עונה שלוש

Bruce Wayne

New member
היי, אל תגרמי לי להרגיש זקן!

אני בסך הכל מבוגר ממך בשנתיים וחצי.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

זה המווווווווון.. חהחה סאתם. אתה גם הנוער של היום. אתה יותר נוער ממני.

irene17

New member
../images/Emo58.gif עונה 3

זה מה שנכתב ע"י מישהי מספוילרפיקס: Izzy from SpoilerFix.com here. About Piz. He was supposed to be a love interest. They actually decided to not make him a love interest during casting for the role. My source about "Piz is not going to be a love interest after all" is an actor who went to a few auditions for the role (don't know if he got the part). He said that yes his agent told him Piz was set to be a love interest but that they changed that part of the role.

orale12345

New member
כן קראתי את זה

נירא מה יהיה מי יודע רוב אמר שהם לא פעם ולא פעמים שינו בכוונה את התסריט של האודישן כדי שידלפו ספוילרים לא נכונים אז מי יודע מה יקרה

Bruce Wayne

New member
הכל תלוי ../images/Emo58.gif עונה 3

באיך הם מגדירים אינטרנס רומנטי.

irene17

New member
אני חושבת ../images/Emo58.gif עונה 3

שאינטרס רומנטי יכול להיות גם משהו לא ממומש. למרות שבסידרה שלנו כל אינטרס רומנטי שהיה לורוניקה התממש בשלב כלשהו.

orale12345

New member
מחשבה ..השערה עונה 3

מה אם פרופסור לאנדרי מה אתם חושבים שהסיפור שלו? אמרו שהוא יפה- אולי הוא האנס?, הוא אולי יותר גרוע אולי יהיה לו רומן אסור אם ורוניקה?

irene17

New member
זה יכול להיות מעניין!../images/Emo58.gifעונה 3

לפני עונה שעברה דובר על אינטרס רומנטי מבוגר לורוניקה, אולי הם דחו את זה לעונה הזאת?

orale12345

New member
יכול להיות השערה עונה 3

לדעתי אם עושים אותו פרופסור יפה זה או רומן אסור אם ורוניקה {או לפחות אחת מהדמיות הראשיות} או שהו האנס. אחרת לא היו עושים אותו יפה אלא גיקי וזקן קצת, משו כמו מר סלמנס 2!

irene17

New member
יש לי הרגשה../images/Emo58.gifעונה 3

שהוא יהיה חשוד באונס, אבל בסוף יהיה סתם כדי לבלבל, כמו וודי העונה. אבל יש מצב שגם יהיה לו משהו עם ורוניקה, מי יודע.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif עונה 3

איוו!!! אני אסתפק בורוניקה עם ליאו כאינטרס המבוגר! לא צריך כל מיני גברברים שהם פושינג!!!
וחוץ מזה, נראה לי שזה ממש אאוט אוף קרקטר בשביל ורוניקה להיות עם מישהו מבוגר ממנה בהרבה. מה היא פריס מ GG??

orale12345

New member
אמ..עונה 3

לא אמרו לנ בן כמה הפרופסור הוא יכול להיות גם מישו כמו רוס-שגם היה לו רומן אם תלמידה. וגם לג'ואי פוטר היה רומן אם פרוסור-והוא היה צעיר יחסית כאילו בן 30 +. מי יודע , כי העובדה שמדגישים שהוא יפה צעירה נורה אדומה אצלי.

למעלה