עונה שלוש

Bruce Wayne

New member
../images/Emo58.gif 222, עונה שלוש

ברור שקנדל ממשיכה. אנחנו עדיין צריכים לדעת מה היה במזוודה. (לדעתי זאת המזוודה של קליף, אבל יכול להיות שלא)

orale12345

New member
רעיון מעניין....עונה 3

לדעתי זה קשור איך שהו לקורמק פיצפאטריק

Bruce Wayne

New member
יכול מאוד להיות ../images/Emo58.gif עונה 3

אם התיאוריה שלי נכונה, וזאת באמת המזוודה של קליף, יכול להיות שיזכירו את השותף לתא של אהרון?

orale12345

New member
תאמת שנירא לי..השערה עונה 3

שהרבה מאוד סיפורי עלילה התחילו בעצם העונה השנייה ,הרבה דברים לא פטורים היו בעצם כמו טיזרים לעונה השלישית, כי הכותבים כתבו וידעו מה הולך לקרות כבר בעונה השלישית או לפחות את הסטורי ליין, ולדעתי פשוט הרבה דברים התחילו בעונה השנייה.

Bruce Wayne

New member
יש לי הרגשה ../images/Emo58.gif

שהשותף של אהרון קשור לפיצפאטריקים. קיבלתי את הרושם שהוא עזר לאהרון להפליל את דאנקן. אהרון כנראה שכנע אותו לגנוב את המזוודה, והוא השיג את המפתח לארונית, שבה היה האוסקר שלו. קנדל כנראה שתלה אותו עם השיערות של דאנקן, והדם של לילי. אני לא בטוח אם יגעו בזה או לא, כי אחרי הכל, אהרון מת, אז לא בטוח שזה רלוונטי.

ענבררר

New member
שאלה קטנה 2x19 אני חושבת ../images/Emo58.gif

מאיפה היא הביאה את הדם של לילי?!

irene17

New member
../images/Emo58.gif עונה 3

קראתי בשאק ש(ע"פ אחד מהאנשים בספוילרפיקס)הם החליטו לא לעשות את פיז כאינטרס רומנטי בזמן שהם בחרו את השחקן.

Bruce Wayne

New member
אני עדיין אומר שצריכים לחכות

לקומיקון. או לחכות עד שהצילומים יתחילו. אז נקבל יותר מידע.

irene17

New member
בקומיקון העסק יהיה עם רוב ת'ומס

הוא יגרום לנו לחשוב מה שיתאים לו (אלא אם כן ג'ייסון דורינג שוב יפלוט חתיכות מידע בטעות). אז נדע בטוח רק כשזה באמת יקרה בסידרה. ובקשר לקומיקון, אני כבר ממש מחכה לזה! בשנה שעברה היו משם כ"כ הרבה תמונות ומלא סיפורים משעשעים! אני מקווה שיעשו גם את המארסתון העונה, זה בכלל היה מעולה, במיוחד בהתחשב בעובדה שהיו שם רק רוב, קריסטן וג'ייסון (טוב נו וגם מייקל, אבל הוא לא היה בהכל).

irene17

New member
../images/Emo58.gif216

הוא פלט משהו בראיון עם רוב פעם (שהיה בשידור חי), הם דיברו על האנה וג'ייסון אפילו בלי לשים לב, האידיוט, בטעות אמר שפרק 16 הוא הפרק האחרון שלה. רוב לא ממש היה מרוצה. אנשים שמכורים לספוילרים כמובן ידעו את זה גם בלי שהוא יגיד אבל זה רק דוגמא לזה שהוא מסוגל לפלוט ספוילרים.

sweet shir

New member
חחחחחחחח ג'ייסון תפלוט! תפלוט! ../images/Emo6.gif

זה לא נשמע טוב.................

למעלה