מדהים

CigaretteBurn

New member
הכנה לספר השביעי../images/Emo58.gif

מהספר הרביעי היא הרגה כל פעם דמות, וכל פעם זה היה יותר משמעותי... עכשיו הארי צריך להתמודד עם וולדמורט לבד. או-מיי-גאד

nitzile

New member
../images/Emo58.gif כן, מבינה אותך...

גם אני סיימתי את הספר שלשום, וזה היה דיי קשה, האמת, הסוף... גם אני ידעתי שדמבלדור ימות, אפילו ידעתי שסנייפ יהיה זה שיהרוג אותו (
) ובכל זאת, לקרוא את זה היה נוראי, פשוט הרצתי את הסיטואציה בראש, שהוא מת.. אני לא יודעת מה איתך, אחרי שסיימתי את הספר הייתה לי תחושה כאילו אין המשך. איך המשך! כל המסגרת של הספרים עד עכשיו התערערה לגמרי, אפילו הדבר הכי בסיסי- הוגוורטס נעלם. כי הארי לא יחזור שוב להוגוורטס (האמת שדווקא ציפיתי שהוא כן, בגלל דמבלדור שהוא דווקא כן יחזור, כי הוא נאמן לו לבית ספר, אבל, טוב, הוא לא...) אז מה בעצם נשאר עכשיו? כן, גם אני בכיתי גם כשתואר איך דמבלדור מת, גם איך שתוארה הקינה (ואיך שהיא הופסקה) של פוקס, עוף החול וגם כשנגמר הספר... עשה תחושה חזך דיכאונית...
טוב, מצטערת על החפירה ומצטערת על הפסקא העילגת, פשוט רציתי להזדהות, אני מבינה אותך... ובערך מהפרק השני רציתי להרביץ לספר, בגלל סנייפ.

מהספר הרביעי בערך כך ../images/Emo58.gif

אני מרגישה שבכל ספר נחצה איזשהו גבול. בספר 4 פעם ראשונה שהיא הרגה מישהו ועוד תלמיד, יא הרגשתי שזה לא יכול להיות, שזה אסור, שזה אכזרי. (הייתי כ"כ בהלם שלא יכולתי לבכות, רק לבהות בקיר מולי לאיזה חצי שעה) בספר 5 היא הרגה את האדם שהיה כ"כ משמעותי להארי , שהבין אותו ודאג לו, וזה היה כ"כ לא הוגן כי היה להם מעט זמן להיות יחד. בכיתי כמו תינוקת ואני עדיין בוכה כשאני חוזרת לקרוא את הפרק ההוא. זה היה כאילו לא יכול להיות שהיא עשתה לו את זה
זה מוגזם
בספר 6 היא הרגה את הסלע האיתן של ביה"ס את מי שהארי סמך עליו יותר מכל, ולא רק זה , אלא מורה רצח אותו... כאילו זה חציית כל הקווים המותרים.

Artoo Detoo

New member
../images/Emo58.gif....

מסכן דין, הארי גנב לו את ג'יני XD אני קרוב לסיים, הספר נהיה קצת גס לא? טוב אבל הארי פוטר כבר מזמן לא ספר ילדים...

מה יא

New member
נדמה לי שהוא התכוון..../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif

לכל התנועות הגסות שרון עושה
גם אני שמתי לב שיש שם המון אצבעות משולשות

מה יא

New member
../images/Emo58.gif קטן מעליי../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif

מצטערת.. אני אצטרך להתרגל לזה מחדש.

ToryMaster

New member
אל תעשו ככה.

פשוט תעתיקו מחדש את ההודעה, כי הודעות לא מסומנות במילא ימחקו.

your avi

New member
../images/Emo13.gif

אני הכי אוהבת שאחרי שמסיימים ספר, הולכים וקוראים את כל התאוריות שמסתובבות באינטרנט. זה פשוט מגניב... אני מקווה שתהני

רונישית

New member
גם אני סיימתי כרגע. ../images/Emo58.gif

ברגע שסיימתי באתי לכתוב פה. אני הייתי חלק מהאנשים שעזבו את הפורום כי הם לא רצו לראות ספוילרים על הספר השישי. היה לי שם משתמש אחר, קראו לי "ש ל ו מ צ".. אני אתפלא אם מישו זוכר בכלל. אז סיימתי כרגע את הספר, וממש אין לי מילים. זאת הפעם המאה בערך שאני מתפאלת מהכתיבה של רולינג ומהארי שמתפתח כל כך. למרות שידעתי שדמבלדור מת, ושסנייפ הורג אותו, זה לא הרס לי לגמרי את הספר. הפרק האחרון ריגש אותי במיוחד! ועכשיו אני מחכה להמשך בקוצר רוח:) *הולכת להסתכל מה קרה פה מאז שעזבתי ולעיין שוב בחוקים של הפורום* (כי אם אני זוכרת, בתקופה שהייתי פה.. כל מי שעבר על החוקים נרמס בידי כולם!)

למעלה