סוף עונה 6...

buffstar

New member
../images/Emo58.gif סוף עונה 6...

אחרי שסיימתי סוף סוף לצפות בעונה 6 (בשעה טובה, עוד מעט עונה 7 מתחילה) לא התאכזבתי אנשים סיפרו לי כמה העונה היתה גרועה, וסך הכל היתה עןנה אומנם מאוד כבדה אבל לא *גרועה*... היו פרקים שממש אהבתי... עכשיו לנושא המרכזי של ההודעה: *יבבה* אני רוצה את טארה חזרה!
ולא איכפת לי אם זה יקרה בצורה לא הגיונית וכל זה אני רוצה אתה חזרה!
זה היה כל כך אכזרי היא ווילו היו כל כך מאושרות ב"seeing red" אומנם ידעתי שהיא תמות אבל קיוותי שסתם אבדו עלי... ושנייה לפני שירו בה אני כזה חושבת " איזה מזל שהיא בחדר בטוחה עם ווילו" כן בטח תוך שנייה היא מדממת על הריצפה ומתה בידיים של ווילו... אוי האירוניה האירוניה...

אני בעד!../images/Emo58.gif

אם כבר נהפוך את העונה השביעית למשהו נוראי, אז בוא נעשה את זה עד הסוף ונחזיר את טארה המושלמת לחיים! כל כך, אבל כל כך עצוב!

14מתן

New member
מעעעעע !?

אני עדיין בשוק שאמרת שהעונה השישית גרועה ! היא העונה הכי טובה ! כל פרק מתעלה על קודמו שמה ! אין אפילו פרק אחד לא מעניין לא כמו בעונות אחרות שיש איזה פרק לא מעניין...

anne1988

New member
העונה הכי טובה? ספוילר

אממ.. יכול להיות שאתה אוהב אותה מאד אבל אני באמת באמת לא מבינה למה ומה גורם לה להיות העונה הכי טובה. כעונה אני חושבת שהיא הייתה מאד לא מוצלחת - לא היה שום רצף עלילתי (חוץ מב"מערכת יחסים" של באפי ואנג´ל *מעקמת את האף*) והרשע העונתי היה פשוט פתטי, אני מצטערת פשוט אין לי שום דרך אחרת להגדיר את זה.וורן,אנדרו,וג´ונתן פשוט לא מתפקדים טוב. הם כמו רשע שבועי שחוזר עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם עד שזה מתחיל לעצבן והם גם לא צוברים כוח אז אין שום חידוש (אלא אם רובה שיורה קרניים מעלימות נחשב כחידוש מרובה שיורה קרניים מקפיאות... ואני מאד בספק). מצד שני יכול להיות שזה בכלל לא היה הרעיון של העונה. במשך כל העונה הייתה התעסקות רבה עם ווילו, הקסמים ומערכת היחסים עם טארה. יכול להיות שהיה פה ניסיון לגרום לנו לחשוב שאנחנו הולכים לגמור את העונה עוד פעם עם קרב 2 שניות בין וורן-אנדרו-ג´ונתן ובאפי ואז להפתיע אותנו מכיוון חדש לגמרי אליו היו רמיזות לא מתחייבות במשך כל העונה (WILLOW YOURE USING TOO MUCH MAGIC). אם זה היה הרעיון אז זה היה הרעיון יפה, אבל הביצוע לא היה מלהיב... בקשר לפרקים כפרקים בלי התייחסות לרצף ביניהם... לא הייתי ממש מגדירה את זה כ"כל פרק התעלה על קודמו". אני אישית בכלל לא אהבתי את האווירה הכללית של העונה הזאת (באפי? ספייק? מתחת לשטיח?) שלא לדבר על המוות של טארה שגרם לי לרצון לנפץ את ראשי במסך כדי להפסיק את זרם הדמעות ואת הכעס על התסריטאים אבל היו פרקים שבאמת קשה להגדיר כטובים - הפרק יומולדת של באפי? הוא היה אחד הפרקים הכי משעממים שראיתי. אני פשוט הכרחתי את עצמי להמשיך לראות אותו (מה שאף פעם לא קרה לי). יש גם את הפרק דאבל מיט פאלאס - פרק שלם על המבורגר זה אחד הרעיונות הכי מוזרים ששמעתי בחיים שלי. וכמובן גולת הכותרת הפרק עם ריילי - דבר ראשון, למה להחזיר את ריילי? זה לא שהוא עשה כל כך טוב לסידרה כשהוא היה והקטע עם ספייק והביצים פשוט היה חסר כל הגיון. בשורה התחתונה - העונה הייתה מאד לא מגובשת והפרקים פשוט לא היו מחוברים בכלל. העונה הזאת עסקה יותר מדיי בנושאים רציניים וכבדים וחסרה בה השנינות וחוש ההומור שתמיד ליווה את הסידרה. הבעיה ייתה שנושאים רציניים וכבדים גורמים לך לחשוב - ומכיוון שהעונה היתה מלאה בסתירות וחורים בעלילה ההתעמקות בנושא רק הגביר את ההרגשה שמשהו בעונה לא התחבר. אני מקווה שזה לא מעליב מישהו או מרגיז מישהו. זאת בסך הכל דעתי האישית על העונה ואני אשמח לקבל תגובות למתן - מתוך התעניינות - מה כל כך אהבת בעונה השישית? אני אשמח מאד לשמוע את דעתך.

Schnickelfritz

New member
תגובה (../images/Emo58.gif עונה 6).

אני אישית מאוד אהבתי את העונה הזאת. אני מסכימה שהיא הייתה כבדה מאוד ואולי איבדה מעט מההומור, אבל אני עדיין חושבת שהיא הייתה מצויינת. בקשר לפרק היום-הולדת של באפי Older and far away: אני דווקא אהבתי אותו נורא. במיוחד מבחינת אניה וטארה: הוא הראה צד יותר קומי של טארה (הירידות שלה על ספייק, למשל) וצד יותר אנושי של אניה- מה שנורא אהבתי. רק דון עיצבנה אותי קצת, ה "Get out, get out, get out" שלה הפעם היה דיי מאולץ. הפרק עם ריילי היה דיי טיפשי, כל הקטע עם הבייצים וזה, אבל היו צריכים להביא אותו בשביל closure (סיומת) למערכת היחסים של ריילי ובאפי, שנגמרה בצורה ממש מוזרה ולא אמיתית. הדאבל מיט פאלאס היה פרק טיפשי למדי, בזה אני מסכימה. הסיום של העונה היה נורא יפה לדעתי. למרות שידעתי בדיוק מה עומד לקרות, וידעתי שטארה תמות, זה עדיין היה מפתיע (ועצוב נואר
) מה שכן, הסיום ממש היה מעט..... קיטשי. כל הקטע שווילו ניצלת בעזרת האהבה- זה מאוד... זינה (כל צופי זינה- שום דבר אישי, באמת
). אני חושבת שזהו... כיסיתי את כל התגובות שהיו לי

anne1988

New member
אני לא אומרת שלא היו קטעים טובים...

אבל כשאני מסתכלת על העונה בכלליות אני מבינה שאני לא אתגעגע אליה. היה טוב וטוב שהיה אבל אני פשוט לא אהיה מסוגלת לשבת בסופשבוע ולראות את העונה מהתחלה עד הסוף (כמו שאני עשיתי ועדיין עושה עם הקלטות של עונה שניה )דון באמת הייתה מעצבנת עם הצרחות שלה, למרות שבד"כ אני אוהבת אותה... והירידות של טארה על על ספייק בהחלט היו משעשעות. עכשיו כשאני נזכרת בזה אני רק מתגעגעת אליה יותר.. אני עדיין לא מבינה למה היא מתה, למה? *בוכה*... הסופעונה היה באמת טוב אבל הוא פשוט היה דחוס את הרע העונתי הם פשוט הביאו לנו בשלושה פרקי סיום וזהו, הכל נגמר בבום.\אני לא ממש התעמקתי בסיום של המערכת יחסים של באפי וריילי. אפפעם לא אהבתי אותו ודיי שמחתי כשהוא עזב, מה גם שבאפי לא ממש התאבלה עליו אז זה באמת לא הפריע לי.. מצדי שימשיך לצוד שדים בג´ונגלים. וחוצמזה, אני חושבת שגם אם היו צריכים להביא את ריילי לפחות היה אפשר לחשוב על עלילה יותר משכנעת לפרק... /: זהו...

Buffybot

New member
קשה להשוות

עונה עם עונות אחרות, כי כל עונה זה סיפור שונה לחלוטין, כמעט סדרה אחרת בכל פעם. והעניין הוא, שככל שהעונות מתקדמות, כך גם האיכות של התמונה, של התסריט, של הדמויות. העונה השישית הרבה יותר איכותית מהשלישית, למשל. אני חושבת שהשישית טובה מאוד באיכותה, בעיקר בסופה, האפקטים הרבה יותר מתקדמים והכי טוב שאין יותר ריילי ויש ה-מ-ו-ן ספייק. יש היתרונות וחסרונות לכל עונה וזה שלכל עונה יש את האיכות שלה, זה לא בדיוק נותן הרבה נקודות להשוואה. אם כל העונות יהיו אותו הדבר זה ישעמם. השישית אכן יותר קודרת, ובחלקה גם שטותית, אני בטוחה שלכל עונה של את אלו, רק בעונה הזאת יותר קודר אפילו. אפילו ההומור שונה מעונה לעונה! לא הרבה סדרות מצליחות לעשות דבר כזה!

HappyMeal

New member
../images/Emo58.gifכל אחד וטעמו....

אני גם כן מאוד אהבתי את העונה הזו. התחילו להתעסק בנושאים שקצת יותר מתאימים לגיל הכרונולוגי של באפי. אין מה לעשות, לא כל החיים זה צחוקיה עם הסקוביז(ולא שהייתה חסרה כתיבה קומית בעונה הזו)...באפי צריכה להתבגר קצת,לא?
האמת היא שזה לא הכי הלך לה עם איך שהיא התנהגה לספייק אבל נעזוב זה..לא רוצה לעבור על חוקי הפורום וכאלה. אני אישית הייתי לוקחת את מערכת היחסים הזו למקומות אחרים....מי יודע? אולי בעונה השביעית... אהבתי את המטאפורה של התמכרות לקסמים כהתמכרות לסמים. בכלל,ההתעסקות בנושאים "כבדים" הייתה מאתגרת יותר גם מבחינת הכותבים וגם מבחינת השחקנים,אז איתגרו אותם קצת מבחינה דרמטית.זה דבר רע? ככה לפחות מתגלה כישרון המשחק שלהם (אצל חלקם הוא לא כ"כ התגלה!
) ואם אנחנו כבר מדברים על עונות לא אהובות אז אני בדיעבד מעדיפה את עונה 6 על עונה 1 למשל. בעיקר בגלל דמות כולשהי שאני לא אזכיר את שמה (חוקי הפורום וכאלה) אבל השם שלה מתחיל האות א´....
ולא ארחיב את הדיבור... חוצמזה, מה רע בלהיות מתחת לשטיח עם ספייק???
לא הייתי מתנגדת...

idan3k

New member
מה פתאום../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif6

טוב דווקא כן אבל נשקר קצת כדי לנטרל את הספוילר....

talrv

New member
למנהלים! נא למחוק את התגובה שמעליי!

שירה, נכון? את חדשה פה ואולי לא מכירה עוד את הנהלים של הפורום.. אני מציעה לך לקרוא אותם טוב טוב.. כשאת רושמת ספוילר בנושא, כולם יכולים לראות אותו, גם מי שלא רוצה לדעת מידע על העונה השישית... ספוילרים לשישית:
המוות של טארה הוא אחד מהספויילרים הגדולים ביותר, ואת יכולה להרוס לאנשים עונה שלמה במשפט אחד.. אם את לא רוצה שיספלרו לך את העונה השישית אל תכנסי להודעות שמופיעה בהם
עונה שישית.. אבל אם כבר הרסת לעצמך, חבל שתהרסי לאחרים... לגבי העונה השישית..
ספוילרים גם לסוף השישית.. לדעתי היא הייתה מהעונות הפחות טובות של באפי.. ההומור היה פחות טוב והעלילה הכללית של העונה לא הייתה משהו (היו להם כמה קטעים נחמדים, אבל וורן, ג´ונתן ואנדרו לא רעים מספיר טובים כדי להחזיק עונה)... היו גם פרקים מצויינים (המחזמר - שלדעתי הוא אחד מהפרקים הכי טובים של באפי בכל הזמנים, ששת הפרקים האחרונים (כולל Normal Again שהיה פשוט מדהים...) אבל הם לא מספיקים כדי להחזיק עונה.. ווילו כביג באד היה רעיון מבריק, אבל למה טארה הייתה חייבת למות ?? I want her back too!!! אני שונאת את וורן על מה שהוא עשה לה.. שונאת אותו שונאת אותו שונאת אותו!! וזה באמת היה אכזרי, לפני ממש שתי דקות ראיתי את זה שוב, והם היו כאלה מאושרות, ופתאום...... "you´re shirt.." *סניף סניף*
אבל היו הרבה פרקים לא משהו בכלל בשישית (לדעתי..), הרבה פרקים מהאמצע כמו .. DB palace, Dead things, All the way, smashed, wrecked והיו כמה חביבים, אבל לא ממש מוצלחים.. הסבירו את התופעה כבר כמה פעמים ויותר טוב ממני, אבל בעיקרון זה הכותבים הרבים שמשכו את העלילה כל אחד לכיוון שלו ויצרו אי אחידות, או משהו כזה.. או אולי זאת המערכת יחסים הדי מגעילה בין ספייק ובאפי (וסלחו לי כל הלאסים, אבל "לעולם לא" נשיקה "never again" נשיקה, מכות, סקס, חרטה, סקס, סקס, סקס, סקס, לא אוהבת אותך, סקס, סקס, חבר שלי לשעבר חזר והחדיר בי קצת הגיון, אני לא אוהבת אותך בי ?? לא רוצה לפגוע אבל זה נשמע קצת מופרך..), אני לא יודעת, העונה פשוט הייתה פחות טובה בעיני, אבל אם מישהו נהנה ממנה יותר ממני, אז סבבה לו..

talrv

New member
תיקון קטן...

"your shirt"... ולא: you´re shirt.. התבלבלתי
ו... I want her back!!

Buffy182

New member
אוקיי, אני באמת חדשה

אבל איך אני אמורה לדעת אם יש ספויילר בהודעה? לא ידעתי שיש ספויילר בהודעה שלך וזה הרס לי..

14מתן

New member
דייייייייייייייייייי

די להגיד שהעונה השישית היא לא טובה ! אתם חיים בנוסטלגיה ! איזה עונה יותר טובה ?! 2, 3 ?! עודמעט תגידו לי ש4 יותר טובה מהשישית ! טוב לפני שיצא לי עשן מהאוזניים אז אני יפסיק (וגם אתם !)

anne1988

New member
אני לא אומרת שהעונה השישית גרועה ^S

אנחנו מביעים דעה (במעלה הפתיל יש לפחות שלוש הודעות שתומכות בדעתך בקשר לעונה)למעשה כן, אני חושבת שהעונה השניה יותר טובה מהשישית וזה לא נקרא לחיות בנוסטלגיה. אני מודעת להתקדמות של באפי ולכך שהיא כבר לא בתיכון וגם לא עם אנג´ל בנתיים (אבל מזה אני לא דואגת, הם יחזרו להיות ביחד..) אני לא בהכחשה ולא כלום, אני פשוט יותר אוהבת את הפרקים בעונה הזאת ואת העלילה. בקשר לעונה השישית: אני מסכימה עם טל בנוגע לפרקים שהיא ציינה:DB palace, Dead things, All the way, smashed, הפרקים פשוט לא תפסו אותי, העלילה לא עניינה אותי והייתה התמקדות ביחסים של באפי וספייק (שאני אישית ממש לא אהבתי, מה פתאום היא מתחילה לקיים איתו יחסים לא מוסריים?)וגם gone ו- as you were (שכבר ציינתי למה אני לא אוהבת-ריילי, וביצי השד). כנראה שמה שבאמת הפריע לי זה האי יכולת של וורן-אנדרו-ג´ונתן לתפקד כביג בד(ס), המוות של טארה(
אוי... למה?) וגם היחסים של באפי ספייק. אני מצטערת ומקווה שכל הלאסים שפה לא יסקלו אותי באבנים אבל זה פשוט לא הגיוני! עזבו את זה שה"מערכת יחסים" היא לא ממש מערכת יחסים, אין פשוט שום הגיון, באפי לא אהבה את ספייק, ספייק ידע את זה (הוא אמר לה את זה בסוף העונה החמישית) ואמר שהוא מודה לה על כך שהיא לפחות מתייחסת אליו כמו בנאדם. פתאום אחרי שהיא חוזרת (עוד דבר שיש לי בעיה איתו בעונה, כמה פעמים הם מתכוונים להרוג ולהחזיר את הקוטלת המסכנה? תתנו לה לנוח בשקט, היא מתה פעמיים, זה מגיע לה!) היא מתחילה להשתמש בספייק (כפי שהיא הגדירה את זה)להתייחס אליו כמו זבל לזרוק אותו כל פעם מחדש, להרביץ לו ולהגיד לא כמה היא לא אוהבת אותו, כמה היא לא מסוגלת לבטוח ועד כמה הוא לא דומה בה ושאין בו שום דבר טוב. פתאום נשיקה! אוו... HOW SWEET ברגע השני היא שוב מתעצבנת ומתחילה להרביץ לו מה שמוביל לנשיקה וליותר מזה (מאז SMASHED) אני מצטערת, אבל אני פשוט לא מבינה על מה חשבו כשהחליטו לקיים את המערכת יחסים הזו ולמה גררו אותה כל כך הודעה נוספת ללאסים(זהירות!!!! ספוילר לעונה שביעית!!) : ספייק חוזר עם נשמה אבל ג´וס הודיע שאין שום קללה שכרוכה בהחזרת הנשמה מה שמבטיח לספייק יכולת לחוות רגעי אושר... הערה:יחסי למערכת היחסים של באפי וספייק אינו נובע משנאתי לספייק (חלילה!) או מהסטארקרוס לאבריות שלי אלא פשוט כי אני חושבת שאין לה שום בסיס במיוחד לאחר יחסה של באפי אל ספייק בעונות קודמות ואני מצטערת אם פגעתי במישהו. זו לא הייתה כוונתי ולכל אוהבי העונה השישית - תהנו ואל תשכחו לראות הרבה באפי...

Mr Freeze

New member
../images/Emo58.gifגם אני לא סבלתי

את מערכת היחסים של באפי וספייק. רק רציתי לציין שלדעתי, את באמת לא צריכה להתנצל בגלל דעה. ניסחת את דעתך לגמרי בסדר, אינני רואה למה אוהבי באפי וספייק יעלבו מזה. לא עברת על שום חוק (אפילו לא על חוק "העלבת דמויות") והתנצלות בסוף כל משפט שני נראית לי מיותרת. בר.

HappyMeal

New member
נו נו...

גם אני לא סבלתי את מערכת היחסים של באפי עם אנג´ל (היו להם כמה דקות יפות) אבל אתם לא שומעים אותי מתלוננת על זה...הקטע הוא שאם אני כן אגיד על זה משהו כבר יעוטו עליי...אז אני מעדיפה לא להגיד כלום. כל אחד וה SHIP שלו....

talrv

New member
אם את לא אוהבת את מערכת היחסים

בין אנג´ל ובאפי לאף אחד אין בעיה שתגידי, ולא יעוטו עליך.. אני מסכימה שכל אחד והSHIP שלו, אבל בפורום מותר לך להביע דעה בחופשיות.. בהתאם לחוק העלבת דמויות, כמובן... יש רוב לסטאר קרוסים (אם אני לא טועה), אבל את חופשיה להציג את דעתך כמו שהסטאר קרוסים חופשיים להציג את דעתם בקשר למערכת יחסים של באפי וספייק..

HappyMeal

New member
איכשהו...

אני לא קונה את זה...
אבל אני מכבדת את הרוב והרוב כאן לפי מה שאני מבינה הם B/A SHIPPERS אז אין לי מה לעשות בנדון...אבל את יכולה לקרוא את מה שכתבתי בהודעה אחרת שלי ("אההם....")זה בעדינות מה שאני חושבת..(ואני באמת מנסה להיות עדינה!
)

Mr Freeze

New member
קודם כל, להרגע...

אני לא מבין מה מפריע לך בביקורת בונה. למה שנפסיק להביע את דעתנו? תגיד/י לי שאני חי בנוסטלגיה, אבל אף אחת מהעונות שאחרי עונה 3 לא הפילה אותי מהכיסא. היו פרקים שכן, היו פרקים שלא. אנחנו כאן כדי לדון, להביע דעה. הודעות שכוללות ביקורת על פרק/עונה כזה/ו או אחר/ת ימשיכו להכתב, ואם אינך מעוניין/ת - אל תקרא/י. *הערה: ניסחתי את הפנייה לשני המינים, כי מהודעתך לא הצלחתי לפענך את מינך. איתך הסליחה. בר.

למעלה