עונה 3

anais12

New member
../images/Emo58.gifעונה 3

טוב אז ככה אני לא יספר לכם בפרטים כדי שזה לא יהרוס לכם אז ככה:נכון נייתן והיילי אז בעונה השלישית הכול אכשהוא יסתדר ואפילו הם ישכבו וגם אולי היילי בהריון מנייתן[הלוואי יהיה יותר אקשן חחח] כמעט דן מת בשרפה לוקאס ואמא שלו יודעים מי אשם או אשמה המאמן בכדורסל כנראה ולא יהיה בעונה הבאה ופייטון מצאה את אמא שלה האמיתית ולוקאס וברוק יהיו ביחד אבל לא בבלעדיות אבל אז כריס אכשהוא יתערב ואז הכול יתפקשש ושוב יסתדר בדר''רומנטית'' חח

anais12

New member
לא אבל...

לא לא יקרה שום דבר אבל מה שבטוח שיקרה לה משהוא עם מאות[עם את יודעת על מי אני מדברת כי אין לי מושג איך לכתוב את השם שלו בעיברית-זה זה שתמיד מסקר את משחקי הכדורסל]

Healy2006

New member
אההם...

תראי, גם אני בהתחלה הייתי נגד הקשר שלו עם ברוק אבל עם משתנים בעונה השניה, ועכשיו לא יודעת, הם כאלה חמודים ביחד!!! ולפייטון ומאוט אין שום דבר אחד עם השני, הם ידידים וזהו... היא עזרה לו להכנס ל"דראפטינג" ואז הם היו צריכים לבלות ביחד ערב אחד.. היא בכלל מאוהבת בלוקאס (כשה"מצפון" שלה אמר לה... 'אנחנו מנהלים מלא שיחות,למשל: האם לוקאס צריך להיות איתי או עם ברוק?. זה מראה שהיא עוד אוהבת אותו). לא יודעת, אולי יתפתח בניהם משהו אבל אני מקווה שהוא ימשיך להיות ברוק... עכשיו בקשר לניתן והיילי... טוב הם השלימו ועכשיו יש מצב שהיילי בהריון... והם גם מושלמים ביחד! אני שמחה שהם חזרו....

anais12

New member
צודקת...

באמת נייתן והיילי זוג מושלם אבל אני חושבת שמאוט יתאהב בפייטון אבל היא לא תאהב אותו ואת צודקת אני גם חושבת שהיא עדיין מאוהבת קצת בלוקאס[וגם בגלל מה שה''מצפון'' אמרה לה] ואני מקווה שהוא ישאר עם ברוק

למעלה