../images/Emo58.gif עונה 4 ../images/Emo58.gif
אלה ספוילרים ממש ממש רעים
בבקשה בלי רמזים (ובלי אמוטיקנים מסגירים) בכותרות של התגובות שלכן שלא נהרוס לאחרים. אז ככה: 1. תוציאו את הממחטות - ויק מת באמצע עונה 4
זה כמובן ישפיע קשה מאוד על כולם, כולל בריאן וג'סטין כי בריאן ירגיש מן אחריות מסוימת כלפי מייקל. 2. כשג'סטין מתחבר עם קודי, הבחור החדש מלמד אותו איך להגן על עצמו בעיקר באמצעות מהלכי איגרוף. באיזהשו שלב ג'סטין נותן לקודי a hand job (משהו בנוסח כריס הובס מעונה 1). 3. כתוצאה מההשתייכות ל"כת", עולים אצל ג'סטין כל הרגשות המודחקים מליל הנשף שנשארו לא פתורים. מתגלים אצלו הרבה כעס וחוסר אונים שיוצאים החוצה בדרכים מאוד לא צפויות. כל זה מתקשר בסופו של דבר אל בריאן, שמוצא את עצמו בצד "המקבל" וכלפיו מופנות חלק מהאגרסיות של ג'סטין. בריאן מגיע להבנה שג'סטין לא התגבר עדיין על הטראומה. 4. התינוק של מלני כנראה לא יוולד בענה הזאת. (לא בטוח ב 100%) זהו. קשה...קשה.. הספוילרים האלה הם מבית היוצר של סילביה מ qaftalk שהיתה מאוד אמינה ומדויקת בעונה 3. קשה לי מאוד עם המוות הצפוי של ויק. לא נאמר מה הסיבה למוות ככה שמוקדם להניח שמדובר בסיבוך כתוצאה מנגיף האיידס. זאת גם יכולה להיות תאונת דרכים או שוד באמצע הרחוב או מטאור שנופל מהשמים. אני לא אאמין עד שאני אראה את זה במו עיניי. גם לא מובנת לי ההשפעה תהיה לזה על בריאן וג'סטין כזוג. כלומר, ברור לי שזה פשוט יהרוס את כולם אבל היא שמה דגש על בריאן/ג'סטין/מייקל וזה לא מוצא חן בעיני בכלל. אני בכלל לא מצפה לזה. יהיה לי קשה מאוד. בקשר לשני הספוילרים האחרים על בריאן וג'סטין- נשמע לי הגיוני אבל לא חיובי בכלל. אני מקבלת מן הרגשה מוזרה שהעונה לא תגמר בטונים טובים כשמדובר בבריאן וג'סטין. הלסביות והתינוק - i really couldn't care less
אלה ספוילרים ממש ממש רעים