למנהלים! נא למחוק את התגובה שמעליי!
שירה, נכון? את חדשה פה ואולי לא מכירה עוד את הנהלים של הפורום.. אני מציעה לך לקרוא אותם טוב טוב.. כשאת רושמת ספוילר בנושא, כולם יכולים לראות אותו, גם מי שלא רוצה לדעת מידע על העונה השישית... ספוילרים לשישית:
המוות של טארה הוא אחד מהספויילרים הגדולים ביותר, ואת יכולה להרוס לאנשים עונה שלמה במשפט אחד.. אם את לא רוצה שיספלרו לך את העונה השישית אל תכנסי להודעות שמופיעה בהם
עונה שישית.. אבל אם כבר הרסת לעצמך, חבל שתהרסי לאחרים... לגבי העונה השישית..
ספוילרים גם לסוף השישית.. לדעתי היא הייתה מהעונות הפחות טובות של באפי.. ההומור היה פחות טוב והעלילה הכללית של העונה לא הייתה משהו (היו להם כמה קטעים נחמדים, אבל וורן, ג´ונתן ואנדרו לא רעים מספיר טובים כדי להחזיק עונה)... היו גם פרקים מצויינים (המחזמר - שלדעתי הוא אחד מהפרקים הכי טובים של באפי בכל הזמנים, ששת הפרקים האחרונים (כולל Normal Again שהיה פשוט מדהים...) אבל הם לא מספיקים כדי להחזיק עונה.. ווילו כביג באד היה רעיון מבריק, אבל למה טארה הייתה חייבת למות ??
I want her back too!!! אני שונאת את וורן על מה שהוא עשה לה.. שונאת אותו שונאת אותו שונאת אותו!! וזה באמת היה אכזרי, לפני ממש שתי דקות ראיתי את זה שוב, והם היו כאלה מאושרות, ופתאום...... "you´re shirt.." *סניף סניף*
אבל היו הרבה פרקים לא משהו בכלל בשישית (לדעתי..), הרבה פרקים מהאמצע כמו .. DB palace, Dead things, All the way, smashed, wrecked והיו כמה חביבים, אבל לא ממש מוצלחים.. הסבירו את התופעה כבר כמה פעמים ויותר טוב ממני, אבל בעיקרון זה הכותבים הרבים שמשכו את העלילה כל אחד לכיוון שלו ויצרו אי אחידות, או משהו כזה.. או אולי זאת המערכת יחסים הדי מגעילה בין ספייק ובאפי (וסלחו לי כל הלאסים, אבל "לעולם לא" נשיקה "never again" נשיקה, מכות, סקס, חרטה, סקס, סקס, סקס, סקס, לא אוהבת אותך, סקס, סקס, חבר שלי לשעבר חזר והחדיר בי קצת הגיון, אני לא אוהבת אותך בי ?? לא רוצה לפגוע אבל זה נשמע קצת מופרך..), אני לא יודעת, העונה פשוט הייתה פחות טובה בעיני, אבל אם מישהו נהנה ממנה יותר ממני, אז סבבה לו..