ספוילרים....[?]

actress

New member
ומכל מה שכתבו כאן מה הספויילר האמיתי?

כי לא הצלחתי להבין את השתלשלות העניינים לפי הקצב כתיבה של הספויילרים.

AntilopA2

New member
גם אני לא!!!

היה פרומו שתום ירה בעצמו(טוב,ביעל) ביום ראשון. אבל אם תום ויעל יתנשקו רק ביום שלישי אז איך סיגי תראה אותם ותקנא?!
(מה שנותן לי תקווה שגם הקטע של ג'וש וקארין לא נכון!
) אגב מה שרועות כתבה אפשר לסמוך עליו ב100%,זה כתוב בתקצירים.

actress

New member
התקצירים של פנאי פלוס וכל השאר מטעים לפעמים

למדתי שאין מה להסתמך עליהם, כי הדברים לא תמיד נכונים.

AntilopA2

New member
זה לא מפנאי פלוס

עד עכשיו כל התקצירים שקראתי באתר הזה הופיעו בתקציר הפרק בהוט מילה במילה

actress

New member
קראתי בהוט בויוה בכל מקום אפשרי ועדיין זה לא

ממש תאם את מה שהראו...

איזה שטויות...../images/Emo58.gif

תום יכוון על עצמו אקדח אבל יעל תיקח לו אותו והוא יגיד לה שהוא אוהב אותו כי הוא יחשוב שזאת סיגי ואז היא תגיד שהיא אוהבת אותו והם התנשקו..ואז הוא יגיד סיגי כמה זמן חיכיתי לזה.. ורני יתנשק עם ענבל אבל אז הוא יקבל הודעה שריטה חוזרת. דורי יגיד למילי שהוא רצח את סיגי. תראו פה יש סרטונים: http://hot3tv.220mb.com/ כנסו להורדות ואז סירטונים

../images/Emo58.gif11 ספוילרים. הכניסה על אחריותכם../images/Emo70.gif

1] רני וענבל יתנשקו, וריטה תכתוב לו שהיא חוזרת. 2] ריטה תחזור, והיא ורני יתנשקו. 3] דורי יגלה שניקי נרצחה. 4] זאביק יחטוף את ליאן ואת גל. 5] ציפורה (האהובה מהעבר של אוסקר ואהר'לה) תחדש עם שניהם את הקשר, והם יריבו עליה. 6] אלונה תאמר לסער שמיטל לא רוצה אותו יותר. 7] תום ויעל יתנשקו, אבל הוא חושב שזו סיגי. 8] תום יתאשפז במחלקה הפסיכיאטרית. 9] סער ייתן לזאביק את הקלטת. 10] קארין תנשק את אסי. 11] ניקי תשתף פעולה עם דורי.

עוד ספוילר../images/Emo58.gif

12] דורי ימלמל את שמה של סיגי מתוך שינה, ומילי תרצה לעזוב את הבית [רק לי מזכיר את הקטע שהיא אומרת לתום בעונה 1 "נמאס לי, אני עוזבת ת'בית"?] אבל לפני שהיא תעזוב הוא יגיד לה שהוא רצח את סיגי..

khzh120

New member
רגע אחד כנס אמרי../images/Emo58.gif../images/Emo66.gif

איך זה הגיוני: דורי יגלה שניקי נרצחה,אבל כתוב גם ניקי תשתף פעולה עם דורי? מאיפה יש לך את הספוילרים האלו?

khzh120

New member
ok,אבל עוד שאלה חח../images/Emo58.gif../images/Emo66.gif

יש לך מושג אם ליאן תרצח את ניקי? או זאביק?

khzh120

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo66.gif

אני קראתי שניקי וסער יפגשו לארוחת פרידה וליאן באה ומצילה את סער,אז ניקי תנסה להרוג אותו,וליאן מרוב בהלה תהרוג אותה. הגיוני! אוף
אני שונאת את ליאן

למעלה