ספוילרים....[?]

פרק 210 באלופה :

* לקוח ממידע בלעדי * תום ינסה לירות בעצמו איך יעל תנסה לעצור אותו ואז בטעות היא תחטוף ת'ירייה . סער ואלונה יפרצו למקום בו מיטל כלואה וינסו לשחרר אותה ... רק חבל שאחר"כ סער חוטף יריה לראש ושוב מאבד את הזיכרון. רני יתנשק עם דודה של קאריןן ( שכחתי איך קוראים לה ) ריטה תתנק עם הפמיל הזה .. קארין תתנשק עם אסי ויעל תתנשק עם תום ובאמצע שיעל ותום התנשקו סיגי לוקחת רובה , אז תום יישר מוציא ת'רובה מהתיק והוא ניסה לירות בסיגי וראה שאי - אפשר אז הוא ניסה לירות בעצמו ויעל בדיוק הלכה לבית והיא שחכה את התיק שלה ואז ............... פרק אחד השווים תהנו !

ספויילרים מטורפים על האלופה../images/Emo58.gif

ליאן תספר לסער שניקי משתפת פעולה עם זאביק וסער יחטוף את ניקי והוא יענה אותה עד שהיא תצטער על מה שהיא עשתה ואז היא תצטער והיא תטוס לצרפת בחזרה ואז סער יצטרך ליבחור בין ליאן או מיטל והוא יגיד לשתיהן שהוא יחזיר להן תשובה מחר ובסוף הוא יבחר במיטל והוא יפגש עם ליאן בישביל להגיד לה שהוא ניפרד מימנה בישביל מיטל ובסוף שהם מדברים הוא מנשק אותה ובידיוק אז מיטל ניכנסת בלי שהם רואים אותה והיא חושבת שסער בחר בליאן ואז היא לוקחת רובה ומיתאבדת קארין תתחפש לשוטרת ותגיד לאחראי במשמרת על אסי שהיא צריכה להחליף אותו ואז היא תיתן לאסי ליברוח אבל יתפסו אותו ויכניסו את שתיהם לכלא אבל קארין תתחפש לבן בישביל שהיא ואסי יהיו באותו תא והם יחיו שם בכלא תום יבריא מזה שהוא רואה את סיגי והוא יתאהב ביעל והם יתחתנו דריה תהרוג את דובי ותיברח בחזרה הביתה אבל אז המישטרה תכניס אותה לכלא וג'לל יגיד לה שהוא מחכה לה עד שהיא תצא מילי תגלה שהיא בהריון מדורי וגם טובה תמצא אהבה שזה יהיה דודו זר אבל אז יתברר לה שהוא סתם עבד עליה והוא יקח אקדח וירה בה והיא תמות והוא יפליל את דורי שהוא רצח את טובה ואז מילי תיפרד ממנו אלונה תחליט שהיא רוצה לחזור להיות אלון ואז טוקו יצא מהארון יפית תשכב עם טוקו ואז יראו בפרק האחרון "כעבור שנה" ויראו שטוקו אומר ליפית שהוא רוצה את הילד לגדל אותו עם אלון והיא לא תירצה אז הוא יכוון אליה רובה ויגיד לה "הילד או את" ואז הילד שלהם יגן עליה והוא יהרוג את הילד שלהם וככה ניגמרת הסידרה!

נראה לך? את לא מכירה אותה? היא שקרנית אובססיב

ית! קוראים לה בכלל נגה פרישקולניק. נראה לי
או שהיא שקרה גם לי?

danit1234

New member
הייתי צריכה לדעת שהיא תשקר לי שוב ! ../images/Emo46.gif

אז נגה פרישקולניק מה? נו אז איך להתחתן עם עפרי ?

את הקטע שתום בטעות ..

יירה ביעל , את זה הראו כבר בספויילר בהוט 3 והקטע עם ריטה זה שרני יילך למשרדים של האתר , והמורה שלו תהיה לידו ואז המצלמה תיפצח ויראו את ריטה מתנשקת עם פיליפ ... חח ואז רני והמורה שלוו הזאת ( איך שקוראים חה ) ייתנשקו !. חח וכן תום ויעל יתנשקו נשיקה ל------ו----ה----------ט----------ת ביותר בפרק 210 . אגב פרק " 220 " זה הפרק האחרון !!! רק שתדעו ש אסי וקארין לא יהיו ביחד אל תפתחו ציפיות .! כי קארין תהיה עם ג'וש ! ואסי ייחזור לכלא !. טובב אני שם לב שסיפרתי יותר מדיי

AntilopA2

New member
רגע(מכיל../images/Emo58.gif)

הם יתנשקו ואז הוא יירה בעצמו?
למה שקארין תהיה עם ג'וש?!

AntilopA2

New member
אבלאבל בתקצירים היה כתוב (../images/Emo58.gifמן הסתם)

שרני וריטה יתנשקו
(ונראה שדריה הולכת להישאר אצל דובי הרבה זמן
) (ותוםיעל#$
) (ואסי וקארין!) (וניקי מתה) (זהו
)

למעלה