מי שעוד לא יודע...

../images/Emo58.gif מי שעוד לא יודע...

לכל מי שעוד לא יודע... דוסון וג´ן יפרדו,או יותר נכון היא תזרוק אותו ואז הוא ילך לג´ואי ויראה אותה עם צ´רלי...... אודרי ופייסי יהיו ביחד וזה יהיה יותר מסטוץ חולף הם יפרדו לזמן מה ואז בסוף יחזרו להיות ביחד.......... צ´רלי וג´ואי יפגשו כשג´ואי תעלה לשיר עם הלהקה של צ´רלי והם יהיו ביחד ואפילו ישכבו...... טוב..........זה מה שאני יודת בינתיים על הזוגות החמים של העונה.... יש עוד???

shira245

New member
אממ יש לי שאלה

מה יהיה עם דוסון???????????? לו תהייה חברה???.. תמיד דופקים אותו!!

shira245

New member
תודה.....אף פעם אין לו חברה חוץ

מג´ואי או ג´ן.ןהחשפנית ששכחתי את שמה... מהזה אהבתי אותה לידה ג´ואי הייתה כל כך חסרת ביטחון ומסכנה!!!!!

FlowerPower

New member
אם אני לא טועה...

קראו לחשפנית הזאות איב (איזה שם...) בסידרה והשם האמיתי שלה זה בריטני דניאל

LillipooT

New member
ספוילרים...../images/Emo58.gif

צ´רלי..למרות שהוא היה ממש מגעיל עם הסיפור שלו עם ג´ן וזה - הוא יהיה ממש ממש מתוק עם ג´ואי.. היא נורא תתלבט כי היא לא בטוחה אם הוא רוצה ממנה רק..יו נואו או שהוא באמת אוהב אותה. הוא מפשל איתה די הרבה פעמים.. בסוף..לקראת ממש סוף העונה, הם שוכבים. סצינה כזאת רומנטית.. love love love דבר שני, אודרי ופייסי ממש חמודים. איזה מסכן אבל, הוא יראה אותה מתנשקת עם החבר לשעבר לה (שהיה מעין דוסון בשבילה = השוואה לג´ואי). אבל הם לא יפרדו..יהיה בסדר! מה עוד? כן..דוסון כנראה ישאר לבד, אחרי שג´ן תזרוק אותו שוב..מסכן. אוי..וג´ק יהיה ממש שיכור פעם אחת והוא יעלה לגג. דוסון יראה אותו ויבקש ממנו לרדת.. (זה היה בגג מעל למן ברכה כזאת), וג´ק השתוי פשוט קופץ..זה כזה מפחיד! דוסון מציל אותו כמובן. ג´ק נהייה כזה עצוב (זה כמובן אחרי שהאחווה הזאת שלו נטשה אותו והוא אבד את כל החברים הישנים והחדשים שלו).. כבר ראו בארץ את הפרק שג´ואי מגלה שג´ן ודוסון שכבו? בכל מקרה זה די עצוב.. אני כמעט בכיתי. יש באותו פרק גם סצינה שג´ק וג´ן מדברים על זה שהם פעם היו חבריםם הכי טובים וזה..ועכשיו לא. טוב דיי :) לי.

למעלה