ספוילרים

MoRaN SaShA

New member
אה באמת? מגניב לו, אבל..

אבל יונתן מהשמינייה יענו אממ הילד הקטן שהיה ניני???? ואיי הוא דיי מכוער, זה לא הגיוני, ליאן וסער כאלו יפים.. חחחחחחחח טוב נו שיהיה... לפחות יהיה ילד
אוף ואני קיוויתי לבת.. יותר שווה
חחחחחח

MoRaN SaShA

New member
עכשיו שאני חושבת על זה

אוף זה ממש יהרוסססס חחחחח אתם בטוחים שזה מה שיקרה? אגב שאמרת שהכי הרבה הוא שיחק ילד בן 8.. אז מה הכוונה? שהוא ישחק ילד יותר גדול מזה? חחחח יאו זה ממששששששש יהרוס.. חבל שלא הביאו איזה ילד חמוד כמו הבן של ג'וזף ואלקה או איזו ילדה מתוקה .. חחח איזה באסה..

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif

ללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
"דובי ודריה מתקרבים.".
עצוב לי. איי וונט ג'ללדריה..

gavan

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif

דובי ודריה מתקרבים... מה? לא רוצה! לא מסכימה! אמנון מזמין את דריה לפגישה נוספת... אבל הוא זבל! הוא גורם לה לשנוא אנשים...
מחרימה.

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif כ"כ מסכימה. אני לא אוהבת א

ת זה
הם מתכננים עם דריה דברים שלא מוצאים חן בעיני
העניין עם דובי, ואמנון בטח יטחן לה את השכל, ובכלל מה זה "לדריה וג'לל היה פעם קטע"?! זה היה קצת יותר מקטע אם תסלחו לי
בקיצור, אני ממש מבואסת

ריקוושש

New member
אוווי'ש :\

ג'ללדריה בטוח יחזרו אולי לא בשלב זה אבל הם יחחחחזרו !!! איך רואים שאמנון הזה נמשך אל דריה גררררר
שונאת אותוו !

•HadaS•

New member
תשובה לשאלה השלישית ../images/Emo3.gif

סער יגלה שמיטל היא סימה. הוא ואבי יבררו עלייה פרטים, יגלו שהיא ואלונה\אלון הם אחים, יגלו שיש לה זהות בדויה, ידברו עם האקסים שלה וכו' וכו' ואז הוא יגלה שזאת סימה מהעבר שלו... והוא ינסה לנצל את זה ולהתחנף אלייה ולנצל אותה והיא בסוף תגלה שהוא יודע את האמת וזה יתגלגל להרבה דברים

lady parket

New member
סער כבר אמר לה שהיא סימה

אחרי הפגישה עם פרופסור גור כשזיוה ביקשה ממיטל פיצוי לסער. "עזבי אותה...סימה בוחבוט המטורפת מהקטמונים". משהו כזה.

shirkan21

New member
ככה.

-בפרק 35 עפר ויהודה מתנשקים.שלייפר יודע שאם הוא יפגע בסער יעיפו אותו מהקבוצה,וסער אומר משהו על מילי,ושלייפר במקום להרביץ לו מקשיב לעצתה של סיגי ומנשק אותו. -לפי מה שהבנתי מכמה אנשים,יראו את התינוק...אבל לאחר כמה שנים,ויגלם אותו השחקן ששיחק את יונתן בשמינייה. -.סער יגלה שמיטל היא סימה...הוא מדבר עם כמה אקסים שלה.... ויחד עם אבי.

../images/Emo58.gif ../images/Emo2.gif

"טובה מתכננת את האסטרטגיה להמשך ההריון של מילי;" מה , הריון מסעררררררררררר

לא../images/Emo58.gif../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

לא!!!!!!!!!!!!!!! "דובי ודריה מתקרבים"
"טובה מאושרת לשמוע על הצעת הנישואים של תום למילי"
לא לא לא בשוק.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo58.gif

עובד ואשלי יוצאים לדייט
זה הולך להיות מצחיק .

למעלה