להציג את הסיפור, אבל ברור לי שזה לא סוף העניין. קו העלילה הזה עוד עומד להתפתח ולהסתבך, ככה שרק צריך לחכות למשבר הבא
חוץ מזה, אני די בטוחה שדרק היה בשוק טוטאלי ככה שהיה קשה לסחוט ממנו תגובה קוהרנטית כלשהי. P:

למעלה