סוף עונה 4

../images/Emo58.gif סוף עונה 4

אז כן, כשם הפרק גם לי היה BAD TIMING וראיתי רק עכשיו את הפרק האחרון. בהחלט פרק טוב, היה קצת צפוי שהם יתנפצו בסוף אבל כל כך הרבה דברים נשארו פתוחים, למשל מי זה הטייס הזה שאחראי למה שקרה, והאם היוצרים באמת התכוונו ל"המשך יבוא" שהיה בסוף? מה הולך להיות לעזאזל!?!?!

Rockamora

New member
תראה את המיני!!!!!

אפשר לספר לך ספוילר?!
זה הסתבר כטעות והם יחזרו למצבם הנורמאלי.. רק חבל שהתינוק בבטן של רייג'ל

Crichton

New member
ספוילר למיני סדרה

זה כול כך ענק העובדה שהתינוק בבטן של רייג'ל!! זה כזה אירוני, היצור הכי אנוכי, הכי חמדן, עושה את הדבר הכי לא אנוכי שיכול להיות, בחינם.

Crichton

New member
אתה באמת בטוח שאתה רוצה לדעת.. ?

היוצרים באמת התכוונו, כי היה הסכם בין היוצרים לבין ערוץ המד"ב לקיום עונות 4 ו5. אך כאשר הם צלמו את הסצנות האחרונות של העונה הרביעית, נודה להם כי עונה 5 מבוטלת. פרק הסיום בעונה הרביעית לא התכוונו שיסיים את כול הסדרה, אלא רק עונה. המיני-סדרה, היא העונה החמישית (שתכננו לעשות), דחוסה לתוך 4 שעות מלאות אקשן ומתח.

sprqy

New member
מה שיפה

שהם ידעו שהסדרה בוטלה ובכל זאת שמו TO BE CONTINUED כי הם היו בטוחים שאת הסדרה הזאת אי אפשר לגמור ככה והם יסיימו את הסיפור בכל דרך אפשרית! כמה שהם צדקו! תראה את המיני!! ענננקית!!!

Crichton

New member
יופי !!

שלחתי להם אי מייל, והם נענו לבקשה. עכשיו אני צריך לשים קישור לאתר שלהם.

CaptainOok

New member
הם?../images/Emo13.gif

אני גם שם. למרות שלא אני זה שקיבל וטיפל בבקשה שלך

Crichton

New member
לא ידעתי ../images/Emo6.gif

יש מצב שאתה עושה קומבינה ונותן לנו מקום קצת יותר מכובד למעלה...

CaptainOok

New member
מצטער...

אבל המיקום של הלינקים שם הוא מחוץ לשליטתי. המודול "אינדקס אתרים" של מערכת ה-PHPNUKE שמותקנת על האתר שלנו, מסדר את הלינקים בצורה מסויימת, ולנו אין שליטה על זה. אבל זה עדיין שם

Crichton

New member
הרגע ראיתי תחדשות

זה אתה עשית ? ענק!!! זה בטוח יביא כמה מעריצים בפוטנציה. אני עצמי כבר גרמתי ל2 אנשים להתאהב בפארסקייפ.

CaptainOok

New member
לא אני עשיתי../images/Emo13.gif

אלא מישהו חדש באתר המועדון, ששמו רוני גורן (אפילו כתוב מתחת לכתבה את שם המפרסם). אז אתה יכול להודות לו.

sprqy

New member
איזה כיף!

אולי נעביר את - מה זה פארסקייפ לדף ראשי? ריק שם בכניסה..

Crichton

New member
לאאאאאאאא

עוד פעם טעיתי... *אתה* צודק במאה אחוז, סליחה.

Rockamora

New member
יפה מאוד! רק דבר אחד...

תחליפו את הכותרת.. היא מפוקסלת נ-ו-ר-א! שימו את מה שורטי עשתה..

Rockamora

New member
מעלה.. ועוד דבר...

תשנה את הכתב של התפריט לכתב "אריאל" זה יותר מכובד והרבה יותר יפה..

למעלה