עונה 2- פרק 20

../images/Emo58.gifעונה 2- פרק 20../images/Emo70.gif

שם הפרק: Prom Queen מה מצפה לנו בפרק? כמובן שהנשף השנתי מגיע, ופיגנס מבקש מחברי גלי להופיע בו. נגלה גם מי יבחר למלך ומלכת הנשף, וצפו להופעת אורח של לא אחר מאשר ג'סי! אתם מוזמנים לשרשר לכאן כל מה שקשור לפרק, ושתהיה לכולנו צפייה נעימה

sondheims Dot

New member
../images/Emo58.gif

איזה פרק מושלם. אני בוכה כרגע. וקמתי שעה מוקדם יותר. אז אני חוזרת לישון את החצי שעה שיש לי בדמעות ולדווח אחר הצהריים, אחרי שראיתי את הפרק שוב. אבל, הוא מוצא חן בעיני יותר מפרק 16. ~ממשיכה לבכות באופן מביך~

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifכשאני חושבת על זה נראה לי ../images/Emo58.gif

שגם אני אהבתי יותר מ16. :X יואו איזה מוזר. טוב אני צריכה לראות שוב ולהחליט על זה חחחחחח ואני בכיתי קצת אחרי מה שקרה לקורט אבל עבר לי אחרי הסוף המושלם הזה! עכשיו אני סתם עם חיוך.D:

sondheims Dot

New member
ובהרחבה על הפרק ../images/Emo58.gif

פרק מצויין!! הסוף שלו מאוד חזק, יש התפתחות של דמויות.... למרסדס הגיע לקבל את הערב המושלם שלה. אני כל כך(!) שמחה שהיא נהנתה... אין לה הרבה הזדמנויות כאלו, ואני מאוד אוהבת אותה
הסצנות עם קליין \ קורופסקי היו הדבר הכי חזק בפרק. מהבחינה הזאת, מהמסר שהוא העביר, היה פרק טוב לפחות כמו born this way. סנטנה... בריטני צדקה כשהיא אמרה שהם מרגישים שהיא לא היא. דרך אגב- איך הבחורה שבוססה כדמות הכי טיפשה בגלי מצליחה פעם אחר פעם להפתיע בתובנות העמוקות שלה? בריטני שולטת! אה, ואני שמחה שבריטני וארטי ביחד! אני כל כך אוהבת את השילוב שלהם! הקטע עם סו היה מיותר. הדמות שלה נכתבת לתוך פינות שאין לה איך לצאת מהן. כל הסיפור עם ארטי ובקבוק הלימונדה סתם גל זמן מסך והיה מטופש לחלוטין. ג'סי\ רייצ'ל\ פין- די! רייצ'ל תפסיקי להימרח על טיפשים שעושים לך רע! ג'סי, אתה לא זורק ביצים על בחורה טבעונית ומתנצל בחצי פה! פין- תחליט! אבל כן התרשמתי מאוד מקווין, שהצטלמה בתמונה לבד... רגע חזק מאוד מבחינתי. לסיכום, עם שרדתם את החפירה הממושכת עד עכשיו
- נהינתי! מאוד! בכיתי, התרגשתי עם קורט, דמעתי כשקורופסקי התנצל וכבריטני אמרה לארטי לא כל כך רציתי לחבק אותו.... לא נמאס לכם שגלי היא נדנה? בזמן האחרון זה פרק טוב, שלפניו יש פרק שנועד למרוח את הזמן, לפחות מאז הפגרה באמצע העונה. הסופרבול היה סתם, הוולנטיין היה מעולה. קאמבק היה סצם ואחריו היה את bota שהיה די מוצלח. סקסי היה פילר, ואז פרק 16. לא נדבר על פרק 17 בכלל, ואז BTW.. למה הם מחרבשים כל פרק במספר בלתי זוגי?

זה מה שכ"כ יפה בבריטני

שהיא כאילו הטיפשה, אבל בעצם יש לה אינטליגנציה רגשית גבוהה... ואני דווקא אהבתי את פרק 11 מאוד!

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo23.gifבריטני!!

ואני ממש לא זוכרת מה היה בפרק 11.. תזכיר לי בבקשה

../images/Emo58.gifהשתפרה קצת?

היא הורסת בתמונות שאין דברים כאלה... ואני חושב שכרגע למולי יש יתרון לזכות, אבל הכל יכול להיות, ותכלס אני אשמח לא משנה מי תזכה אבל טיפה יותר אם בריטני תזכה

mich223

New member
גם אני עליתי על זה,

מאז פרק 11. 11-פסדר 12-
13- FAIL 14- סתם פרק כיפי 15-
16-
17- שכחתי בכלל מה זה היה 18- הל יא!
19-פסדר 20- הממ,היה יכול להיות הרבה יותר נחמד,אבל מעולה! שיט,חפירה

neurotica

New member
אני לא מאמינה שבאמת כתבת

שbota היה בסדר. זה היה פרק כ"כ מוזר, מיותר ו-OOC שלדעת רוב הפאנדום (ודעתי) הוא בכלל לא קרה.
ואני רק אוסיף שאני מסכימה איתך לגבי בריטני וארטי. יש בהם משהו יותר חביב מאשר בריטנה. אני אפילו קצת סולחת לו על זה שהוא קרא לה טיפשה בפרק הקודם.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifמההה 14 אחד הכייפייםם!!!

מה שכן הוא לגמרי OOC חחחחח אבל הוא כיףכיףכיף. וקורע מצחוק.

neurotica

New member
השירים בו היו חביבים, אבל זה הכל.

כל הדמוית בו היו מעצבנות. יש סיכוי טוב שאם אני אראה את העונה מחדש מתישהו אז אני פשוט אדלג עליו. אפילו קורט עצבן אותי שם.

YourStarDust

New member
לגמריי נדנדה!!

פרק 11 היה מבאס בעיקר כי הוא היה אחרי הפגרה וכולם כל כך ציפו והוא היה רגיל כזה. לא משהו מיוחד. פרק 12 באמת היה מעולה
פרק 13 סבבה, הוא דווקא יחסית לפרקי הביניים האחרים הכי מוצלח כנראה. פרק 14 מבחינתי היה מעולה (כל הקטע של המסיבה -
מצחיק אותי כל פעם מחדש. ואז כמו שאמרת, 15 'עוד פרק', 16 מעולה!, 17 באמת שלא קרה בפרק הזה כלום! 18 אחלה פרק, 19 'סתם עוד פרק' ו- 20 שהיה פרק כייפי במיוחד. שמחה לדעת שאני לא לבד בעיניין הזה, בדיוק לפני שבוע אמרתי את זה לחברה שלי

../images/Emo58.gifוואו וואו וואו!

איזה פרק יפה ומרגש! מרסדס בהתחלת הפרק שברה לי את הלב
לורן והשמלה הצהובה
וסנטנה-devil in a red dress
רולינג אין דה דיפ היה ביצוע יפה, אבל חבל שלא עשו את הגרסה של אדל... רייצ'ל גם הרגה אותי כשהיא אמרה לפין שהיא מקבלת את העובדה שהוא עם קווין, אבל שכל פעם היא מתה מפנים... בשיחה של קארופסקי וקורט ליד הכיתה, היו לי דמעות בעיניים ביחד עם קארופסקי
לא אכפת לי מה תגידו הביצוע ל-FRIDAY היה מגניב לאללה! וכרגיל עוד ביצוע יפה של רייצ'ל. הביצוע של בליין גם היה נחמד, והביצוע לדאנסינג קווין גם היה טוב, עם כל התמונות של הזוגות. בקיצור מאוד נהניתי מהפרק

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם רוב מה שכתבת

המרגש והיפה לא עבד עלי.. ציפיתי ליותר... אהבתי כרגיל את סנטנה ובריטני
הביצוע של פריידי באמת היה מעולה !! אבל גאד המילים של השיר הזה מטומטמות יותר מההדבנד של רייצ'ל
רולינג אין דה דיפ היה יותר יפה לדעתי אם רק רייצל הייתה שרה אותו ג'סי הזה מצחיק
כמה ציטוטים נבחרים : "take that kate middleton"
"do people sense i'm a lesbian? do i smell like a golf course"
"they say the best time start any business is during a recession. i don't know why or even what a recession is but it's my understanding that we are in one"
מחכה כבר לשבוע הבא...

למעלה