מדהים

../images/Emo58.gif מדהים

סיימתי כרגע את הספר, מסתבר שלקח לי ממש מעט זמן ביחס לספרים אחרים. הוא מדהים. הכתיבה של ג'יי קיי רולינג מדהימה ומשתפרת עם הזמן, הדמויות מתבגרות, הספר פשוט גדל עם המעריצים שלו. וואו, הספר הזה היה כל כך טוב. בערך שעה רצופה בכיתי בלי הפסקה אחרי המוות של דמבלדור, למרות שידעתי שהוא ימות, ואחרי השעה הזאת סתם היו לי התקפים כאלו.. אוף.. קודם סיריוס ועכשיו דמבי, גר. אבל בעצם, רולינג הייתה חייבת להרוג את דמבלדור כדי שלהארי לא יהיה על מי לסמוך ב"ביג פייט" שלו נגד אדון האופל. בכלל הארי היה מקסים השנה, סוף סוף ספר שגרם לי ממש לאהוב את הארי (זהו! אני אומרת לכם הוא מת בספר השביעי!) ובכלל כל הספר, לא היה חלק חלש אפילו לא פעם אחת, משהו שאי אפשר לומר על הספר החמישי. זה עוד משהו שהפתיע אותי, שבספר החמישי הכל היה שחור ורע וציפיתי שזה רק יחמיר ופתאום הכל שליו ונחמש, וציפורים מציצות והארי ורון והרמיוני וג'יני מאוהבים אחד בשני בלה בלה בלה.. אבל היה ממש טוב. רא"ב, אהוי, עכשיו אני הולכת לקרוא את כל ההודעות וההשערות מי הוא. להית'. (מחר מפגש. והו)

DoubleTrouble

New member
חחחחח ../images/Emo13.gif

חברה הספר השביעי יוצא עוד שלוש שנים יש למה לחכות אבל זה נראה שכולם חושבים שאוטוטו הוא יוצא אבל סוף סוף הנה בן אדם שנצמד לעובדות ומדבר על הספר השישי ולא על מה שיקרה בספר השביעי ולמה זה טוב כי כל פעם שאנחנו מדברים על זה אז בעצם אנחנו מגבירים את הצורך לספר השביעי

ומה רע בזה?

כשדיברנו על הספר החמישי שיערנו בלי הפסקה מה יקרה בשישי. ומי אמר שהספר יצא עוד שלוש שנים?

gdisrael

New member
ומתי שהוא יצא באנגלית ... תוסיפו

חצי שנה והוא יצא בעברית.. אולי קצת יותר כי הפעם היא אמרה שהוא הולך להיות 1000 עמודים (אמרה שיהיה הכי ארוך מסדרה, אפילו יותר מהחמישי, ישקול כמו היפופוטם צעיר, ויראה כמו בריטנקיה לנוער) בכל מקרה בוואלה היה כתוב שרולינג אמרה שהיא תסיים לכתוב אותו בסוף שנת 2006 , זאת אומרת עוד שנה.. נשמע קצת לא הגיוני בגלל שתוך שנה היא תכתוב 1000 עמודים .. אז בוא נגיד שנתפר על שנה וחצי - שנתיים..

gdisrael

New member
כן זה באמת היה באסהה ../images/Emo58.gif

אבל תאמיני לי שיש לה הרבה לג'קר לכתוב בשביעי .. היא אמרה שהיא רוצה ל"קשור את כל החוטים הפתוחים לקשר אחד שיחבר את כולם" ... היא עוד צריכה לדבר על 5 הורקרוקסים אחר כך עם ההתמודדות עם סנייפ אחר כך עם וולדמורט .. ועוד כל הפרטים שהיא לטא הרחיבה עליהם .. כמו המשמעות ש כל החתולים בסיפור ומה קרה לאופנוע של סיוריוס ומה דאדלי ראה כשהיה ליד הסוהרסון .. ומה כל הקטע במחלקת המסתורין.. הדלת הנעולה .. שהיא אמרה שנחזור אליה.. וכל המוחות והפרגוד.. יש לה הרבה מאוד דברים לכתוב

britney4u

New member
אני לא חושב שבשביעי

ג'קר תכתוב על מה שדאדלי חשב ליד סוהרסן... זה משו שלא נדע לעולם!!

Yuval Y

New member
זכרונות מודחקים...

מממ.. המפגשים שלו עם קוסמים? מה שכן, דמבלדור האשים את הוריו של דאדלי שגרמו לו נזק... מעניין..

gdisrael

New member
רולינג ענתה על זה

היא אמרה שהיא מרחמת על דאדלי כי ההורים שלו יחוןתר מידי מפנקים אותו ולא מכינים אותו לעולם האמיתי.. שיהיה כמו פצצה בשבילו ... זה מה שההורים של דאלי אשמים בו !

דנקי

New member
זה ממש לא...!

היא אמרה שכנראה הספר השביעי יהיה באותם מימדים של הספר השישי, מה שאומר שהספר החמישי עדיין הכי ארוך!!!

gdisrael

New member
שקר וכזב .. מאיפה הבאת את זה ?!

תן לי משפט שהיא אמרה את זה .. והנה עכשיו אני אביא לך משפט שהיא אמרה שהוא יהיה הכי ארוך !

gdisrael

New member
ציטוט...

מה יהיה אורכו של נח"ד (נסיך חצוי דם)? יותר מהספר החמישי? בלה בלה בלה בלה ... היא אמרה כך : הם כל ספר יהיה יותר ארוך מקודמו? לא, בהחלט לא, או שהספר השביעי ישקול בערך כמו היפופותם תינוק ... בלה בלה בלה .. על אף ספר היא עוד לא אמרה שהוא ישקול כמו היפופותם תינוק .. והיא גם פעם אמרה בראיון שהוא יהיה הכי ארוך בסידרה.. אבל אין לי כוח לחפש עכשיו.. בהזדמנות !

Feeorin

New member
היא לא אמרה את זה

שאלו אותה אם כל ספר יהיה יותר גדול מהקודם אז אם אמרה שאם זה יהיה ככה אז השביעי ישקול כמו היפופוטם קטן אבל היא לא אמרה שזה מה שיקרה

גם אני סיימתי ../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה שדמבלדור מת. מודה בכיתי. אבל מה עבר על סנייפ? סנייפ בוגד? ידעתי שבנייפ הולך להרוג מישהו טוב, אבל לא ידעתי שהוא יהרוג את דמבי! ועוד לפני שהוא התחנן אליו. טוב, נדמה לי שהוא התחנן אליו. רא"ב. זה הוא, הוא היא? אמרו פה שזה אח של סריוס. הגיוני... מעניין מי זה, מי עוד ידע על הורקרוסים האלו, או איך שלא רושמים את זה...

תראו... זה לי ייקח הרבה זמן לספר 7

כי כל הספרים 1-6 היו ספרים שהיה צריך לקשור בהם פרטים ולחשוב על העתיד... אין לקשר אותם לסוף... אבל בספר השביעי לא צריך להמציא... יש לה כבר הכל בראש... בגלל זה יקח לך פחות זמן להוציא את השביעי מאשר את קודמיו.

נכון יש

הרגשה ריקנית כזו....? זה סיום מבאס תחת. נראה לי שהסוף של השישי הוא מין הקדמה כזאת לאווירה של השביעי...מלחמה, אופל, אובדן....זה לא הולך להיות ספר רצוף חיוכים. ממש לא.

למעלה