ספוילרים

sandrusi007

New member
../images/Emo106.gifווואי איזה פרק..

איזה פרק בן זונה הולך להיות מחררררר.... מי שלא רואה הוא פראייר... ליאן תגלה מה קורה ומיטל תגיד לסהר שהיא מאוהבת בו ותברחחחחח...

sdavid1

New member
../images/Emo18.gifשרשור ספויילרים../images/Emo18.gif

אממ יש לי ספוילר אבל זה מה שנראה לי לא בטוח.. אז ככה: נראה לי שמילי תהיה בהריון מסער כי שמעתם שאשלי אמרה שהיו לה בחילות? אז מן הסתם זה ממנו ולא מתום כאילו טלנובל'ס ברור!!! וגם נראה לי שההפתעה שמחר אוסקר יודיע היא שהוא משלם את הניתוח של ריטה וזהו.. חח אני בטוחה ב100% ראיתי ששינו את החלון הודעות חח מגניב..

nahag

New member
שאלה חשובה... אל תתיחסו לכינוי...

אממ יש לי שאלה באיפה פרק עופר שכטר ויודה לוי התנשקו? ולמה זה קרה? ועוד שאלה... הם יראו את התינוק שיוולד לליאן וסער?... וסער יגלה שמיטל זה סימה?.... וסורי על הבורות התחלתי לראות רק עכשיו אני רואה בVOD את הפרקים...

../images/Emo58.gifתקצירים לפרקים 75-79

התקצירים: פרק 76: סמדר דורשת מאדי תשובות לגבי גושגיצה; ג`וזף מביא את אלקה לביתו והיא לא נסוגה מהאולטימטום; עובד משוכנע שכעת לאחר ששכב עם אשלי, הוא מחוסן מגולים עצמיים. כ` עב. פרק 77: טובה מתכננת את האסטרטגיה להמשך ההריון של מילי; יחסי העבודה בין מיטל לסער מתחילים להשתפר; תום המום לשמוע את מילי יורדת על סיגי על הכסף שהיא "לוקחת" לאוסקר; דובי ודריה מתקרבים. כ` עב. פרק 78: סער המום לגלות שלג`לל ולדריה היה פעם קטע; תום לא מוכן שסיגי תעזוב אחרי שמילי פגעה בה; אמנון מזמין את דריה לפגישה נוספת; ריטה מתרגשת לקראת הנסיעה. כ` עב. פרק 79: טובה מאושרת לשמוע על הצעת הנישואים של תום למילי; רני מתוסכל שלא הספיק להגיד לריטה מה שרצה לפני שהיא נסעה; סמדר מגיעה לאיציק לברר פרטים על גושגיצה; אשלי ועובד יוצאים לדייט. כ` עב.
ירדן

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifעם ג'וזף../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif

כן, ואפילו תהיה להם סצינת מיטה.

gavan

New member
בטח!../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif

ג'וזף וסער זה שילוב מנצח!

gavan

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif

היא אמרה נראה לי פעם, שילד מהשכבה שלה ישחק את הילד הדגול, אחרי כמה שנים...(יונתן מהשמיניה)

sweet shir

New member
אוקי דוקי ../images/Emo58.gif

ילד בשכבה שלי, ישחק את הבן של סער וליאן. הוא אמר לי שכזה יעשו: כעבור כמה שנים...[יותר נכון ניחשתי, ואת הוא אמר לי שצדקתי..
]. מה שמצחיק פה, זה שהוא עולה ל-ט'.. והוא הכי הרבה שיחק מישהו בן 8.

למעלה