ספוילרים....[?]

khzh120

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo66.gif

אבל ניקי משתתפת בפרק האחרון איך היא מתה??. מה כתוב "ניקי מתה"? בבקשה תפרטו מה כתוב זה חשוב
*חרוז*

אוייש אני הייתי בצילומים .. חבל שסתם תשלו את

עצמכם ... דבר א' ניקי לא מתה ולא בטיח ! ( אתם תדעו כבר מה קורה איתה ) דבר שינה כמו שכולם כבר יודעים ריטה תמות בתאונת דרכים שהיא תיפרד מפיליפ ( אבל רק שתדעו שהיא ופיליפ יהיו ביחד ) . ולפי מה שזכור לי הזכרתי שגוז'ף ימות ! אז זהו שהוא ימות. ג'וזף יירה בעצמו . חח ואחר"כ אני לא רוצה לגלות לכם מה קרה ( אל תדאגוו הוא לא ימות חחחחחח ...... ) הוא יהיה עם *** ראש הממשלה יגלה את מה שזאביק מנסה לעשות ! וינסה לעשות עם זה משוו רק שהוא **** ! אוסקר גם כןן ***
וגם יעל תהיה ב ***
וסקופ אחרוןן חביב ... ! ניקי וסער יהיו ביחד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אהה ובקשר לג'וש ולקאריןןן כמוו שאמרתי הם יהיו ביחד אבל קארין עוד תאהב את אסי .. טוב נתתי מספיק פרטיםם !

נטלילה99

New member
כול אחד אומר שהוא היה בצילומים ואומר משהו אחר

אחד היה פה ואמר שניקי תמות ושהוא היה בפרק האחרון. יאללה תפסיקו להמציא שטויות כבר

AntilopA2

New member
אני לא מוצאת את זה עכשיו

ואני לא במחשב שלי...אבל היה כתוב שדיברו על זה שניקי מתה. אולי דמות אחת אמרה לדמות אחרת והיא לא באמת מתה,אני לא יודעת. והיה כתוב בפירוש שרני וריטה יתנשקו,וגם היה כתוב שאסי וקארין יתנשקו. וגם היה כתוב על תום ויעל התפתחויות

khzh120

New member
התפתחויות יעל ותום?../images/Emo66.gif

יופייי
! מה שחשוב לי זה שניקי לא תמות,יעל לא תמות,תום לא ימות,ואסי וקארין יהיו ביחד,ויעל ותום יהיו ביחד. XDXDXD

רועות

New member
../images/Emo58.gifהנה...

בפרק 208 דורי יגלה שרצחו את ניקי בפרק 210 יעל מתוודה בפני תום על אהבתה ב211 זאביק חוטף את ליאן וכל, ורני וריטה מתנשקים.... וב212 אסי וקארין מתנשקים =]]

khzh120

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo66.gif

נו,סבבה! יעל ותום! וניקי לא תמות,היא מופיעה בפרק הסיום,אולי היא תעזוב לצרפת...

khzh120

New member
אני מקווה ש-../images/Emo31.gif../images/Emo66.gif

אבל אם זה יקרא אני אפגין מול הבית של התסריטאים במחאת ענק
מספיק הסדרה נהרסה אם זה יקרה,די,הוכחה בשבילי שאין יותר האלופה,די והותר שהרגו את סיגי שהייתה הדמות האהובה עלי במקום הראשון ביחד עם ניקי[
]

NP16

New member
תודה, רציתי לדעת באיזה פרק זה יהיה ../images/Emo58.gif

שתום יורה בעצמו, או יותר נכון יעל, כדי להתכונן נפשית, זה קטע מצמרר בטירוף

גו3י

New member
עוד ../images/Emo58.gif

דורי יסגיר את עצמו ויכנס לכלא ניקי תחזור לצרפת ריטה תמות בתאונת דרכים שמה החדש של מיטל יהיה דנה והיא תקבל תפקיד בקבוצה מישו מעברה של קארין יאיים עליה ואסי ינסה להגן עליה ראש הממשלה יגלה את האמת על זאביק אבל הוא ימות לפני שיספיק לספר זאביק ימונה לראש ממשלה מישו יודע אם תהיה עונה שלישית?

N י ל ק י

New member
לא ידוע בינתיים הם אמרו שהם

מקווים מאוד שתהיה עונה 3 כי הם מאמינים בזה אבל כלום לא בטוח

למעלה