מדברים על TGTBTD 7X23

DeepThoughts

New member
יאפ

פרק 22 ממש ממש איטי דאמיט אני רואה 3 סדרות: סופרנוס, איאר ו CSI סופרנוס נגמרת עוד כמה פרקים, הכרזתי שאת איאר אני אעזוב, אז את CSI אני לא יכולה לעזוב גם זה ממש עצוב:(

CapitanSparrow

New member
CSI ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

יאי, ER... היה לנו אנסין באנגלית על מי שכתב את זה [מייקל קריטון..או איך שלא קוראים לו]. קיבלתי ציון נוראי. X:

FeLL67

New member
הו פאק

גם אני לא ראיתי עדיין את 22 X: זה כ'כ מה שאמרתי לידיד שלי אתמול הוא סיפר על נארוטו ואני חפרתי על CSI אני אהיה כנה- זה יהיה חתיכת עינוי בשבילי לחיות בלי GSR, אבל אני חושבת שהכי "הגיוני" , ועדיף ששרה תעזוב [פאק אני כ'כ אתגעגע אליה
] זתומרת תיארתי לעצמי שזה מה שיהיה עוד לפני שידעתי שליידי הת'ר תחזור [לפני ששיחזרתי לעצמי מיהי
] כי... לא יודעת. זה היה צפוי מבחינתי משומה, אני אפילו לא יודעת איך להסביר את זה, גריסום כ'כ פגע בשרה במשך כל השנים האלו, הוא היה אדיש,קר, כמעט חסר לב. היא שופכת את הלב שלה והוא מנקה את המשקפיים. קת'רין חיה, מאז ומתמיד חיבבתי הישירות שלה^^

את כ"כ צודקת לגבי זה...

לגבי זה שהוא פגע בה כל השנים האלו... תמיד רציתי לכתוב את זה, לא חשבתי שעוד אנשים חושבים כמוני בנושא הזה.

FeLL67

New member
גם לא יודעת, קשה לי להאמין

שכמו שאמרתי לך אחרי כל השנים האלו לבד, הקשר שלהם היה מחזיק מעמד לאורך זמן, מה הוא לאזעזל חושב שהוא עושה לשרה? כאילו שכל מה שהוא כבר -עשה- לא הספיק, ליידי הת'ר ? ועוד היה לו מבט כ'כ אדיש כשקת'רין דיברה איתו|:

FeLL67

New member
פאק היא כ'כ יפה

אבל גריסום #$!@#$^#$&#$^&@#%&%^#$&^$^* ג'יסז לא יכולים לתת לנו להנות מכמה קטעי GSR בלב שקט.

DeepThoughts

New member
היא באמת מדהימה

אולי מבשלים לנו איזה מאנז' א טרואה או איך שאומרים את זה ... (שלישיה)

DeepThoughts

New member
חחח אני יודעת מה לא הראו לנו בפרומו...

גריסום יוצא מהחדר ואומר "היא היתה איתי" ואז שרה יוצאת גם ואומרת "ואיתי" חחח :)D

FeLL67

New member
חחחחחחחחחחח את גדולה ../images/Emo6.gif

אני לא מצליחה לעכל שהם עמדו להרוג לנו את שרה
עם כל הכבוד ללידי הת'ר, ואני כ'כ אוהבת את האשה האכזרית הזאת חח א-י-ן ע-ל ש-ר-ה . ואני רוצה לראות את גריסום קורע את התחת היפה שלו כדי לפצות אותה על כל מה שהוא עולל

DeepThoughts

New member
אני לא יודעת

מה שאני יודעת שבחיים לא הייתי במתח ככה בגלל סדרת טלביזיה כל הכבוד ל cbs

CapitanSparrow

New member
כל הכבוד לג'רי ברוקהיימר ../images/Emo99.gif

ולבמאי ולכותבים ולכל האנשים שבזכותם יש CSI
ואפרופו ג'רי ברוקהיימר... שודדי הקאריביים 3 - עוד 17 ימים

ראניה15

New member
יאיאיאיאיאיא !

אני לא יודעת את שמותיהם הפרטים..חוץ ממארג' ג'ורג' ג'ורג'ה וויליאם :| מיזה בילי?

למעלה