עונה 15- פרק 6

../images/Emo58.gifעונה 15- פרק 6../images/Emo70.gif

9 בנות נותרו בתחרות, והיום עוד בחורה תיאלץ לעזוב. מי זאת תהיה? אני תכף אראה את הפרק, אבל אני כבר יודע שיש הרבה תמונות הפעם כולל תמונות בזוגות (חוץ מכריס שהצטלמה עם דוגמן), ככה שלא בטוח שיהיה לי כוח להעלות את התמונות אבל נראה. בכל מקרה, אתם מוזמנים לשרשר לכאן כל מה שחשבתם על הפרק ועל התמונות, ושתהיה לכולנו צפייה נעימה

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif גםאני הולכת לראות

לאם נעלמת בחור
כמעט לקחתי לך את התפקיד... :p אני מחכה לתמונות ואז אגיב
צפייה מהנה

spiceupmylife1

New member
../images/Emo58.gifפרק מעולה ../images/Emo58.gif

"oh damn we are not going shoping in wallmart"
יאוו אהבתי את הפוטושוט היה ממש מהממם
וואיי בסוף כשקיילה נשארה בבוטם 2 כמעט חטפתי התקף לב!!!! אבל זה היה ברןר שהיא תעבור קיייסי הזאת פחח סתומה אני לא אשרוד אני בחיים לא אתגבר על זה
יא וואטבר... בטח כל הבנות ממש שמחו שהיא עפה
מחכה כבר לשבוע הבא
*ולתמונות כדי שאוכל להגיב באייקונים
*

spiceupmylife1

New member
טיירה נראתה מדהים על הסט ../images/Emo99.gif+../images/Emo58.gif

זו התמונה הכי טובה שמצאתי...---------->>>> בפנאל קצת פחות ..(השער שלה....) אבל היא תמיד נראית טוב...
איך היה ירדה על אן
זה היה מבדר... WTF אן 5 שבועות במקום ראשון !!!
(התמונה שלה הייתה הכי פחות טובה.... :\בעעע משהו פה לא מריח טוב... אני מממש מקווה שהיא לא תגיע לגמר ה
הזאת .. היא פשוט לא מתאימה לטופ מודל...
)

Shir Sparotty

New member
חחחחח ../images/Emo58.gif

תאמת לא חשבתי שהם יוותרו על קייסי בקלות,אבל איזה כיף שהיא עפה וקיילה נשארה

../images/Emo58.gifדעתי על הפרק

באמת כל הבנות היו מעולות, ותודה לאל שטיירה השאירה את קיילה! ביי ביי קייסי! ג'יין נראתה מדהים, ואני שמח שהיא הוקראה שניה למרות שלדעתי הגיע לה להיות אפילו ראשונה, והיא בפרק הזה נראתה קופי בר רפאלי במיוחד

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif קיילה וג'יין

מתחרות אצלי על המקום בראשון
ג'יין מקסימה ויפהפהיה
הרבה יותר יפה לה מהשער החום שהיה לה לפני המייקואבר... נו איפה התמונות

Shir Sparotty

New member
../images/Emo45.gif

ג'יין באמת התעלתה על עצמה הפרק..אבל עדיין נראה לי שהיא תעוף בקרוב

אני גם חושב

אין לה יותר מדי אישיות (בטח לא כזאת שמראים לנו) והיא לא מחייכת! וכשהיא כן מחייכת רואים שהיא ממש מתאמצת

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

וואו כשקיילה הייתם בבוטום 2 הלב שלי דפק כמו משוגע, אבל היה ברור לי שהיא לא תודח. ואם כן- הייתי מפסיקה לראות.
ג'יין הייתה פשוט מעלפת, לגמרי הגיע לה מקום ראשון. שלא נדבר על פאקינג אן היצור המכוער הזה הטלוויזיה שלי כבר נגעלת מלראות אותו!!!!!!!!!!!!!!! אלוהים ישמור אם שבוע הבא היא מקום ראשון אני יורה בטיירה אישית. למרות שהיא מהממת.

../images/Emo58.gif

אולי דייייייייייייי? בחייאת! כמה הם יכולים להלל את אן?! נמאס כבר
השאר היו בסדר,וכן ג'ן קצת מזכירה את בר.

bluestvixen

New member
../images/Emo58.gif עוד שניה שברתי את המסך

כשהם שוב קראו לאן ראשונה... מה נסגר איתכם?!? השבוע באמת לא הגיע לה. מה זה השטויות האלה? והלב שלי החסיר פעימה כשקיילה נשארה בבוטום טו... איזה מזל שקייסי הלכה!

NP16

New member
האמת../images/Emo58.gif

שדווקא בשבוע הזה הגיע לה.כאילו, זה השבוע הכי טוב שלה לדעתי. בקודם ממש לא. והכי הופתעתי שלקח זמן להקריא את כריס, הם ממש התלהבו ממנה ובצדק. משהו שם חשוד. העיקר קייסי עפה :) לא שנאתי אותה אבל אני די מחבב את כל השאר :O נראה לי זה הזמן של אסתר להגיד שלום

למעלה