עונה 4

tulchi

New member
../images/Emo58.gif עונה 4 ../images/Emo58.gif

אלה ספוילרים ממש ממש רעים
בבקשה בלי רמזים (ובלי אמוטיקנים מסגירים) בכותרות של התגובות שלכן שלא נהרוס לאחרים. אז ככה: 1. תוציאו את הממחטות - ויק מת באמצע עונה 4
זה כמובן ישפיע קשה מאוד על כולם, כולל בריאן וג'סטין כי בריאן ירגיש מן אחריות מסוימת כלפי מייקל. 2. כשג'סטין מתחבר עם קודי, הבחור החדש מלמד אותו איך להגן על עצמו בעיקר באמצעות מהלכי איגרוף. באיזהשו שלב ג'סטין נותן לקודי a hand job (משהו בנוסח כריס הובס מעונה 1). 3. כתוצאה מההשתייכות ל"כת", עולים אצל ג'סטין כל הרגשות המודחקים מליל הנשף שנשארו לא פתורים. מתגלים אצלו הרבה כעס וחוסר אונים שיוצאים החוצה בדרכים מאוד לא צפויות. כל זה מתקשר בסופו של דבר אל בריאן, שמוצא את עצמו בצד "המקבל" וכלפיו מופנות חלק מהאגרסיות של ג'סטין. בריאן מגיע להבנה שג'סטין לא התגבר עדיין על הטראומה. 4. התינוק של מלני כנראה לא יוולד בענה הזאת. (לא בטוח ב 100%) זהו. קשה...קשה.. הספוילרים האלה הם מבית היוצר של סילביה מ qaftalk שהיתה מאוד אמינה ומדויקת בעונה 3. קשה לי מאוד עם המוות הצפוי של ויק. לא נאמר מה הסיבה למוות ככה שמוקדם להניח שמדובר בסיבוך כתוצאה מנגיף האיידס. זאת גם יכולה להיות תאונת דרכים או שוד באמצע הרחוב או מטאור שנופל מהשמים. אני לא אאמין עד שאני אראה את זה במו עיניי. גם לא מובנת לי ההשפעה תהיה לזה על בריאן וג'סטין כזוג. כלומר, ברור לי שזה פשוט יהרוס את כולם אבל היא שמה דגש על בריאן/ג'סטין/מייקל וזה לא מוצא חן בעיני בכלל. אני בכלל לא מצפה לזה. יהיה לי קשה מאוד. בקשר לשני הספוילרים האחרים על בריאן וג'סטין- נשמע לי הגיוני אבל לא חיובי בכלל. אני מקבלת מן הרגשה מוזרה שהעונה לא תגמר בטונים טובים כשמדובר בבריאן וג'סטין. הלסביות והתינוק - i really couldn't care less

tulchi

New member
עוד משהו ../images/Emo58.gif

שאולי מתקשר לויק. אחת מסצינות החוץ האחרונות שצולמו לפני חופשת החגים היתה אמט ומייקל מחוץ לאיזה בית חולים או מוסד כלשהו שמספק שרותים רפואיים (אולי קליניקה או משהו). זהו.

g a g a

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הנה, התאפקתי. לא שמתי אמוטיקונים בנושא ההודעה. עכשיו אני כבר לא יכולה להתאפק:
(איה לא קוראת ספוילרים נכון?
חח)

tulchi

New member
אז ככה ../images/Emo58.gif

אחרי שהיה לי קצת זמן לחשוב ואחרי שאני ונטע טחנו אתמול בלילה את כל הנושא מכל זוית אפשרית - לא נראה לי שויק ימות. זה מה שיש לי להגיד בשלב הזה, אולי אני אשנה את דעתי אבל כרגע אני נוטה לחשוב שמדובר במידע מוטעה. למה שויק ימות??? למה?????

avivs

New member
../images/Emo58.gif

יהיה זכרו ברוך.
נראה לי מאוד הגיוני שהוא ימות. מהפרק השני כבר הוא היה מאוד חולה. זה היה צפוי שהסדרה לא תגמר כשהוא עדיין בחיים.

tulchi

New member
....../images/Emo58.gif

ויק לא היה חולה פעם אחת בסדרה. ידוע לנו שהוא חזר מניו יורק לפיטסבורג ואז הוא חלה וכמעט מת (היה בקומה 13 ימים או משהו כזה). אבל אנחנו לא ראינו אותו חולה, כי הוא לא היה חולה באף אחת מהעונות. המפיקים אמרו פעם שאף אחד לא ימות בסדרה כתוצאה מנגיף האיידס ככה שאם הוא ימות לא בטוח שזה בכלל יהיה בגלל זה. לעומת זאת, המפיקים אמרו שאף אחד מהשחקנים הראשיים לא ימות בסדרה, וג'ק ווית'רול הוא שחקן אורח וככה הוא גם מופיע בכתוביות. קשה לי מאוד להאמין שהם יהרגו יהרגו אותו. מה הטעם בזה? אני לא רואה בזה שום צורך אלא אם זאת העונה האחרונה ואז אפשר לעשות שינויים דרסטיים. אני מאוד מבולבלת, מצד אחד סילביה (שסיפקה את הספוילר) היתה מאוד אמינה בעונה 3 אבל לעומת זאת יכול מאוד להיות שהפעם המקור שלה נתן לה מידע מוטעה. בנוסף לזה, היא גם מאוד השתנתה בתקופה האחרונה. היא כבר לא אוהבת את הסדרה כמו שהיא אהבה אותה פעם וזה הספוילר הראשון שהיא מביאה. אולי היא השתגעה והחליטה להאכיל את כולם בשטויות. היא דבקה בגירסה שלה, נכון לעכשיו, ואני באמת לא יודעת מה לחשוב. אני מאוד מקווה שהוא לא ימות אבל אני מתחילה להרגיל את עצמי לרעיון.

avivs

New member
בהרבה סדרות../images/Emo58.gif

הורגים דמויות. לא תמיד צריך סיבה. זה גם עוזר לקרב בין הדמויות שנשארות, מכריח כמה מהן לעשות שינויים בחיים (דבי) וקטעים רגשיים תמיד נחמדים מדי פעם. אני זוכר שבפרק השני שדבי ומייקל חזרו הביתה וויק לא הרגיש טוב או שהם דאגו לו, ידעתי שהוא לא ישרוד. בן הרבה יותר חזק מויק והרבה יותר צעיר, והוא כמעט מת בעונה הקודמת.

ofrikit

New member
אמממ../images/Emo58.gif

למה??????????? וואי למה הם הורגים את ויק? מה הוא עשה רע? ): וזה נשמע כול כך רע העונה הזאת מהבחינה של ג'סטין ובריאן אוווף

wicked witch

New member
../images/Emo58.gif

ממש קשה לי עם הספוילר על המוות של ויק. אני מעדיפה להכחיש עד שנדע עוד פרטים. אני אוהבת את ויק ואני חושבת שהוא כן תורם לסדרה (למרות תפקידו הקטו יחסית) ונראה לי שהמוות שלו יהיה סתם מיותר. יש מספיק סיפורים לא פתורים שצריך לטפל בהם לפני שמתחילים להרוג דמויות. ובקשר לB/J אני רואה הרבה דרמה,מתח ואולי בעזרת השם דיאלוגים!

למעלה