סוף עונה 6...

trilliane

Well-known member
מנהל
לדעתי עונה 4 אכן טובה יותר מ-6

ועונה 3 מתעלה על 4, ו-2 על 3. זה לא קשור לנוסטלגיה, זה קשור למידת ההנאה שלי מצפיה בפרקי העונה ובדעתי על האיכות שלהם. עונה 6 היתה מפוזרת, מבולבלת, כתובה לא משהו, עשויה דיי רע... נהניתי מלא מעט פרקים, אני לא חושבת שזו היתה עונה גרועה, אבל זו בהחלט לא היתה עונה שאני מגדירה כעונה "טובה" של באפי, בודאי שלא הטובה ביותר, ואני יודעת שאני ממש לא לבד. למעשה, אתה הראשון (כן, כן) שאני שומעת שטוען בתוקף שהיא העונה הטובה ביותר של באפי... רוב תגובות האנשים (ואני כותבת במספיק פורומים כדי לעשות הערכה טובה) נעות בין עונה גרועה, לעונה בינונית, לעונה בסדר, מיעוטם אפילו מסכים על עונה טובה, אבל הכי טובה? זה עוד לא ראיתי. אל טעם וריח אין טעם להתווכח, ואני שמחה שנהנית ממנה, אשריך וטוב לך. רק אל תהיה כ"כ מופתע מהתגובות הפושרות, קח בחשבון שאתה הוא זה שבעמדת מיעוט - רוב המעריצים לא ממש התלהבו מהעונה.

anne1988

New member
טוב אנשים כאן יודעים לנסח את דבריהם

יותר טוב ממני אז אני רק רוצה לציין שאני מסכימה עם טריליאן. ולבר - בקשר להתנצלויות: לי זה לא מפריע, ההתנצלויות נכתבו למקרה שפגעתי במישהו בדבריי במקרה שלא נוסחו בצורה ברורה ו/או לא הובנו כראוי. אני לא מתנצלת על הדעה שלי,זו בהחלט לא הייתה הכוונה אבל תודה על התמיכה

HappyMeal

New member
אההם...../images/Emo58.gif

כל הפרקים שאת לא אהבת היו הפרקים הכי טובים לפי דעתי.... מה שאנשים נוטים לשכוח זה שבאפי כבר לא בתיכון HELLO! אומנם הקצינו את מערכת היחסים שלה ושל ספייק כי זו בכל זאת סידרת פנטזיה אבל אי אפשר להגיד שזו מערכת יחסים מגעילה..אולי זה לא היה צמר גפן מתוק וסוכריות על מקל וPUPPY LOVE ופלאפי פלאף פלאף שבא להקיא אבל זה היה אמיתי לפחות! (הרגשות אני מתכוונת,לא המכות המוגזמות כי היא קוטלת והוא ערפד והם ניחנו בכוחות על בלה בלה בלה). ספייק שובר את הלב
ובאפי...נו,לה יש עדיין דרך כולשהי לעבור עד שהיא תודה באמת...

talrv

New member
אההם אההם.. ../images/Emo58.gifלשישית

לגבי הפרקים שהזכרתי, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח ואמרו את זה כבר כמה פעמים... יכול להיות שקצת הגזמתי עם מערכת יחסים מגעילה. היא פשוט הייתה מבוססת ברובה אם לא כולה על סקס. הרי באפי אמרה כמה וכמה פעמים שהיא לא אוהבת את ספייק, אבל היא שוכבת איתו, ודי מנצלת אותו, אז אולי יש לה רגשות אבל זאת לא אהבה, כי הוא עדיין (אני לא מדברת על העונה השביעית, רק על השישית) שד... לגבי אמיתי, אני לא יודעת, יש כאלה שאומרים ששד לא יכול לאהוב ומה שספייק מרגיש כלפי באפי זה אובססיה ולא אהבה, אבל אני חושבת שדווקא הוא כן אוהב אותה. הסיבה שלא אהבתי את המערכת יחסים ביניהם היא לא בגלל שהיא לא הייתה פלאפי פלאף וסוכריות על מקל, (וגם של אנג´ל ובאפי לא הייתה ככה בכלל, אבל זה דיון לפעם אחרת) אלא בגלל שהיא הייתה אמיתית מבחינת ספייק ולא מבחינת באפי.. לפחות ככה אני ראיתי את זה. בכלל, סקס לדעתי הוא לא הדבר שבונים עליו מערכת יחסים, אלא דבר שנובע מתוך אהבה, נשמע קיטשי ונדוש, ואני מודעת לכך שרוב הפעמים זה לא נכון, אבל בכל זאת, מה שהיה בין ספייק לבאפי נבע מתשוקה, ולא משהו יותר עמוק מזה (שוב, ככה אני ראיתי את זה).. אבל זכותך לחשוב שיש לבאפי רגשות כלפיו וזה יותר עמוק ממשהו פיזי.. הכי חשוב, שתהני מהסדרה

trilliane

Well-known member
מנהל
אני איתך, פחות או יותר ../images/Emo58.gif 6

גם אותי מערכת היחסים של באפי וספייק הגעילה... לא כיוון שאני קרוס לאברית - לראיה, מערכת היחסים של באפי עם ריילי לא הגעילה אותי (לא אהבתי את ריילי מאמצע עונה 4, בעונה 5 כבר דיי שנאתי אותו רוב הזמן, אבל מערכת היחסים בינהם היתה מאד נורמלית ובשום פנים ואופן לא מגעילה, לא לדעתי לפחות). היה שם רק סקס וסקס וסקס, ועוד כזה שצולם בזויות די מגעילות ודוחות, הם שואפים להיות סרט פורנו? (טוב, לא היה זום, לפחות זה). זו לא היתה "מערכת יחסים" וזו לא היתה אהבה; לפיכך האקט הגופני בינהם לא ראוי אפילו לתואר "לעשות אהבה". אהבה לא היתה שם. אלה היו זיונים נטו, ואותי זה פשוט לא מושך לראות על המסך, לא בבאפי לפחות.

Buffybot

New member
משהו שלא צויין פה ../images/Emo58.gif

כולנו מכירים את ג´וס ושיטת העבודה הגאונית שלו. אם הוא החליט להביא לנו את היחסים האלו בין באפי וספייק בוודאי יש לכך סיבה. הוא עושה את זה בהדרגה, מה שיותר הגיוני, וזה בטח אמור להויל לאנשיהו, שהוא תכנן כבר מזמן. אני אומרת שנסמוך על ג´וס ונראה מה הוא תכנן בשבילנו עם באפי וספייק. מצד אחר (ספויילר לאנג´ל) הוא גם החליט פתאום לעשות שאנג´ל וקורדליה יהיו מאוהבים...

למעלה