שיניתי והתקצירים של עונה שלישית מוכנים והם כבר באתר.
B Broken Identity New member 10/6/05 #7 איך זה יכול היה להיות צפוי "סייד" ? חחחחחחחחחחח מה ראית כבר נשק כזה פעם ? או שאמרת לעצמך בטח בסוף העונה האחרונה הגיבורים ימותו ? מה צפוי בזה בדיוק ?
איך זה יכול היה להיות צפוי "סייד" ? חחחחחחחחחחח מה ראית כבר נשק כזה פעם ? או שאמרת לעצמך בטח בסוף העונה האחרונה הגיבורים ימותו ? מה צפוי בזה בדיוק ?
C Crichton New member 10/6/05 #8 ../images/Emo58.gif למעלה (פרק אחרון בעונה 4) וראסמי... אי אפשר לצפות את זה מראש.
C Crichton New member 11/6/05 #25 עוד לא אני קודם רוצה שרוב הדברים הבסיסיים יהיו, כמו למשל תקצירי עונות, לפני שאני מתחיל לתקן. אבל אם אתה רוצה לעזור לי, אז תעתיק את הטקסט לוורד, תקן את הטעויות,ותשלח את זה לפה. ואז אני אשים את זה באתר.
עוד לא אני קודם רוצה שרוב הדברים הבסיסיים יהיו, כמו למשל תקצירי עונות, לפני שאני מתחיל לתקן. אבל אם אתה רוצה לעזור לי, אז תעתיק את הטקסט לוורד, תקן את הטעויות,ותשלח את זה לפה. ואז אני אשים את זה באתר.
B Broken Identity New member 11/6/05 #26 היית אומר...אני אעשה את זה עוד היום מעכשיו אני מתקן הטעויות הרשמי של האתר תשלום חודשים של 500 הודעות לא קשורות בפורום
היית אומר...אני אעשה את זה עוד היום מעכשיו אני מתקן הטעויות הרשמי של האתר תשלום חודשים של 500 הודעות לא קשורות בפורום
ה הסייד הנודד New member 13/6/05 #28 הייתה לי הרגשה שזה יקרה חוץ מזה גם היה את הסקר פה פעם: "עונה 4 בלי חמש הדקות האחרונות של הפרק האחרון" בחייאת.
הייתה לי הרגשה שזה יקרה חוץ מזה גם היה את הסקר פה פעם: "עונה 4 בלי חמש הדקות האחרונות של הפרק האחרון" בחייאת.