משהו על אסף וכפיר!

eris1515

New member
חחחחחחחחחחחחחח ח אני נקרעת...

מישהו ראה את מה יהיה מחר???חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן!!!!!!!!!!!!! איזה קורעעעעעעעעעעע

איך רננה כזה מאוכזבת מסתכלת בטלויזיה, וכפיר צוחק... ודנה , טליה ואודי יושבים שלושתם על המיטה ודנה מחייכת , ואז רואים את ניב כזה מסתכל על שון . ואני אישית נקרעתי מהקטעים האלה!!!! ואז בני כזה משחק עם הברביות שלו , ואז הוא מבין שזה כבר התחיל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טלנובלה בע"מ"

כפיר תמיד נתן לאסף ממתקים וזה לא טוב הוא צריך להציל אותו הוא אשמם בזה אז הוא צריך כלייה אז כפיר היצתרך לתרום זה הוא חייב ואסף חולה בסכרתת נוראא והאיום...... אני דורשת שכפיר הילך וביתרום לא כלייה מובן

CraZzY LadY

New member
ואני שמעתי ש....

דווקא אני שמעתי שמועה שאסף הוא בעצם הבן של כפיר...

אבל הם לא דומים....

כאילו תסתכלו על כפיר בלונדיני עם עיניים כחולות נמוך וכחוש. סתכלו על אסף גבוה (לגילו) ומלא עם עיננים חומות ושיער שחור. למרות שזה נשמע הגיוני שכפיר עשה שטויות בגיל 13 והוא לא בן 22 הוא בן 25. חחח אהבתי את הנסיון התאבדות של כפיר, שידרסו אותו עם המכונית שיש לו בחדר, הקטנה הזאת. זה לא יהרוג אותו...

sharon 0

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo46.gif זה לא נכון הוכחה../images/Emo26.gif

איך זה יכול להיותת?? אם בטי אחות של אסף וזה בטוח נכון היה רשום בעיתון! אז איך זה יכול להיות שכפיר אבא של אסף ?? גם אם היא בת מאב אחר ולא מכפיר!! כי כפיר בן 25 אמא של אסף 28 כי היא הייתה ב יא'(בת 16) שכפיר היה בן 13 והיא גדולה ממנו ב3 שנים נגיד שאפילו נוסיף לה שנים והיא בת 30 איך יכולה להיות לה בת 20 ומשו (בטי)??? מה היא עשתה את זה מתחת לגיל 10 ????? לא זה שקר

אבל לא הבנתי מאיפה הבאתם את זה?

ומאיפה הבאתם שבטי אחות של אסף??? מישהו מוכן להסביר לי פליז

את זה הבאנו מהתקצירים מפנאי פלוס

אבל את הקטע שכפיר אבא של אסף נראה לי הפליצו את זה מאיזה חור...

במפר18

New member
../images/Emo58.gif

האיש שאמא של אסף התחתנה איתו, הוא אבא של בטי (הוא גרוש), בטי היא לא מאמא של אסף...אבל אסף ובטי אחים כי ההורים שלהם התחתנו........... כשאבא של אסף מפציע היא מגלה שזה לא אבא שלו, כפיר הוא אבא של אסף.

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אמא של אסף תכנס בדיוק כשכפיר אומר לאסף לעלות עליו עם המכונית הקטנה שיש לו בחדר, והיא עוצרת את אסף בזמן לפני שהוא ימעך את כפיר למות. כפיר המתוסכל מסביר לאמא של אסף למה הוא רצה להתאבד, ומראה לה את תוצאות בדיקות הדם שלו, שהוא פוחד שהם מסמנים על מחלת מין קשה. כאשר אמא של אסף רואה את הבדיקות של כפיר היא נחרדת ומגלה שכפיר הוא אבא של אסף. מהרגע שלכפיר נאמרה האמת, הוא נשבר "לרסיסים", ונכנס למשבר, אסף שלא יודע כלום ממשיך לבוא אליו לביקורים יומיומיים. כפיר מפסיק לתת לו ממתקים ומתייחס אליו בקור רוח. הוא מדחיק את המחשבה שאסף הוא בנו. רננה שהתרחקה מכפיר כאשר גלתה את האמת, מתחילה לרחם על כפיר וכך גם חבריו האחרים דנה וניב. ניב מספר לדנה על כפיר והיא מגיעה אליו הביתה על מנת לעודד אותו (סקס) כפיר דוחה את דנה והיא לא מבינה אותו. אסף בא לביקור אצל כפיר, וכפיר מתעצבן עליו שהוא קיים ומתחיל להביא לאסף את כל הממתקים שיש בבית, ומכריח אותו לאכול הכל על ידי כך שהוא מבטיח לו שאם יסיים את כל הממתקים הוא יקח אותו לרכבת הרים הכי מפחידה בארץ. ניצה מגלה את אסף אוכל מלא ממתקים במטבח, וכפיר לא מגן עליו. אסף מתעלף לבטי בידיים, בטי מתקשרת לכפיר ומודיע לו שאסף לא מרגיש טוב. כפיר רץ לבית שלהם והוא ובטי לוקחים את אסף לבית החולים. בבית החולים אומרים לאמא של אסף כפיר ובטי את מצבו של אסף, וכפיר נשאר לישון לידו מספר ימים. כפיר מעניש את עצמו בכך שהוא לא זז מהמיטה של אסף הוא מסרב לאכול ולשתות ומתחיל לחלום על העתיד שלו. רננה ששמעה על מה שקורה לכפיר משרית ובטי, הולכת לבקר את כפיר ההרוס בבית החולים והוא מספר לה הכל....

במפר18

New member
לדין!!!

תגידי את היית ב 5.4 באולפנים? ואם כן היית בישיבה שעשו ובסט????

כן!!!!!

הייתי גם ב 8.4 ביום הולדת של עפר! אבל לא נכנסתי לישיבה, התביישתי, אבל ביקרתי על הסט הייתי שם איזה 3 שעות סתם עיניין אותי לראות איך מצלמים.... ודברתי עם שי קפון הוא ממש מתוק והוא גילה לי ספויילרים (לא ממש ספויילרים, כל מיני דברים שהם מתכננים לעשות לדמויות). הוא אמר הם עדיין לא ישבו על זה, כי הקצב של התסריט שם נורא איטי, הוא נכתב באותו יום שהם מצלמים את הפרק.. בערך... במפר אתה היית בישיבה? איך נכנסת?

במפר18

New member
הייתי בישיבה....

נתנו לי להכנס אמרתי שאני מעל 18, וחוץ מזה אני הולך הרבה לאולפנים, אז הם כבר רגילים לראות אותי שם.

הוא כן....

אבל הוא לא יעבור לגור איתם...אבל הוא יבלה זמן איכות עם אסף... כי הוא אוהב אותו

DANA800

New member
איזה מסכן אסף

גם ילד שמן שבודאי צוחקים עליו,גם בעיות בכליה,גם כפיר מנצל אותו.

למעלה