עוד 6 שעות בערך S07E24

CapitanSparrow

New member
לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

CapitanSparrow

New member
פאק זה מדהההההההים../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני מתה לראות

כבר!!!!!!!!!!!!!! אבל מצד שני...
שרה

../images/Emo58.gif תמונה מהרגעים האחרונים של הפרק...

פאקניג קליף האנגר....................... המשך יבוא, בעונה הבאה כמובן :[ שזה בערך באוקטובר?

DeepThoughts

New member
ג'ורג'ה ../images/Emo58.gif

מעניין אותי אם הסיפור של "ההברזה" שלה נכון. מה אתם חושבים? לא נראה לי שהם התכוונו לצלם סצינה שבה היא מתה ובגלל שג'ורג'ה לא הגיעו הם השאירו את זה פתוח. זה נשמע מגוחך. הם תיכננו את הקליףהאנגר מלכתחילה. ו- מה אתם חושבים יהיה? האם נתחיל את עונה 8 כשאחת מהדמויות הראשיות מתה?

FeLL67

New member
אני חוששת שהם סתם עשו קצת רעש

להחזיק אותנו עוד יותר במתח. לדעתי זה היה מתוכנן. אני מקווה ששרה לא תמות, כי CSI היא לא אותו דבר בלעדיה, תחסר לי הרגישות שלה, ה"אור" הזה שיש לה. אבל מצד שני הם לא יוכלו "לחזור לשגרה כרגיל" במידה ושרה תמות/שלא תמות איך אתם חושבים שזה ישפיע על גריסום והחברה?

DeepThoughts

New member
ברור ישפיע

אני חושבת שהם לא יהרגו את שרה. כי איזה חרא זה להרוג דמות ראשית בפרק ה1 של העונה. הם ככה יהרגו גם הרבה רייטינג. ומה עם ה coccon מישהו זוכר את זה? למה הם עשו מזה קטע בעלילה, אם הם לא הגיעו לזה. ויליאם פיטרסן אמר בראיון לפני כמה שנים שעד סוף הסדרה תהיה נשיקה. עכשיו אם הם הורגים את שרה- אז הם חייבים לנו נשיקה לפחות בפלאשבק ואם לא- אז יש תקווה...

בהחלט שכן ישפיע

איך משהו שיקרה לשרה לא ישפיע על גריסום לפחות? ואם זה ישפיע על גריסום אז זה בטוח יבוא לידי ביטוי אצל שאר הצוות... אם היא תמות (חס וחלילה) גריסום לא יעבור את זה בקלות (ראיתם איך לקראת סוף הפרק הוא צעק על רוצחת המינאטורות כדי שתגלה לו איפה שרה?)... וגם אני לא יעהור את זה בקלות, כי אחרי הכל, היא דמות מאד משמעותית בעיני. ואם היא לא תמות אז אני חושב שכמובן דברים לא יחזרו לשגרתם... זה כזה נראה בלתי אפשרי, זה בטוח ירדוף אותה ואת גריסום הרבה זמן, אולי הוא ירגיש אשם בכך שבגללו ניסו לפגוע בשרה... או שאולי אפילו שלא יהרגו אותה היא תפרוש מהעבודה בגלל זה... אבל מצד שני, כשחטפו את ניק, אז הכל חזר לשגרה די מהר... אבל במקרה הזה (גריסום ושרה) להחזיר הכל לשגרה אפילו אם היא תישאר בחיים, פשוט לא יהייה במקום, למרות שאני כ"כ רוצה לראות אותה בעונה 8 וכל העונות הבאות שיבואו, אם היא לא תהייה לא משנה מאיזו סיבה היא מאד תחסר כי היא דמות כזו מיוחדת, וכמו שפלי אמרה למעלה ה"אור" שיש לה...

בוודאי, אני חושב ש...

פשוט די קשה לי ענות על זה, כי אחרי הכל הם כותבים את התסריט, הם בוחרים כיצד יגיבו הדמויות, ואני לא חושב שאני כ"כ טוב באפיון הדמויות כדי לדעת כיצד הן יגיבו, אבל ננסה... אם היא תמות: אם שרה תמות, אז לדעתי גיריסום יישבר ויישתנה, אולי זה יתבטא בכך שייסתגר יותר בעצמו ויהייה מאין ניתוק בינו לבין הצוות ושאר האנשים סביבו ואולי אפילו הוא יצא להפסקה קטנה מכל העבודה והאווירה ויחזור פחות או יותר לעצמו (למרות שללא שרה בחיים גריסום בטוח לא יהייה אותו גריסום שאנו מכירים). אני בטוח שהוא גם יסתכל על רוצחים (בעיקר סידרתיים ואובססיביים) בצורה אחרת לגמרי, ויבחן אותם על כל צדדיהם הרבה יותר ממה שנהג עד אכשיו. וכנראה הוא יפעל בכל כוחו כדי שרוצחת המינאטורות תקבל את עונש המוות הרי הוא איבד את האדם היחיד שאהב אי פעם... :[ לגבי הצוות, אם היא תמות אז לצוות יהייה קשה, כנראה יהיו כמה פרקים שכולם יידברו פחות, יחשבו עם עצמם על הנושא אבל בסוף בצורה כלשהי ייתאחדו במשרד של גריסום, ידברו איתו ובינהם על שרה ומותה. ואם באמת זה ישפיע על גריסום כמו שתיארתי אז בהתחלה הם ינסו לדבר איתו על זה אבל ייקלטו (או שהוא יגיד להם) שהוא ייתמודד עם זה לבד ויעזבו אותו, אבל עדיין יהרהרו לגבי מה עובר עליו והאם השינויים בהתנהגותו נובעים מהאבדן של שרה וללא ספק הם יעריכו אותו עוד יותר ממה שאכשיו.
אם היא תחייה: לדעתי היא תשאר בקשר ורגש כלפי גריסום ואותו הקשר ורגש אפילו ייתחזק למרות שאני בספק אם היא תרצה להשאר באותה עבודה או שפשוט תעבור למשמרת הבוקר או לעבוד כלבורנטית (הרחק מהרוצחים, כדי לא להקלע למצבים של סכנת חיים מצד הרוצחים), היא כמובן תאהב את גריסום ברמות מטורפות בגלל שהוא יהייה זה שיציל אותה ויגלה איפה היא וכו...

שיט, זה נשלח בטעות, יש המשך...

אם היא תחייה (המשך, תגובה של הצוות): והצוות יסתכל על שרה בצורה אחרת, הם כנראה כ"כ יודו שהיא נשארה בחיים ושגריסום היה שם כדי למצוא\להציל אותה... אבל כשהם יסתכלו על גריסום ושרה ביחד, לא יודע... זה יהייה כזה... אני לא יודע איך לתאר בדיוק. וכנראה מצד בראס או שאר הבכירים במעבדה יהייה יותר פיקוח על החקירות שמנהל הצוות, פחות עצמאות כדי שלא יצאו מצבים של נקמה אישית וכו מצד הרוצחים\חשודים כמו שקרה במקרה של רוצחת המינאטורות (למרות שזה לא היה גריסום שאחרי באופן ישיר על מותו של ארני דל).

FeLL67

New member
זהו, מסכימה איתך בגדול

לדעתי זה כזה ייפרק את הצוות, לפחות לזמן מסוים. שרה.. זאת פשוט שרה. וגם זה כאילו ייגרום להם לראות עד כמה הם "חשופים" כאלו ? ועד כמה המקצוע שלהם מסובך וגובה מחיר יקר מכל אחד מהם. גריס, לדעתי אם שרה תחיה יהיה ביניהם ריחוק מסוים, כי הוא ירגיש אשם במה שקרה לה, וגם בזה שלא הצליח לשמור ולהגן עליה. אם ח'ו היא תמות, כמו שאמרת אדי לדעתי זה יישבור אותו הרבה יותר ממה שהוא יראה כלפי חוץ, כמו שאני רואה את גריסום- הוא יישאר שקט, מרוחק טיפה כמו שהוא היה תמיד, אבל הוא יהיה עצוב יותר, מופנם הרבה יותר ממה שהוא אפילו. אבל מה שכן- ישים לב, ו"יצוד במבט" רוצחים, וייפצח תיקים דומים בקלות כזאת. ושרה- הו אלוהים, שרה.
אני נוטה לאמין ששהיא תשאר כמו שהיא, ותתמודד עם כל הטראומה לבד, [וגריס לא ייתן לה
] לדעתי היא תצטרך לקחת חופשה או להתרחק באופן מסוים מהיחידה ,אפילו לזמן קצר.

DeepThoughts

New member
הסיפור של ההברזה נכון

עוד לא ראיתי את הפרק אבל- ג'ורג'ה כמעט ולא נמצאת בו גם בסצינת החטיפה שלה עשו אותה בלי שהיא נמצאת שם. בסצינת הסיום מתחת למכונית לא רואים שזאת היא. זה גרם לי לחשוב שהיא באמת הבריזה. היא כמעט לא נמצאת בפרק שבו היא יענו הדמות הראשית. כמה מוזר זה.

FeLL67

New member
אבל חשבתי..

שהיא הבריזה ואז הם לא יכלו להרוג את שרה בפרק אז הם שינו את העלילה, והיא תשתתף פה ראיתי את הפרק מאוחר אתמול בלילה, היא בקושי שם OO

למעלה