../images/Emo58.gif פרק 20...
היה פרק נחמד ביותר! קודם כל ולפני הכל בריטני!!!! איזה כייף שהיא אמרה לו לא! גם זכינו לנמבר מגניב של ארטי וגם עדיין יש עתיד לבריטנה! וחוץ מזה שהיא הצחיקה אותי עם הריקודים עם דייטים של אחרים! גאוני! וקליין!!!! איז חמוד קורט...הוא יצא מלך בתגובה שלו על הבדיחה המעצבנת הזאת! ובליין ...
יוו אין דברים כאלה! אבל חוץ מזה קצת מאכזב...קווין הייתה לי פחות דומיננטית ממה שציפיתי בפרק על פואם... סנטנה הייתה לי על גבול המעצבנת...ואני מעריצה שלה! (חוץ מהקטע שלה ושל בריטני בסוף כשבריט אומרת שהיא הצביעה לה!) ג'סי וריצ'ל...נו באמת?! עד שהוא כבר חזר זה מה שקיבלנו?? אחרי סצנת הביצים בעונה הקודמת זאת ההתנצלות? נו טוב לפחות היה שיר מהמם! וקרופסקי...האמת אהבתי את שיחת המסדרון שלו עם קורט...זה היה מוזר אך יחד עם זאת מעניין! וזהו...רק אני אציין לטובה את מרסדס וסאם שהיו חמודים מאוד מאוד! ודנסינג קווין שהיה מגניב! אני פשוט אוהבת את השילוב של הקול של אמבר עם הקול של נאיה...
היה פרק נחמד ביותר! קודם כל ולפני הכל בריטני!!!! איזה כייף שהיא אמרה לו לא! גם זכינו לנמבר מגניב של ארטי וגם עדיין יש עתיד לבריטנה! וחוץ מזה שהיא הצחיקה אותי עם הריקודים עם דייטים של אחרים! גאוני! וקליין!!!! איז חמוד קורט...הוא יצא מלך בתגובה שלו על הבדיחה המעצבנת הזאת! ובליין ...