ובהרחבה על הפרק ../images/Emo58.gif
פרק מצויין!! הסוף שלו מאוד חזק, יש התפתחות של דמויות.... למרסדס הגיע לקבל את הערב המושלם שלה. אני כל כך(!) שמחה שהיא נהנתה... אין לה הרבה הזדמנויות כאלו, ואני מאוד אוהבת אותה
הסצנות עם קליין \ קורופסקי היו הדבר הכי חזק בפרק. מהבחינה הזאת, מהמסר שהוא העביר, היה פרק טוב לפחות כמו born this way. סנטנה... בריטני צדקה כשהיא אמרה שהם מרגישים שהיא לא היא. דרך אגב- איך הבחורה שבוססה כדמות הכי טיפשה בגלי מצליחה פעם אחר פעם להפתיע בתובנות העמוקות שלה? בריטני שולטת! אה, ואני שמחה שבריטני וארטי ביחד! אני כל כך אוהבת את השילוב שלהם! הקטע עם סו היה מיותר. הדמות שלה נכתבת לתוך פינות שאין לה איך לצאת מהן. כל הסיפור עם ארטי ובקבוק הלימונדה סתם גל זמן מסך והיה מטופש לחלוטין. ג'סי\ רייצ'ל\ פין- די! רייצ'ל תפסיקי להימרח על טיפשים שעושים לך רע! ג'סי, אתה לא זורק ביצים על בחורה טבעונית ומתנצל בחצי פה! פין- תחליט! אבל כן התרשמתי מאוד מקווין, שהצטלמה בתמונה לבד... רגע חזק מאוד מבחינתי. לסיכום, עם שרדתם את החפירה הממושכת עד עכשיו
- נהינתי! מאוד! בכיתי, התרגשתי עם קורט, דמעתי כשקורופסקי התנצל וכבריטני אמרה לארטי לא כל כך רציתי לחבק אותו.... לא נמאס לכם שגלי היא נדנה? בזמן האחרון זה פרק טוב, שלפניו יש פרק שנועד למרוח את הזמן, לפחות מאז הפגרה באמצע העונה. הסופרבול היה סתם, הוולנטיין היה מעולה. קאמבק היה סצם ואחריו היה את bota שהיה די מוצלח. סקסי היה פילר, ואז פרק 16. לא נדבר על פרק 17 בכלל, ואז BTW.. למה הם מחרבשים כל פרק במספר בלתי זוגי?