עוד 6 שעות בערך S07E24

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif

גריס לא בדיוק מספר עליו ועל שרה הוא אומר שהוא אוהב אותה. הצטמררתי כולי כשהוא שם את היד על הפה ונזכר מה היה באותו יום בזירה..אוף..

DeepThoughts

New member
כן גם זה

התכוונתי כשהוא בחדר עם האנשים לפני שהוא מספר להם על אהבת חייו... וד"א קצת מוזר לי שגריסום מיזמז את שרה בפומבי, באמצע זירה..

מה? פאק

טוב, לא ראיתי את זה... למרות שיש לי את הפרק ואני רואה חלקים ממנו אני למרות זאת מתאפק לא לראות את כולו... גריסום מיזמז את שרה בפומבי? זה כזה... לא מתאים להם? ועוד באמצע זירה? שלפחות לגריסום זה דבר "קדוש" ונעלה כזה...

DeepThoughts

New member
תסתכל באתר

עשה לי צמרמורת הקטע הזה הוא נזכר בזירה מ6 שבועות קודם לכן, רואים אותו מסדר לה את המצלמה או הווסט או משהו, אח"כ הוא העביר את היד שלו על הזרוע שלה. טוב הפרק הבא ב20 או 27 בספט'. תתאזרו בסבלנות.

FeLL67

New member
זה לא היה מיזמוז

למרות שזה בהחלט העביר לי צמרמורת

הא זה...

האא, כשקראתי "מיזמז" אז נבהלתי, חשבתי שהיה משהו יותר מהעברת היד... דווקא זה היה נחמד כזה.

DeepThoughts

New member
זה היה אבל off character

הסתכלתי שוב. הוא לוקח ממנה את המלמה ומעביר את היד שלו על הזרוע שלה. במובנים של GSR זה מזמוז..

DeepThoughts

New member
"זה לא מדובר על איזשהי ריאקציה

חולנית לאקונומיקה. היא רואה אותי אשם למות ארני דל, האדם היחיד שהיא אהבה. והיא רוצה לעשות לי אותו דבר" (כן, קת'רין, ניק, ווריק וגרג, עכשיו הזמן לסגור את הפה) אני חושבת שהפרק הזה יהיה קריפי לגמרי.. בעוד כמה שעות יהיה early show ב cbs ראיון עם ג'ורג'ה וויליאם. מי שמוצא-לפרסם פה לינק בבקשה.

A D u d a

New member
אני לא מבינה

ארני דל היה האבא האומן שלה נכון? זה שעבד במפעל עוף נכון? הרציחות שלה התחילו הרבה לפני שהוא מת אז מה פתאום היא רודפת עכשיו את גריסום?

DeepThoughts

New member
אחרי שאני אראה את הפרק

אני אדע לענות לך אולי בינתיים ראיתי רק כמה קטעים

FeLL67

New member
קברתי את עצמי במיטה עד עכשיו

כי בבוקר האתר עמוס ואיטי להחריד. אעה, אוף ידעתי שהם ימשכו עד לעונה הבאה ): בכל מקרה- משהו לא מסתדר לי בסיפור הזה כרגע, אני מקווה שהם יסגרו את כל החורים בתחילת עונה הבאה, משחק נהדר של כל הנוגעים בדבר

למעלה