עונה 2- פרק 20

boopy 1

New member
../images/Emo58.gif פרק 20...

היה פרק נחמד ביותר! קודם כל ולפני הכל בריטני!!!! איזה כייף שהיא אמרה לו לא! גם זכינו לנמבר מגניב של ארטי וגם עדיין יש עתיד לבריטנה! וחוץ מזה שהיא הצחיקה אותי עם הריקודים עם דייטים של אחרים! גאוני! וקליין!!!! איז חמוד קורט...הוא יצא מלך בתגובה שלו על הבדיחה המעצבנת הזאת! ובליין ...
יוו אין דברים כאלה! אבל חוץ מזה קצת מאכזב...קווין הייתה לי פחות דומיננטית ממה שציפיתי בפרק על פואם... סנטנה הייתה לי על גבול המעצבנת...ואני מעריצה שלה! (חוץ מהקטע שלה ושל בריטני בסוף כשבריט אומרת שהיא הצביעה לה!) ג'סי וריצ'ל...נו באמת?! עד שהוא כבר חזר זה מה שקיבלנו?? אחרי סצנת הביצים בעונה הקודמת זאת ההתנצלות? נו טוב לפחות היה שיר מהמם! וקרופסקי...האמת אהבתי את שיחת המסדרון שלו עם קורט...זה היה מוזר אך יחד עם זאת מעניין! וזהו...רק אני אציין לטובה את מרסדס וסאם שהיו חמודים מאוד מאוד! ודנסינג קווין שהיה מגניב! אני פשוט אוהבת את השילוב של הקול של אמבר עם הקול של נאיה...

5ifi

New member
../images/Emo58.gif בקטנה ככה

שלושה דברים שעשו את הפרק מבחינתי:
כשג'סי נכנס ברולינג אין דה דיפ. בהיתי בפה פעור במחשב מרוב אושר. מעמם!!!
קורט כי הוא נסיך וחתיך ומושלם. והתגובה של פין על החצאית- בכיתי מצחוק!
גיי ברייבהארט
טיפש...
סאם ומרסדס! אומייגאד! איזה חמודים הם היו!!!!! אבל, סאם, באימאימאימאאאא שלך... תסתפר! מגהמגה לייק על הפרק.

Confide In Omer

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif

טוב, לא נפלתי מהפרק, כמו שכבר קורה לי בדרך כלל לצערי, אבל מה שהכי הפריע לי בפרק זה 2 דברים: זה שפיגינס נתן לכל הסיפור עם קורט לקרות.. מנהל גרוע וזה שבליין שר בנשף.. איך הוא קשור בדיוק? לא חייבים לדחוף אותו לכל מקום, במיוחד כשזה ממש לא קשור. אה, ואיפה ביסט? לא ראו אותה כבר מלא זמן.. הדברים הטובים: הביצועים לרולינג אין דה דיפ ודנסינג קווין קווין
היא מהממת!

Bell J

New member
הוא מפחד מערפדים../images/Emo6.gif

אפשר להבין את הבנאדם

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifברור שחייבים לדחוף אותו לכל מקום ../images/Emo11.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כלכך הצחיק אותי שהוא שר בפרום שלהם איך הוא קשור לעזאזל
אבל לא מתלוננים על דברים כאלה.

neurotica

New member
חזרתי ../images/Emo9.gif

אז.. פרק. נראה לי לראשונה העונה אני רואה פרק באיחור של יום.
קחו בחשבון שאני עם ג'ט לג וקצת קשה לי לארגן מחשבות. אז נתחיל מהעיקר, ה- prom queen - אני לא בטוחה מה דעתי על זה. מצד אחד, אני שמחה שזו לא קווין, אני לא שמחה שזה קרופסקי, ובעיקר נשבר לי הלב בשביל קורט.
חייבת לציין שכשפיגינס (האדיוט) הכריז שזה קורט לא הייתי כ"כ מופתעת כי היו לי חשדות מאד גדולים שזה מה שיקרה. בעיקר כי בפרומו היה איזה פריים שראו את כולם רוקדים מרחוק ולמישהו שהפרופיל שלו ממש נראה כמו של קורט היה כתר על הראש, ונאמר לי בוודאות שהוא לא הprom king. יכול להיות שציחקקתי קצת כשזה הוכרז, כי דווקא לא ראיתי את זה כזה עילבון גדול, לפחות עד שקורט ברח מהאולם.
אני מסכימה עם הרוב פה שזה חבל שלא היו עוד נשיקות קליין, אבל אני גם לא ממש רואה מקום לזה הפרק. הם היו כל הזמן במקומות ציבוריים או עם פין וברט (GAY braveheart, really?), אז בהמשך לכמה שעדיין לא מקבלים הומואים בלימה, אני בכלל מופתעת שזה שהם רקדו ביחד לא נגמר רע. הסצנה האהובה עלי היתה כשקורט הזמין את בליין לפרום. אני אוהבת את זה שאנחנו מגלים עוד קצת על העבר של בליין. וההתרגשות של קורט כשהוא כן הסכים. חמוד!
דברים לא אמינים בפרק: קווין. לא הגיוני ששניה אחת היא מרביצה לרייצ'ל ושניה אחרת הן bffs. קרופסקי. איכשהו אני לא רואה אותו בוכה באמצע המסדרון מבלי שאף אחד ישים לב. אבל לעומת זאת, אני שמחה שהוא לא רקד עם קורט בסוף (ולא רק כי זה אפשר לבליין לרקוד איתו
). סו. דברים שעשו לי את הפרק: זה שקורט מסובב את הדבר הזה שמקציפים איתו ביצים ברקע כשארטי שר. זה כמו עם המקל תופים בBTW. קורט, יור נינג'ה איז שואינג. השירים. במיוחד הדואט של רייצ'ל וג'סי.
ג'סי. נו, מצאנו דרך להשאיר אותו בסדרה - יועץ לshow choir. סיריוסלי? בעצם, למי אכפת. העיקר שישאר. השיער של בליין בפרום.
סאם ומרסדס! (צריך למצוא להם שם משותף.
סאמרסדס! lol ) הם ממש חמודים ביחד! ואה, כן, friday.
יכול להיות, ותודה לג'ט לג, ששכחתי שהשיר הזה אמור להיות שם. אלוהים אדירים. אני מוחקת את הסצנה הזו מהזיכרון. אז... מה פספסתי בשבוע האחרון?

y a m i girl

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

היה מה זה קשה לחכות לך יום שלם להתפנגרל, אין לך מושג
כן, עכשיו לעבודה

y a m i girl

New member
* אני?!../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

מי אמר לך לישון כל היום?
(תפוזבלללל)

neurotica

New member
תודה ../images/Emo9.gif

וואו, היה מהמם! ומעייף. אבל בעיקר ממש כיף. וכ"כ קשה לחזור לארץ ולנסות להתרכז בלימודים. אני אשתדל לעלות כמה תמונות נוף בסכמ"ש או משהו.

sivan3004

New member
../images/Emo58.gif אההבבבבתי

קודם כל... ג'סי!!
כמה כיף שהוא חזר! כששמעתי את השיר שהוא ורייצ'ל שרים לפני הפרק באמת תהיתי מי אלה שעושים את קולות הרקע
אבל אני חולה עליו, באמת... הוא כזה מעולה ונכון שלא האמנתי שהם שרים את פריידי אבל זה פשוט היה כ"כ כ"כ מצחיק
פאק הרס אותי עם הפרצופים שלו בשיר
ופשוט כל השיר התפקעתי מצחוק
השיר של בליין.. טוב... כמובן שהוא שר את זה מקסים ואני מתה על הפרצופים של דארן כריס ועל איך שהוא רוקד בשירים שלו
אבל השיר עצמו זוועתי וחבל שדווקא את השיר הזה נתנו לו... וקלללליייין
היו מהממים... ממש ריחמתי על קורט אבל הוא יצא מלך בסופו של דבר (מלכה יותר נכון חח) וממש ציפיתי לנשיקה אבל היא לא קרתה
ולמה הם לא רקדו בסלואו של רייצ'ל
אבל באמת שהם היו מקסימים ואני מתה עליהם.. והסטירה שקווין נתנה לרייצ'ל הייתה גם משעשעת
אבל התגובה של רייצ'ל לזה הייתה מטומטמת רצח... קיצור, ממש נהניתי, ג'סי חזר, מלא קליין, מה עוד אפשר לבקש?:) דואט של ג'סי ובליין!!!

Loriella

New member
תגידו רגע...

אחרי צפייה שלישית אני בטוחה בזה- הבחירה בקורט לפרום קווין ממש לא קשורה לכלום! מי הצביע לו? ואיך זה קרה? והאם אני היחידה שחשבה בכלל בהתחלה שדייב עשה את זה כדי לרקוד עם קורט?? ופין- הרגע אמרת שקווין עושה לך זיקוקים, מה רייצ'ל עכשיו?

למעלה