עונה 4

tulchi

New member
../images/Emo58.gif עונה 4 ../images/Emo58.gif

לא משהו גדול, רק דיווח ראשוני (חחח) על סצינה שתצולם היום שכוללת יריות מאקדח או רובה

tulchi

New member
להזכירכם ../images/Emo58.gif

קודי יהיה בארבעה פרקים וכנראה שהפרק שמצולם בימים אלה הוא פרק 404. מענין אם היריות קשורות אליו ולסיום תפקידו בתוכנית. יש גם שמועות שג'סטין מסתבך ונעצר ואחרי התערבות של הורבאת' הוא משוחרר (ממעצר או משהו כזה). אולי כל זה מתקשר ליריות.

tulchi

New member
תיקון ../images/Emo58.gif

הסצינה הזאת תצולם מחר 5 בבוקר שעון ישראל, כלומר עוד 7 שעות (סופרת דקות ושניות? אני? נו באמת! מה פתאום!! למה שאני אספור את הדקות עד לספוילר הטרי הבא?!?!?). אניווי, צפו לספוילר חדש עוד כמה שעות

tulchi

New member
קצת פרטים ../images/Emo58.gif

אני קצת בלחץ ממה שצילמו בגלל הדיווחים על יריות האקדח, בגלל זה אני מתה לדעת מי מעורב בסצינה ומה קורה בה. אניווי, ממש טיפה מידע על הצילומים- רנדי ופיטר היו שם (לא יודעת מי מהם קשור ליריות, אני עדיין מניחה שזה מתקשר לג'סטין). גייל גם אמור היה להיות שם אבל הוא איחר ועד שהוא הגיע הבחורה שהתגנבה לסט היתה צריכה ללכת. רוב הצילומים נערכו במקום סגור ככה שבכל מקרה לא יהיו יותר מדי פרטים, אם בכלל. הפנטזיה שלי- ג'סטין נכנס עמוק מדי לכת החדשה שלו והוא והחבר'ה שלו מסתבכים בזמן שהם מחפשים להוציא הומופובים מהארון. יש כמה חילופי מילים ואולי גם קצת אלימות ומהר מאוד נשלף אקדח ונשמעת ירייה. ההומופובים בורחים וכך גם חברי הקבוצה של ג'סטין. קודי הוא זה שנורה (פרק 405, הגיע הזמן להפרד מקודי). אל בריאן מגיע מידע שיש בחור מת/פצוע ושהתיאור שלו דומה לג'סטין. בריאן חווה פלאשבקים מליל הפרום ורץ לבדוק מה קורה עם ג'סטין. הוא מגיע בדמעות ונשימה כבדה אל זירת הפשע רק כדי לגלות שזה לא ג'סטין שמוטל על הקרקע. הוא מסתכל מסביב ורואה את ג'סטין מסתכל במבט מעורער על חברו קודי. בריאן ניגש אל ג'סטין, הם מתחבקים, ובבכי היסטרי בריאן אומר לג'סטין שהוא לא יודע מה הוא יעשה בלעדיו ושהוא אוהב אותו
.

avivs

New member
גדול!!!!!!!!!../images/Emo58.gif

סוף סוף הוא אומר את זה!!!! כל הכבוד!

netaK

New member
../images/Emo31.gif

1. החלק השני של ההודעה של טלי היה מה שהיא רוצה שיקרה, אין שם שום דבר מאומת 2. עדיף כמה שפחות כותרות להודעות ספויילרים כגון "ענק!" "שווה!" "אוי לי!" "דייי אני בשוק!" וכו' כי יש אנשים שממש מתאמצים לא לקרוא וכאלה דברים בהחלט יכולים להרוס....

ofrikit

New member
../images/Emo58.gif

חחח טלי הפנטזיה שלך כול כך לא מציאותית אבל כול כך רצויה!!!:): אני מקווה שזה יהיה כמו שתיארת רק בלי החלק היותר מידי רגשני בסוף,כי לא מתאים לגייל לבוא בבכי על זה שג'סטין "מת" וגם וה-"אני אוהב אותך" וזה גם די מגעיל לדעתי:) (שונאת ריגשי) אבל האמת...הייתי מאמינה ומקווה לחיבוק הרגשני (שכבר אומר הכול)

למעלה