עונה 4, פרק 4

רינת4

New member
../images/Emo58.gifעונה 4, פרק 4

מישהו מוכן להסביר לי למה כל כך הרבה פרקים ארין לא נמצאת? כל פרק קיוויתי שהיא תופיע ולא! כלום! אני חייבת לציין שעונה 4 גם לא התחילה כל כך טוב כמו העונות שקדמו לה. משהו חסר. אולי זו ארין, לא יודעת...

varty

New member
../images/Emo31.gif גם לי ארין היתה

חסרה. הפרקים היו כל כך משמעמים!!! אני חושבת שמה שהיה חסר זאת בהחלט ארין. היא מוסיפה כל כך הרבה לפארסקייפ כמו שאר הצוות כמובן אבל אולי קצת יותר. היה חסר לי את הדינמיקה שלה. והדמות של דארגו, הפכו אותו לדמות משנית. כן , בוודאי שרואים אותו אבל הוא כבר לא כל כך חשוב. הדמות שלו משממת ולא פיתחו אותה. די חבל! וכמובן זן חסרה. זן חסרה לי מאוד. היא הוסיפה הרבה לסידרה. איזשהו איזון אני חושבת.

Dark Muse

New member
הפרק הראשון של העונה הרביעית

הוא אחד הפרקים היפים בכל העונות... שאר הפרקים היו טובים. אני לא חושב שארין כזאת מוסיפה לעלילות מחוץ ליחסים שלה עם קרייטון.

sprqy

New member
ספויילר עונה 4

המטרה של כותבי הסדרה הייתה להכניס צופים חדשים לסדרה - בצורה הדרגתית של הבאת השחקנים - כדי שיכירו אותם ואת הרקע של כל אחד כדי שהרייטינג יגדל. הרעיון "הגאוני" הזה היה של הערוץ כמובן מה שגרם לירידה ברייטינג. בכל מקרה זו עונה מצויינת למרות שהיא מתחילה חלש.. פרק ראשון ענק באמת! דווקא פרק 4 הרג אותי מצחוק למרות שגם אני חיכיתי לארין יקירתנו בקוצר רוח. לילה טוב.

eve6

New member
../images/Emo58.gif הימור לא מוצלח מצידם

לא נראה לי שאפשר באמת להתחבר בקלות עם מורכבות כזאת בעלילה....בכל אופן, אני כנראה היחידה שממש אהבה את העונה הרביעית? אמנם ההתחלה קצת איטית (במיוחד כשארין לא נמצאת). אבל דוקא אהבתי את הרעיון שאנחנו מתגעגעים לארין *לפחות* כמו שג'ון מתגעגע אליה ומרגיש בחסרונה... ג'ון כל הזמן שואל את כל מי שהוא פוגש אם הוא במקרה שמע מארין, ורייג'ל מאשים אותו שיש לו אובססיה עם ארין (טוב, הבנאדם מאוהב קשות..)
שאר הפרקים לאחר החזרה של ארין פשוט נהדרים בעיני - יותר עמוקים, "מבוגרים" ורציניים (רובם בכל אופן). אני חושבת שדוקא הפרקים של העונה הרביעית מאד פונים לקהל שכבר מכיר היטב את הדמויות ואת ההיסטוריה שלהם, בגלל זה לדעתי הם היו מענגים במיוחד (בעיני). ובן נותן את ההופעה הכי מדהימה עד כה לדעתי בעונה הרביעית. הפנים שלו ממש מעבירים תחושה של עצב ופגיעות. שימו לב, בכל פעם שמישהו מזכיר את ארין כאילו משהו נדלק ונכבה לו בפנים בו זמנית. איזה שחקן, לא סתם פנים יפות!

eve6

New member
ג'ון חולם בהקיץ- עונה 4 (ספויילר)

עונה 1 - ג'ון בוהה בארין עונה 2 - ג'ון דלוק על ארין עונה 3 - ג'ון מאוהב בארין עונה 4 - ג'ון חולם על ארין והנה ההוכחה המצולמת

sprqy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

סיכום חייו של ג'ון קרייטון בצורה ממצה

varty

New member
ושיחק אותה גם במיני. הנה...

Brian says: "Another fantastic scene, that I thought was going to be unshootable, is when Crichton finally uses the wormhole weapon. That series of scenes, where Crichton fires the weapon, and then negotiates with the Scarrans and the Peacekeepers and ultimately turns the weapon off, was 10 minutes of constant performance from Ben. I couldn't figure out a way to break it up and neither could Ben, so that morning, we decided that those entire two days of shooting we had scheduled were doing to be done in one take. I said, 'I want to do all 15 of these scenes in a run, so we're going to set up cameras with large film magazines in them, and we're going to do 10 minutes of this film in one go.' That was very scary to me, and I was just awed by Ben Browder, that he was able to do it. He memorized those scenes the night before, and he did that entire run, from firing the weapon to turning the weapon off, all in one take and it's an extraordinary piece of performance. In the end, I think it's the best part of the movie. "The reason that sequence was so important was because it was the progression of what the character was going through. Each scene was bringing Crichton to another emotional place, and that was why we couldn't break up the complexity of that progression. I basicaly just said to Ben, 'I can't direct it. It's too hard to break up. I just need you to actually do it for 10 minutes!"

Dark Muse

New member
אני חושב שבעונה השניה הוא היה הכי

טוב, במיוחד בגלל שסקורפי נכנס לו לראש.הקטע הזה שהוא משתגע ואומר לדארגו שיהרוג אותו, זאת היתה סצנה מאד כואבת ואחת החזקות בפארסקייפ.

sprqy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo188.gif

שהוא מסטול לגמרי הוא הכי טוב.. כמו בCLOCKWORK NEBARI שהוא מחורפן לגמרי - משחק מצויין..

sprqy

New member
אוהב???????? מכור!!!!!

סדרה ענקית! שמתי את התמונה כדי להעביר לפלאפון את התמונה
מה אתך? מכיר?

Dark Muse

New member
ראיתי בביפ לפני הרבה זמן

כמעט בכיתי בסוף
וגם את הסרט ראיתי ואת הסאונד טראק היה לי

sprqy

New member
כנ"ל..

בנוסף יש לי פוסטר של כולם!
---------------------> ולא יודע אם יש לך אבל יש לי את כל הפסקולים האפשריים: Cowboy Bebop - Knockin' on Heaven's Door Original Soundtrack FUTURE BLUES -2 DISCS Cowboy Bebop - Vitaminless Cowboy Bebop OST 1 , OST2 , OST3 Cowboy Bebop remixes - Music for Freelance Cowboy Bebop - Cowgirl Ed OST Cowboy Bebop - Ask DNA Cowboy Bebop - BOX SET (רוב השירים כלולים באחרים)

למעלה