קצת פרטים ../images/Emo58.gif
אני קצת בלחץ ממה שצילמו בגלל הדיווחים על יריות האקדח, בגלל זה אני מתה לדעת מי מעורב בסצינה ומה קורה בה. אניווי, ממש טיפה מידע על הצילומים- רנדי ופיטר היו שם (לא יודעת מי מהם קשור ליריות, אני עדיין מניחה שזה מתקשר לג'סטין). גייל גם אמור היה להיות שם אבל הוא איחר ועד שהוא הגיע הבחורה שהתגנבה לסט היתה צריכה ללכת. רוב הצילומים נערכו במקום סגור ככה שבכל מקרה לא יהיו יותר מדי פרטים, אם בכלל. הפנטזיה שלי- ג'סטין נכנס עמוק מדי לכת החדשה שלו והוא והחבר'ה שלו מסתבכים בזמן שהם מחפשים להוציא הומופובים מהארון. יש כמה חילופי מילים ואולי גם קצת אלימות ומהר מאוד נשלף אקדח ונשמעת ירייה. ההומופובים בורחים וכך גם חברי הקבוצה של ג'סטין. קודי הוא זה שנורה (פרק 405, הגיע הזמן להפרד מקודי). אל בריאן מגיע מידע שיש בחור מת/פצוע ושהתיאור שלו דומה לג'סטין. בריאן חווה פלאשבקים מליל הפרום ורץ לבדוק מה קורה עם ג'סטין. הוא מגיע בדמעות ונשימה כבדה אל זירת הפשע רק כדי לגלות שזה לא ג'סטין שמוטל על הקרקע. הוא מסתכל מסביב ורואה את ג'סטין מסתכל במבט מעורער על חברו קודי. בריאן ניגש אל ג'סטין, הם מתחבקים, ובבכי היסטרי בריאן אומר לג'סטין שהוא לא יודע מה הוא יעשה בלעדיו ושהוא אוהב אותו
.