יאללה, עוד פרק

../images/Emo58.gif
אוח, חבל שתקעו את קייסי הפוסטמה עם אסתר וקיילה בקבוצה באתגר הקאבר גירל. P: איזה כיף שהיה אתגר שעובד על אישיות וכו', שיפיל את אן.
אבל למה קייסי ניצחה שוב. >_> יש, טיירה בפוטושוט! כיף.

איזה אדיר לאנשים שהיו מסביב וצפו בפוטושוט! :0 (וראו את טיירה
) שוב הם עם התמונה של אן?! היא יצאה שם (בקבוצתית) מכוערת, כרגיל. ~_~ ומה טוב בתמונה שלה לבד? היא מכוערת כמובן, והפוזה לא נראית טוב אפילו. מה, למה לא אמרו שצילמו גם ביוטי שוטס. :0 ממש אהבתי את הביוטי שוט של אסתר! (את האחרות לא ממש
) אמג. שאן תמות. די. נמאס. שיבוא משב רוח וישא אותה למקום רחוק ואפל בו לא נוכל לראות את הכיעור שלה והגוף המזעזע, ורוחות איומות ינשבו וישרקו כך שלא נשמע את קול הדראג קווין המציק שלה. זו כבר נהייתה ממש בדיחה, כאילו הם בכוח מנסים להפתיע בכך שהבחורה המזעזעת והגרועה תהיה הכי טובה ותנצח, והם אוטומטית "וואו אמג תעשי לי ילד
" בשניה שהתמונה שלה מופיעה על המסך. עוד יבוא הפרק בו אחד השופטים יפשל ויתחיל להרעיף מחמאות עוד לפני שתעלה התמונה, פשוט כי ככה הם סיכמו מראש וזה לא משנה בכלל איך נראית התמונה. באמת שזה מגוחך, וממש מעצבן.
היה די ברור שקיילה תהיה בבוטום טו, כדי להפחיד אותה ולהעניש אותה על זה שהיא לא הייתה מספיק מקצועית כדי להסתיר את הכאב שלה. לא נראה לי שיעיפו אותה, או לפחות אני מקווה. אם קייסי נשארת במקום קיילה, אני מחרימה את התכנית. וזהו.
ההסבר של טיירה למה קייסי בבוטום טו לא נשמע כאילו היא הולכת לעוף... אוי. :| אמג איזה מזל! X__________X (כן אני תוך כדי הפרק, עוצרת כל פעם כדי לכתוב.
) ממש אמרתי "יש" בקול רם. P: סוף סוף קייסי עפה! D: